- Poruka
- 23.062
Jesu najpromiskuitetniji, kao i da su najvise podlozni rizicnom seksu.Čak i da je dokazano istraživanjem, a mišljenja sam da nije, ovde nije reč o gej populaciji uopšteno, već o konkretnom primeru i dvostrukim moralnim aršinima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu najpromiskuitetniji, kao i da su najvise podlozni rizicnom seksu.Čak i da je dokazano istraživanjem, a mišljenja sam da nije, ovde nije reč o gej populaciji uopšteno, već o konkretnom primeru i dvostrukim moralnim aršinima.
To se onda ne zove druženje, kako ti kažeš, jer na isto ni ne može da se svede, već naučno istraživanje, a slučajni odabir je jedna od mogućih metoda.
Čak i da je dokazano istraživanjem, a mišljenja sam da nije, ovde nije reč o gej populaciji uopšteno, već o konkretnom primeru i dvostrukim moralnim aršinima.
Pojedinačna druženja nisu dovoljna za reprezentativan uzorak na osnovu kog bi se donosili zaključci.
Ja sam ti preporučio druženje odnosno neobaveznu socijalnu interakciju, ti si se odmah pozvala na statistički reprezentativan uzorak, ja sam ti rekao da se i takav uzorak može dobiti i socijalnom interakcijom jer se reprezentativan uzorak dobija i slučajnim odabirom ali postoji i metoda sprovođenja anketnog upitnika. Ti izaberi na koji način želiš da dođeš to informacija i do korekcije tvog mišljenja.
Jedno su moralni aršini, a drugo zakonsko odobravanje nemorala i bluda.
Dobro, ali dok ja to ne uradim, ti si, kao pravi naučnik, svakako slobodan da nam objaviš ovde svoje istraživanje na osnovu kog si doneo svoje zaključke.![]()
Meni su zakonska (ne)odobravanja u ovom kontekstu stvar forme, a suština su dvostruki aršini i licemerje koji odobravaju tajne poligamne heteroseksualne veze, a nad javnim se zgražavaju.
Upoznavanjem i razogovorom sa više članova pomenute populacije koji žive u Srbiji ili u inostranstvu dakle uzorak slučajnim odabirom. A koje je tvoje istraživanje na osnovu kojeg si ti formirala svoje mišljenje?
- - - - - - - - - -
Ko ih to odobrava?
Odobravaju ih široke narodne mase, koje ih i upražnjavaju. Svi živimo među njima, tako da nam emprijiske potvrde isključuju potrebu za bilo kakvim daljim istraživanjima..
Dobro, ali dok ja to ne uradim, ti si, kao pravi naučnik, svakako slobodan da nam objaviš ovde svoje istraživanje na osnovu kog si doneo svoje zaključke.
- - - - - - - - - -
Meni su zakonska (ne)odobravanja u ovom kontekstu stvar forme, a suština su dvostruki aršini i licemerje koji odobravaju tajne poligamne heteroseksualne veze, a nad javnim se zgražavaju.
O, da, u tom istom svetu u kom si i ti, i tebi slični, ne znam kako ih ti zoveš, ali da, reč je o neformalnim, paralelnim vezama, ogrnutim velom tajne, zbog zvanične (ili ozakonjene) veze koja se uporedo održava.Otkad se to odobrava poligamna veza??? U kom svetu ti živiš?
I kako neko može da odobrava tajne veze ako su tajne i za njih se ne zna?
Zakon je uvek bio na strani oštećenog u takvim vezama.
.
O, da, u tom istom svetu u kom si i ti, i tebi slični, ne znam kako ih ti zoveš, ali da, reč je o neformalnim, paralelnim vezama, ogrnutim velom tajne, zbog zvanične (ili ozakonjene) veze koja se uporedo održava.
Kao što rekoh, zakon sa tim nema veze, već moral.
Shvata ona to, ali namerno izvrce.ALO!!!
Jedno je neformalna paralelna veza koja se dešava u tajnosti, a drugo ozakonjena poligamija!
Nikada, ali nikada neću shvatiti opsesiju homoseksualaca religijom i crkvom. Jedina grupa koju crkva mrzi više od žena ste vi.01. Mart 2015.
Pošto zakon ove Azijske zemlje ne priznaje istopolni brak, trojica muškaraca su morali ozvaniče svoju ljubav na simboličnoj budističkoj ceremoniji, koja podrazumeva razmenu prstenja i šetnju do oltara.
Cim se vi mlatite. Srecom u Srbiji blagostanje. Nije kao da radimo za 15 hiljada, uzeli nam deo zemlje, krali bebe po porodilistima, doktori primaju mito, salterusa nepismena je bogotac. Srecom pa su nam ****** najveci problem... kako smo mi zemlja sa malo problema...
A sad može i više od dvojice da sklope brak???
pa to odmah ono muz, zena i svaler