Прва љубав заборава нема (ДС + ДСС)

ДС и ДСС.....поново заједно?

• Ukupno glasova
    49
  • Anketa je zatvorena .
Koštunica i Tadić možda i jesu imali neki sukob ali njihovi direktori i zamenici direktora ,predsednici uo i razni stručnjaci za ekonomsko pražnjenje Srbskog budžeta imaju izuzetno dobru saradnju sve vreme

Nisi u pravu Pinki,a znas zasto.Moras da znas da je direktorJKP GRADSKA CISTOCA bio sps kadar a zamenik izDSS-a. Cim je ds vlast dosla odmah je postavljenStamenkovic iz ds-a i zamenik iz ldp-a tako da su svi iz dss-a oterani i proterani na naj mizernija mesta-oces ,neces-otkaz.Tamo je tek njihovo izivljavanje pocelo sa dolaskom ds-a.I vi pricate o nekoj saradnji i ljubavi.Ko bre tu koga laze.Licno znam sta se tamo desava.Tek ce se cuti sta su uradili i sta rade u CISTOCI.Hoce da je uniste.Samo ne znam sto li?Deponija Vinca je odavno na odstrelu.Zivi bili pa videli.

Miko ima čestitih ljudi u sve partije ali nemoj zaborvaiti
da su budžet BGA ZAJEDNO KRALI KADROVI DS DSS I G17+ 8 godina
takođe uoznao sam par ljui iz DSS koji su redivni ali sam upoznao i par koje bih oma streljao

Nemoj se gresiti.Znaj dobro da bi svi a medju prvima DS i LDP izbunarili bilo sta da su imali o DSS-u ( za ovih kako ti kazes 8 godina).Sve sto je Kostunica govorio ,to sad tadic koristi kao svoje poteze samo ima nas koji citamo program i statut stranke i pratimo pazljivo dogadjanja pa pritisnemo kopi da ne zaboravimo sta je receno a sta ucinjeno.Pogledaj samo kako se muci i koliko ce mu vremena trebati(Bebi Popovicu) da samo ukloni svakako trajno Kostunicu.A zasto?????:roll:Nije mu simpa:hahaha:.Polako Pinki,tiha voda breg roni.....

А какву би ти дипломатску активност спровео поводом Косова?

Odgovor na to pitanje davao sam u nekoliko tema.
Nije isto voditi diplomatsku aktivnost povodom Kosova 2000. godine ili 2009.
Kostunica snosi veliku odgovornost za trenutno stanje i poziciju na medjunarodnoj sceni povodom Kosova, jer mu je od dolaska na vlast u republici trebalo 2 godine da se aktivira povodom tog pitanja. Dovoljan signal mu je bio martovski pogrom.
Tadic je jos gori od njega, primenjuje istu politiku samo sto je malo umeksana pricom o istovremenoj borbi za suverenitet i integritet i pricom o EU integracijama, sto je nerealno i sto ce nam se obiti od glavu.
Znaci real-pristup politici. Sagledati stanje na terenu i mogucnosti za manevrisanje. A oni su jako losi. Trenutno najvise sto mozemo dobiti je neka podela Kosova, dok cemo insistiranjem na ovoj suludoj i neefektivnoj diplomatskoj prici i to izgubiti, jer se u medjuvremenu pod okriljem Euleksa instaliraju insistucije drzave Kosovo na celoj teritoriji.

Nadam se da se neće udružiti, budući da u DSS-u uglavnom sede promašeni političari, promašeni ljudi i osobe bolesno željne bilo kakve vlasti i moći ...
Zamena teza-nista novo.;)Da je tako oni bi vrsili vlast-izgleda da i skupstinu ne gledas i ne slusas.Upravo sad slusam i ....lele majke..... bezte pete da vas ne p.....m,samo sto ja nemam gde-ti imas verovatno.

Ja danas učestvovao na tenderu u jednoj maloj opštini gde su uslovi postavljeni kakvi nisu ni u Bg
uslove tendera je postavio DSS (direktor je postavljen kao njihov kadar)
a tender je postavljen prema firmi koja je u vlasništvu visokog DS funkcionera
nalog stigao "odgore"

ps nijedna stranka nije čista samo pojedibnici u svim strankama su se pokazali kao pošteni ljudi stranke su uništile SRBIJU A MI PLOD NJIHOVOG RADA UPRAVO DOŽIVLJAVAMO.

Odgovor na to pitanje davao sam u nekoliko tema.
Nije isto voditi diplomatsku aktivnost povodom Kosova 2000. godine ili 2009.
Kostunica snosi veliku odgovornost za trenutno stanje i poziciju na medjunarodnoj sceni povodom Kosova, jer mu je od dolaska na vlast u republici trebalo 2 godine da se aktivira povodom tog pitanja. Dovoljan signal mu je bio martovski pogrom.
Tadic je jos gori od njega, primenjuje istu politiku samo sto je malo umeksana pricom o istovremenoj borbi za suverenitet i integritet i pricom o EU integracijama, sto je nerealno i sto ce nam se obiti od glavu.
Znaci real-pristup politici. Sagledati stanje na terenu i mogucnosti za manevrisanje. A oni su jako losi. Trenutno najvise sto mozemo dobiti je neka podela Kosova, dok cemo insistiranjem na ovoj suludoj i neefektivnoj diplomatskoj prici i to izgubiti, jer se u medjuvremenu pod okriljem Euleksa instaliraju insistucije drzave Kosovo na celoj teritoriji.
Салжем се.

Ja danas učestvovao na tenderu u jednoj maloj opštini gde su uslovi postavljeni kakvi nisu ni u Bg
nalog stigao "odgore"

ps nijedna stranka nije čista samo pojedibnici u svim strankama su se pokazali kao pošteni ljudi stranke su uništile SRBIJU A MI PLOD NJIHOVOG RADA UPRAVO DOŽIVLJAVAMO.
Пинки, постоји разлика између врха и оних који су у странку ушли због личне користи.;)
Како странка да се одбрани од таквих? Једино да бацају пасуљ пре пријема сваког члана.
Налог стигао одозго?
Одакле одозго? Од кога?

Пинки, постоји разлика између врха и оних који су у странку ушли због личне користи.;)
Како странка да се одбрани од таквих? Једино да бацају пасуљ пре пријема сваког члана.
Налог стигао одозго?
Одакле одозго? Од кога?

Slažem se sa tobom ima čestitih ljudi a ima i loših.
Što se ovog slučaja konkretno tiče
Cenjena moja Sofija vrlo blizu samog vrha,vrlo blizu
a firma inače taj posao radi i radila je 35 godina sada više neće,
ali kako reče jedan čovek
ĆERAĆEMO SE MI JOŠ

Nisi u pravu Pinki,a znas zasto.Moras da znas da je direktorJKP GRADSKA CISTOCA bio sps kadar a zamenik izDSS-a. Cim je ds vlast dosla odmah je postavljenStamenkovic iz ds-a i zamenik iz ldp-a tako da su svi iz dss-a oterani i proterani na naj mizernija mesta-oces ,neces-otkaz.Tamo je tek njihovo izivljavanje pocelo sa dolaskom ds-a.I vi pricate o nekoj saradnji i ljubavi.Ko bre tu koga laze.Licno znam sta se tamo desava.Tek ce se cuti sta su uradili i sta rade u CISTOCI.Hoce da je uniste.Samo ne znam sto li?Deponija Vinca je odavno na odstrelu.Zivi bili pa videli.

To su sve raznorazni slučajevi.Evo i dan danas,osim skoro postavljenog gen.direktora EPS-a,svi ostali važniji direktori,upravnici su kadrovi DSS-a,a zimus se dugo razvlačila tema oko afere"gas"i gde i danas ima ljudi postavljenih od strane ove stranke.
Upravo zbog tih DSS-ovih kadrova koji su se uglavili u razne srpsko-ruske firme je razlog zašto ruski tajkuni pokušavaju da uguraju DSS u saradnju sa DS-om u vlasti.

Налог стигао одозго?
Одакле одозго? Од кога?

svaka stranka ima svoje organe koje treba da rade svoj posao,tako da ova teorija ne opravdava vrhove stranke

nalog stigao "odgore"

...управо обрнуто (макар ја тако мислим)

ПОЈЕДИНЦИ из сваке странке су својим прљавим и непоштеним радом
довели и остале чланове у врло незгодну ситуацију.

Мислим да је већина припадника свих странака један сасвим обичан
и нормалан свет, али та МАЉИНА која иначе представља
руководства странака је довела под знак питања све странке, а
самим тим оне странке које су на власти, су таквим понашањем сигурно
ДОПРИНЕЛЕ да се сви нађемо у једном великом проблему!

СРБИЈА је дакле,.... у једном великом проблему!!!

Back