Prva je ljubav...

Naravno.secam se i svoje prve simpatije,i prve ljubavi i ozbiljne veze(prve).Mada trudim se da se ne vracam mnogo u proslost,jer sto je bilo,bilo je....ali volim neki put tako da odlutam,da se setim....lepo je to!

emilex:
Imao sam puno devojaka, ali se uvek, svakodnevno setim svoje prve ljubavi. Ona je bila nesto najlepse sto sam ikada doziveo, bila je boziji dar. Nismo zajedno vec tri godine, a znam da i ona mene jos uvek voli, ali i da je nasa veza nemoguca. :cry: Da li vipomislite na vasu prvu ljubav i na sta vas prvo asocira :?:
Za mene je moja prva ljubav bila nesto neponovljivo,prelepo.Uvek kaze dan nikad u zivotu necu biti tako srecna i ispunjena kao te 2 godine(koje sam se palila na njega,a bili smo nekih mesec dana zajedno).I dan danas kad ga vidim,srce hoce da mi izleti iz grudi.Mislim da se na neki nacin i dalje palim na njega,ali je sve bezveze...mozda je i on na forumu,pa ako se prepozna neka se javi

emilex:
Imao sam puno devojaka, ali se uvek, svakodnevno setim svoje prve ljubavi. Ona je bila nesto najlepse sto sam ikada doziveo, bila je boziji dar. Nismo zajedno vec tri godine, a znam da i ona mene jos uvek voli, ali i da je nasa veza nemoguca. :cry: Da li vipomislite na vasu prvu ljubav i na sta vas prvo asocira :?:

Na analni sex.Htela je da udje nevina u brak pa smo se klali u bulju sa 14 godina.Ja sam nevinost izgubio analom.Posle se ona odselila u drugi grad i nikad se nismo vise sreli.

Mosquito011:
Malo se i smejali,da tip zna da je polovina nas tu prisutnih spavala sa njegovom buducom zenom verovatno bi i trso.
Zasto si se smejao tom decku?Pa i ti si se zabavljao sa njom.Ko ti garantuje da i ti neces sutra da nadjes neku i da nekoliko njih mozda nece da ti se smeje iza ledja,pa cak mozda i tvoj burazer.Nije lepo smejati se ljudima iza ledja.I kakve to veze ima sto je ona bila sa vas 5-6-10...mozda ste bili svi losi,to se ne zapitas nikad?Da sam na tvom mestu ne bih se mnogo smejao...posebno ne drugima.Ko ti garantuje da burazer sutra nece da ti krasne zenu?KOliko ce tvoja zena njih da ima pre tebe? I kakve veze ima koliko ce da ih ima...ja nikad nisam zapitkivao i nije me mnogo ni zanimalo,prvenstveno jer ne zelim da pricam o sebi,pa onda ne zapitkujem ni druge...Nisam Bogom dan,pa ne ocekujem to ni od drugih.Nece niko da bude pametniji,ako mu kazem gde sam bio,sa kim sam bio i sta sam radio.Ovo ti pricam kao sto bih pricao svom Pobratimu.
No...sto se tice ex-ljubavi...trudim se da se ne secam nicega,mada se uvek setim nekih mesta,stavri,situacija,itd.Pre neki dan mi se desilo da sam listao neki notes za brojevima telefona i naletim na broj jedne bivse.Bili smo zajedno oko 4 meseca i bilo je odlicno i puklo je odjednom.Sad je udata...hteo sam da joj posaljem poruku i da joj cestitam NG,ali sam se u poslednjem trenutku predomislio,jer sam se setio stiha "hladna noc pred velike dogadjaje,ne zelim vise da se secam" i onda sam vec napisanu poruku izbrisao.Nisam hteo da budim "usnule demone".To je bila razumna odluka.

Ja se svoje prve ljubavi setim ponekad, ali mi to sad izgleda cudno. Dobro, bila sam klinka, pa mi te neke stvari sad izgledaju tako nevazne i smesne. Kratko smo se zabavljali ali ga se secam.Pa bio je moja prva tinejdzerska ljubav. A prve ozbiljne veze se tako]e secam kakva je bila u pocetku, jer jos uvek traje i to krunisana brakom.
Secanje na te prve ljubavi je uvek slatko i treba da ostane samo u lepom secanju iz proslosti. :)

Back