Prva bračna noć

Znači bili biste nežni sa nevinim devojkama?
Pa, to je lepo čuti. Barem niste u tolikoj meri psihopate kao što sam mislila.
Ma kakvi psihopate daleko bilo :D
Ja sam i dan danas sa nekima ostao u dobrim odnosima i ako su vec odavno udate i imaju veliku decu.Cesto me pozovu za neku pomoc ( nije novcana) zbog raznih drugih stvari.Evo bas prosle nedelje jedna me je telefonom pozvala i pitala sta da radi jer resila da kupi novi auto na kredit i nekoliko je Banke odbile jer ne ispunjava bas sve uslove za kredit.Ja sam okrenuo jednog prijatelja,onda sam je pozvao i rekao joj "To ti je sredjeno idi i kupi auto koji ti se svidja,potpisi samo neke formalnosti i lepo da se vozis" :D

Ma kakvi psihopate daleko bilo :D
Ja sam i dan danas sa nekima ostao u dobrim odnosima i ako su vec odavno udate i imaju veliku decu.Cesto me pozovu za neku pomoc ( nije novcana) zbog raznih drugih stvari.Evo bas prosle nedelje jedna me je telefonom pozvala i pitala sta da radi jer resila da kupi novi auto na kredit i nekoliko je Banke odbile jer ne ispunjava bas sve uslove za kredit.Ja sam okrenuo jednog prijatelja,onda sam je pozvao i rekao joj "To ti je sredjeno idi i kupi auto koji ti se svidja,potpisi samo neke formalnosti i lepo da se vozis" :D
Baš lepo. :)
Svaka čast.

E sad ovako...
Ja se malo onako možda osećam neugodno zbog postavljanja ove teme pošto znam da ovde ima osoba koje su perverznije čak i od mene...

Ova tema se odnosi da žene koje su nevine ili su bile nevine kada je došlo do noći posle venčanja.
Za žene,pitanja:
Ako ste prošle kroz to,kako je bilo,da li ste bile uplašene?
Ako niste, da li se čuvate za brak i da li se pomalo plašite te prve bračne noći?

Za muškarce:
Da li očekujete da žena sa kojom stupite u brak bude nevina?
Da li ste imali bračnu noć sa takvom ženom i kakvi ste bili prema njoj?
Ocekujem da je nevina iako je vrv necu zeniti,kao i prema svakoj drugoj jer nije rekla da je nevina

E sad ovako...
Ja se malo onako možda osećam neugodno zbog postavljanja ove teme pošto znam da ovde ima osoba koje su perverznije čak i od mene...

Ova tema se odnosi da žene koje su nevine ili su bile nevine kada je došlo do noći posle venčanja.
Za žene,pitanja:
Ako ste prošle kroz to,kako je bilo,da li ste bile uplašene?
Ako niste, da li se čuvate za brak i da li se pomalo plašite te prve bračne noći?

Za muškarce:
Da li očekujete da žena sa kojom stupite u brak bude nevina?
Da li ste imali bračnu noć sa takvom ženom i kakvi ste bili prema njoj?
Ja sam nevin i to isto ocekujem i od partnerke

Back