Prva kišica i odma sudari gužve!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.662
Juče slušam radio i čim krene kišica odma lančani sudari i gužvetine na sve strane! Gledam na onom pančevačkom mostu kad god je kišica odmah se neki mučeni pančevac skrlja i napravi haos! Jednom sam prolazio pančevačkom a čoveku je sa novog audija otpao točak. Nezamislivo!

Juče popodne sam išao negde pa to je prava katastrofa po raskrsnicama u centru beograda! Gužva je u južnom bulevaru počinjala još u krunskoj ulici! :lol:

Normalno ja znam male uličice sporedne pa prođem bez problema gledajući u daljini gužvetine na petljama.

Normalna je to stvar, imaš u gradu mnogo vozača koji inače ne voze kola, idu busom, ali kada padne kiša oni sednu posle sto godina, tada se stvore redovi na pumpama, blokiran je saobraćaj, a rizični su jer nisu neki vozači.

Jedino što mi nikad neće biti jasno što svi voze nervozno i užurbano kad je kiša, kao da kisnu unutra pa beže.

Žure jer su navikli na određeni tempo vožnje a to po kiši znači debelo kašnjenje.

Što je najgore mislim da i nije to, ja vozim inače brzo i oštro, ali tako vozim i po kiši i po suvom, nekako kad vidim kako ljudi voze kad je kiša to je više nekako unezvereno i nervozno, bukvalno imam osećaj da kao da stoje napolju bez kišobrana, pa bi što pre da se sklone negde. Možda grešim.

Back