Prva ljubav

Snezna_kraljica:
Ja pa ja:
Problem je u tome sto sve svoje ljubavi dozivljavam kao prve, prave i poslednje.
Kako sam stariji, sve te ljubavi i treznjenje kada uocis da nisu bile prave, mi sve teze padaju. Ali i dalje mislim isto.
Svaka sledeca ce biti ona PRVA, PRAVA I JEDINA. A najverovatnije i poslednja.

Glupi neizlecivi umobolni romantik.[/b]

Sto bi rekao jedan lik u jednom stripu: KRETENO-IMBO-MORONO-DEBILU!!!!!!
Sta nas je ovde... :shock: Nismo zdravi uopste! To uopste nije zdrav odnos prema drugim ljudima... A ni prema nama samima... 8)

Vazno da si ti nama kraljice sada zena u punom smislu te reci...

Snezna_kraljica:
divlja-u-srcu:
Ja kad se god zaljubim mislim da je to ta PRVA prava ljubav i jedina za ceo zivot!
Takodje... :(
Samo, razmisljala sam o tome... I dosla do zakljucka da takva razmisljanja imaju osobe koje nisu u sebe sigurne. I koje su pomalo povrsne... :?
I da ne budem tako gruba: osobe koje su preosetljive i emotivne. I koje zive u svom svetu.

Pa definitivno tu ima neceg!:wink:
Mada kad se osvrnem na te ljubavi u sustini su i dalje predivni deo mene, sve ih i dalje volim, al' opet tragam za tom pravom i jedinom, iako su sve bile prave i jedine! Ko ce mene da shvati! :?

moja prva ljubav je bio misha tasic u 3. osnovne bio mi je komshija i vrsnjak jednom sam ga izbacila iz kuce kada me je pobedio u drushtv igri ali tada ga nisam volela josh. posle sam se zaljubila u 5. razredu u branka s. i u 6-7 marko i malo nemanja. onda u 5. je bio jedan pavle koji me je zezao. bio je 8 razred i stalno me je prozivao ali u stvari mislim da sam mu se svidjala. posle toga se vishe nisam zaljubila. otkrila sam modem :)

Back