white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Nisam kilava. Mogu sama. Snagator u porodici i familijiA inace mislis da smo psihopate. E bas ti hvala i bas nam je drago da smo ti pomogli. Javni ako jos nesto treba. Frizider da iznesemo, smece i to.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam kilava. Mogu sama. Snagator u porodici i familijiA inace mislis da smo psihopate. E bas ti hvala i bas nam je drago da smo ti pomogli. Javni ako jos nesto treba. Frizider da iznesemo, smece i to.
Ja nisam,bejbi joda jesteZnači bili biste nežni sa nevinim devojkama?
Pa, to je lepo čuti. Barem niste u tolikoj meri psihopate kao što sam mislila.
Žensko sam, hvala lepo.Da li si nekad pokušavao da otvoriš kesicu bonbona nežno, i zašto više to ne radiš tako hihi
Briga me za njegaJa nisam,bejbi joda jeste
Opa, neki novi stari osjecaji nelagode, neugode.Ja se malo onako možda osećam neugodno zbog postavljanja ove teme pošto znam da ovde ima osoba koje su perverznije čak i od mene...
HAHAHAAHOpa, neki novi stari osjecaji nelagode, neugode.
Sjecam se kad su se osjecali neugodno zbog osoba koje su manje perverzne.
Ma kakvi psihopate daleko biloZnači bili biste nežni sa nevinim devojkama?
Pa, to je lepo čuti. Barem niste u tolikoj meri psihopate kao što sam mislila.
Baš lepo.Ma kakvi psihopate daleko bilo
Ja sam i dan danas sa nekima ostao u dobrim odnosima i ako su vec odavno udate i imaju veliku decu.Cesto me pozovu za neku pomoc ( nije novcana) zbog raznih drugih stvari.Evo bas prosle nedelje jedna me je telefonom pozvala i pitala sta da radi jer resila da kupi novi auto na kredit i nekoliko je Banke odbile jer ne ispunjava bas sve uslove za kredit.Ja sam okrenuo jednog prijatelja,onda sam je pozvao i rekao joj "To ti je sredjeno idi i kupi auto koji ti se svidja,potpisi samo neke formalnosti i lepo da se vozis"![]()
Jesam. Zato što mi je i ona bila prva. Nevini i ona i ja. Tako, bilo je lepo.Ja nisam,bejbi joda jeste
lepo,lepo#nijesedesilo
Ocekujem da je nevina iako je vrv necu zeniti,kao i prema svakoj drugoj jer nije rekla da je nevinaE sad ovako...
Ja se malo onako možda osećam neugodno zbog postavljanja ove teme pošto znam da ovde ima osoba koje su perverznije čak i od mene...
Ova tema se odnosi da žene koje su nevine ili su bile nevine kada je došlo do noći posle venčanja.
Za žene,pitanja:
Ako ste prošle kroz to,kako je bilo,da li ste bile uplašene?
Ako niste, da li se čuvate za brak i da li se pomalo plašite te prve bračne noći?
Za muškarce:
Da li očekujete da žena sa kojom stupite u brak bude nevina?
Da li ste imali bračnu noć sa takvom ženom i kakvi ste bili prema njoj?
poželjno je, ali nije obavezno... nevinost je ponovo u modiZa muškarce:
stvarno?nisam znalapoželjno je, ali nije obavezno... nevinost je ponovo u modi
Ja sam nevin i to isto ocekujem i od partnerkeE sad ovako...
Ja se malo onako možda osećam neugodno zbog postavljanja ove teme pošto znam da ovde ima osoba koje su perverznije čak i od mene...
Ova tema se odnosi da žene koje su nevine ili su bile nevine kada je došlo do noći posle venčanja.
Za žene,pitanja:
Ako ste prošle kroz to,kako je bilo,da li ste bile uplašene?
Ako niste, da li se čuvate za brak i da li se pomalo plašite te prve bračne noći?
Za muškarce:
Da li ste imali bračnu noć sa takvom ženom i kakvi ste bili prema njoj?