Prva beogradska gimnazija dobila novo ime

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
Ima li ovakvim stvarima kraja i dokle cemo biti zarobljeni u prošlosti

Clip.jpg

Ratko Mladic je srpski heroj i koliko god se trudili da njegovo ime ukaljaju
on zasluzuje mnogo tabli sa svojim imenom u ovoj drzavi .

samo oni koji ne znaju nista ili oni skromnijih intelektualnih kapaciteta mogu sebi dozvoliti takvu sramotu da im to ne odgovara ili jos gore da to javno osudjuju

na pomen tog imena se ustaje i staje mirno

Ratko Mladic je srpski heroj i koliko god se trudili da njegovo ime ukaljaju
on zasluzuje mnogo tabli sa svojim imenom u ovoj drzavi .

samo oni koji ne znaju nista ili oni skromnijih intelektualnih kapaciteta mogu sebi dozvoliti takvu sramotu da im to ne odgovara ili jos gore da to javno osudjuju

na pomen tog imena se ustaje i staje mirno
jel dobio neku gomnaziju, školu uljcu u rodnom gradu?

Зато неки опстају хиљадама година и без државе, а Срби нестају у својој.
Opstali su i Srbi pod Turcima bez svoje drzave, opstali su i u Rimskom carstvu, opstace i sad. Ima ih i po celom svetu, bice Srba dok je sveta i veka. Sto se tice Mladica, potpuno je jasno da je heroj nekome ko je ziveo u Republici Srpskoj, gde su muslimani upadali u sela i klali i silovali sve redom, pa ih je Mladic sa vojskom u tome sprecavao. Subjektivno, on je ljudima heroj, ali objektivno, cinjenica je da je naredio ubijanje nenaoruzanih ljudi, i to gomile njih, sto je krivicno delo i zlocin. Tako da diskusija o Mladicu je jako kompleksna, i treba tu imati vise razumevanja.

Subjektivno, on je ljudima heroj, ali objektivno, cinjenica je da je naredio ubijanje nenaoruzanih ljudi, i to gomile njih, sto je krivicno delo i zlocin. Tako da diskusija o Mladicu je jako kompleksna, i treba tu imati vise razumevanja.

Одакле ти идеја да је наредио убијање неких људи?
Кажу исти они који су обукли, наоружали и послали ове?

Drvna škola u Dušanovoj se zvala Momčilo Popović Ozren. Problem je bio što je šumar iz Paraćina bio i partizan pa joj promeniše ime.
a moš misliti beogradska gimnazija po nekom đeneralu izbosne
nek mu daju bulevare i ostalo tamo gde je rođen, gde bitke pobedničke vodio.
У истој згради су дрвна занатска школа (не знам како се зове) и уметничка школа Дрвоарт, која се исто бави дрветом, али то је нешто сасвим друго.

У истој згради су дрвна занатска школа (не знам како се зове) и уметничка школа Дрвоарт, која се исто бави дрветом, али то је нешто сасвим друго.
drvo art je novo ime.
tamo na zgradi gde sad piše tehnička škola drvo art, nekad je pisalo
škola za drvnoprerađivačku struku i pejzažnu arhitekturu
momčilo popović ozren.
pitaj milku ako meni ne veruješ :lol:

drvo art je novo ime.
momčilo popović ozren.
Знам ја то, то уопште није далеко од мене.
Сећам се и једног графита, целе реченице, никакве и провоцирајуће, која је дуго стајала на згради...

Прву је похађао Апис, па шта ?
Све су то наши људи, за нешто добри - за нешто лоши.

Ја сам рецимо био заклети Југословен,
ишао на ратиште,
и преживео.

Ми смо изгубили,
победиле су снаге Туђмана, Младића и Изетбеговића.

И ја сам се сад преоријентисао - сад сам Србин.
Не онакав какав сам био Југовић, али Србин.

Дакле почео сам да славим и навијам за Шешеља, Младића, Караџиђа !

Аркана, Гишку и Кепа сматрам српским херојима,
а некад сам могао да пуцам у њих !

Ето.

Не стидим се ни своје прошлости ни садашњости,
и препоручујем да се угледате у мене.

To su ideoloski dve potpuno suprotne ideje, i preorijentisanje sa jedne na drugu pokazuje da nesto sa vasim rezonovanjem nije u redu. Isto tako biste mogli jednog dana da velicate Hitlera, a sledeceg dana jevrejski lobi. To su odlike osobe koja nema sopstveno misljenje i jasan stav, vec zavisi od spoljnih faktora, sto je generalno lose, odnosno pokazuje nezrelost licnosti.

A sto se tice Arkana, to je covek koji je u Bjeljini ubijao Srbe po kucama, da bi ispalo kao da ih ubijaju muslimani, da bi on potom imao izgovor da ubija i pljacka muslimane, tako da sigurno nije nikakav heroj, nego ozbiljan zlotvor i nakaza. Takodje je i maltreirao i tukao izbeglice, pljackao posten narod, ubijao neduzne ljude. Direktan sluga Sotone.

To su ideoloski dve potpuno suprotne ideje, i preorijentisanje sa jedne na drugu pokazuje da nesto sa vasim rezonovanjem nije u redu. Isto tako biste mogli jednog dana da velicate Hitlera, a sledeceg dana jevrejski lobi. To su odlike osobe koja nema sopstveno misljenje i jasan stav, vec zavisi od spoljnih faktora, sto je generalno lose, odnosno pokazuje nezrelost licnosti.

A sto se tice Arkana, to je covek koji je u Bjeljini ubijao Srbe po kucama, da bi ispalo kao da ih ubijaju muslimani, da bi on potom imao izgovor da ubija i pljacka muslimane, tako da sigurno nije nikakav heroj, nego ozbiljan zlotvor i nakaza. Takodje je i maltreirao i tukao izbeglice, pljackao posten narod, ubijao neduzne ljude. Direktan sluga Sotone.

Морате пронаћи то дугме у мозгу и притиснути га !
Није тешко.

Дакле, преоријентишите се
и не гушите овај народ својим превазиђеним идеалима.

Наравно, ако га волите ...

Vlast da hoće,obrisala bi grafite
Zašto ih nema u BW
Čak i ako se pojave,budu izbrisani u roku od sat vremena
Stvarno mi je muka više od grafita
Juce u njegosevoj ekipa novaS pokusavala da nahvata sagovornike, pitaju 'da li vam smeta mladicev grafit...ali vidim brzo su se sklonili...
ja im ne stajuci rekoh 'naravno da smeta'...reporter mi kaze ' pa stanite (jureci me onim mkrofonom koji meni lici na vasarsku vunu na stapu)....
Rekoh prostacki 'more bezi bre'....
Ne hvalim se...nisam prosta, ne psujem privatno niti 'odbrusujem' i na nekulturu...ali ta novaS isto kao i N1 zasluzuju to...i oni se bavi ispiranjem nasih mozgova...
eto o cemu oni prave reportazu, o grafitu :bljak:

Juce u njegosevoj ekipa novaS pokusavala da nahvata sagovornike, pitaju 'da li vam smeta mladicev grafit...ali vidim brzo su se sklonili...
ja im ne stajuci rekoh 'naravno da smeta'...reporter mi kaze ' pa stanite (jureci me onim mkrofonom koji meni lici na vasarsku vunu na stapu)....
Rekoh prostacki 'more bezi bre'....
Ne hvalim se...nisam prosta, ne psujem privatno niti 'odbrusujem' i na nekulturu...ali ta novaS isto kao i N1 zasluzuju to...i oni se bavi ispiranjem nasih mozgova...
eto o cemu oni prave reportazu, o grafitu :bljak:
Таблоиди гњавежи... намножили се не зна им се број.

drvo art je novo ime.
momčilo popović ozren.
Da, ta škola je uvek bila kaubojska..a ne znam realno, osim zbog đaka i malog proseka...to je okej zanimanje .

Okej mali off od Prve, al su komšije

Back