ПРВА ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Пре хапшења су нам позвонили и рекли ове речи

Da li je realno da Radulovićka toliko uznemiri svoju porodicu pričom o silovanju, sve koji je poznaju i čitavu javnost, pri tome da rizikuje da bude razotkrivena i okrivljena za lažne optužbe (jer mora i šest drugih devojaka da ne popusti i ostane pri tvrdnji da su zlostavljane) samo da bi se osvetila Aleksiću što joj je rekao da je odglumila loše?
Da li je realno da neko diluje i time uznemiri svoju porodicu, narkomana kome prodaje drogu i porodicu narkomana?

Pa ne znam evo ti vidi da li na ovom svetu postoje dileri pa mi odgovori da li je realno.

Da li je realno da neko diluje i time uznemiri svoju porodicu, narkomana kome prodaje drogu i porodicu narkomana?

Pa ne znam evo ti vidi da li na ovom svetu postoje dileri pa mi odgovori da li je realno.

Ниђе везе.

Лерди се крије кад дилује, не жели да се зна, а Радуловићка се јавно огласила око теме која је прилично срамотна када је јавност у питању.

Дакле, управо супротно.

Ниђе везе.

Лерди се крије кад дилује, не жели да се зна, а Радуловићка се јавно огласила око теме која је прилично срамотна када је јавност у питању.

Дакле, управо супротно.

Lerdi se krije od policije a ne krije se od svoje porodice, posto se ovde cilja na to. Uostalom ko kaze da Radulovicku podrzava porodica?

Lerdi se krije od policije a ne krije se od svoje porodice, posto se ovde cilja na to. Uostalom ko kaze da Radulovicku podrzava porodica?
Cilja se na to da je bušna priča Mikine žene da je sve motivisano Radulovićkinom željom za osvetom. Revoltirana Mikinim kritikama, Radulovićka pravi plan sa šest drugih devojaka da upropaste Miku. Bzvz.

Cilja se na to da je bušna priča Mikine žene da je sve motivisano Radulovićkinom željom za osvetom. Revoltirana Mikinim kritikama, Radulovićka pravi plan sa šest drugih devojaka da upropaste Miku. Bzvz.
Radulovicka nasmejana na slici, Radulovicka redovno dolazi na Mikine casove, Radulovicka ide na Kosmaj sa Mikom, Mika imao operaciju, ako ti to nisu busne price...

Jel mi se cini ili je ranije bila prica o 25-6 silovanih a sad je 7?

Jedan od onih trenutaka kad neko hoće da se raspravlja a nije razumeo poentu.
Uopste mi nije namera da se raspravljam nego ti ta prica o uznemiravanju porodice ne pije vodu jer su mnogi uznemiravali svoje porodice mnogo gorim stvarima a tad verovatno nisi pricao o tome.

Uopste mi nije namera da se raspravljam nego ti ta prica o uznemiravanju porodice ne pije vodu jer su mnogi uznemiravali svoje porodice mnogo gorim stvarima a tad verovatno nisi pricao o tome.
Preformulisaću pitanje: Da li bi ti tvrdio da te je neko silovao, iako to nije istina, izlagao stresu svoje bližnje, rizikovao da neko od ostalih koji su zajedno s tobom tvrdili da su silovani jednog dana kaže da je sve laž i zavera, a sve to da bi napakostio nekome, kao što nam sugeriše gospođa u intervjuu iz uvodnog posta?

Preformulisaću pitanje: Da li bi ti tvrdio da te je neko silovao, iako to nije istina, izlagao stresu svoje bližnje, rizikovao da neko od ostalih koji su zajedno s tobom tvrdili da su silovani jednog dana kaže da je sve laž i zavera, a sve to da bi napakostio nekome, kao što nam sugeriše gospođa u intervjuu iz uvodnog posta?
Da li bih ja bio diler? Odgovor je ne.

Da li to znaci da su svi isti kao ja i da niko ne bi hteo da diluje? Odgovor je opet ne.

Nisi dodao bitno:
Radi osvete ili ZA DOBRU LOVU!

Sto se tice danijele stajnfild.

Ниђе везе.

Дакле, управо супротно.
A onda je tvoj djido uvideo priliku da sacera novom predsedniku DS, zajedno sa svojim ******im bratom po lopovluku iz sns

1619825506219.png

Optužnica protiv Mike Aleksića vraćena na ispravku

KRIVIČNO vanpretresno veće Višeg suda, kako saznajemo, vratilo je Višem tužilaštvu optužnicu protiv Miroslava Aleksića na ispravku.

1619825524270.png

30. 04. 2021.

Naloženo je da se pribave još neki neophodni podaci i dokazi kako bi optužnica nakon dorade eventualno mogla biti potvrđena. NJu je više tužilaštvo podiglo pre devet dana i Aleksića optužilo za dva krivična dela silovanja, dva produžena silovanja, četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i jedno produženo nad sedam devojaka, koje su bile polaznice njegovog dramskog studija.

On je ranije negirao da je bilo šta od toga uradio.

Sve ove namestaljke su rezija Djilasa i njihovih placenika Tepicke i Jurica.Moje misljenje da je Lecic samo prikrivanje svojih nedela.Kao evo optuzen je i opozicionar i ambasador fondacije Juric.
Београђани на овом форуму, нарочито средовечни, вероватно се из кафана и са улица сећају сликара Драгана Лубарде. Легенда Београда и пријатељ лудих песника Бране Петровића, Јаше Гробарова и других, био је усмени књижевник и нешто попут урбаног гуруа. О њему су се причале разне анегдоте како на часовима сликања које је водио на Ликовној академији вади кару, скида се го и тако. Умро је на време. Данас би можда због свог екцентричног стила био оптужен за силовање као чика Мика. Нашло би се пар због ко зна чега пуклих шипарица да "сведочи".

Back