Prva muslimanska gej parada u Sarajevu

Mujo i Haso na gej paradi...

gej-parada.jpg

Pa, Turski sultani su regularno konzumirali dečake i mladiće...
Исто као и хришћански цареви и краљеви. На пример, Сава Владисавић када је имао пријем код Петра Великог, поклонио му је малог дечака, Арапина, а кога је за ту прилику купио на пијаци робова. Пушкин је чак написао и роман "Арапин Петра Великог".

istinu zboris

Cak su i te stvari "ovekovecili" kroz umetnost
ynp8VnJ.jpg

Bas me zanima koliko ce se supak meraklija okupiti u Sarajevu i kako ce to proci. Mislim da ce biti nereda.

kolko znam, u islamu je zabranjeno slikanje ljudskih likova.....................STO ZNACI DA JE OVU SLIKU PRIPREMIO NEKO KO NEMA POJMA O RELIGIJAMA...................a to su amerikanci.
Je.bi ga, cim zinu zaye.bu se.

Pa, Turski sultani su regularno konzumirali dečake i mladiće...

i danas po arapsko turskim zemljama često preferiraju muške

Pa ako je to postojalo kroz citavu istoriju kao sto su nam neki forumasi ovde predocili, onda ne vidim u cemu je problem

nema problema - što se više kolju pod rep, manje će ih biti da kolju 'nevernike'

ai koze malo da odahnu :lol:

Poslednja izmena:
Zabranjen je i alkohol pa su imali Selima Pijanicu.
i amerikanci su sisli na Mesec ....................................

posle potpunog unistenja onoga sto je ostalo od NWO (koji se gradio 200 godina), morace sve nauke, istorija, geografija, fizika, hemija, biologija..................na kompletnu prepravku, jer je toliko stvari izmisljeno iz politicko-propagandnih razloga da mnogo toga sto su generacije naucile ne mogu prepoznati u svetu u kojem zive.

Back