Pruzanje

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
Citam sta volite a sta ne volite kod muskarca...neke ste vrlo prohtevne, neke ste skromnije, a neke ste totalno nerealne, gledam spisak lepih zelja i setih se nekih muskaraca koji ostadose stari momci zbog nerealnih ocekivanja...ceo zivot ode u cekanju da se pojavi "ona prava".
Pitanje je sledece: cak i da nadjete tog sa spiska vrlina koje ocekujete od svog potencijalnog, sta vi dajete zauzvrat ?

ako je bilo moze lock i ban za postavljaca

Pa sad ti inace u svakoj zivotnoj sferi svakog coveka vlada sebicluk. Sto manje da dam a sto vise da dobijem. Tako ti je i u poslu i u ljubavi i u svakom mogucem medjuljudskom odnosu koji mozes da zamislis.

Pa sad ti inace u svakoj zivotnoj sferi svakog coveka vlada sebicluk. Sto manje da dam a sto vise da dobijem. Tako ti je i u poslu i u ljubavi i u svakom mogucem medjuljudskom odnosu koji mozes da zamislis.

Dobro, ima istine...al valjda se nagazi i nesto valjano...
slab je odaziv zena, a ovo je tema na kojoj prevashodno one treba da pisu

Vidi, svako ima pravo da izbegava osobe sa osobinama koje smetaju. To je daleko poštenije i realnije nego pokušati nekoga menjati.
Isto tako, niko nem ne može zabraniti da poželimo nekoga ko poseduje ono što nas privlači. Ali tog nekog ne teramo puškom da bude sa nama. A ako jeste, onda mu očito pružamo ono što mu treba, kao i on nama.
Ne mislim da su ičiji kriterijumi pretenciozni. Ili si sa nekim ko ti paše ili si sam. Prosto.
Najgore je biti u vezi a usamljen, tek tako, reda radi... I trpeti. Ako trpi jedno, trpi automatski i ono drugo, samo što to možda kasnije shvati.

Vidi, svako ima pravo da izbegava osobe sa osobinama koje smetaju. To je daleko poštenije i realnije nego pokušati nekoga menjati.
Isto tako, niko nem ne može zabraniti da poželimo nekoga ko poseduje ono što nas privlači. Ali tog nekog ne teramo puškom da bude sa nama. A ako jeste, onda mu očito pružamo ono što mu treba, kao i on nama.
Ne mislim da su ičiji kriterijumi pretenciozni. Ili si sa nekim ko ti paše ili si sam. Prosto.
Najgore je biti u vezi a usamljen, tek tako, reda radi... I trpeti. Ako trpi jedno, trpi automatski i ono drugo, samo što to možda kasnije shvati.

Dajes ono sta mu treba je tvoj odgovor ? Ok, hvala

Prvi odgovor "sve" drugi odgovor "ono sto mu treba", u prevodu sve.
Koj li sam ****** kachio temu kad sam znao da sve dajete... A sta je to sve, nemam odgovor
moze lock

Citam sta volite a sta ne volite kod muskarca...neke ste vrlo prohtevne, neke ste skromnije, a neke ste totalno nerealne, gledam spisak lepih zelja i setih se nekih muskaraca koji ostadose stari momci zbog nerealnih ocekivanja...ceo zivot ode u cekanju da se pojavi "ona prava".
Pitanje je sledece: cak i da nadjete tog sa spiska vrlina koje ocekujete od svog potencijalnog, sta vi dajete zauzvrat ?

Uvek uvodni post završavaš - "Ako je bilo može lock i ban za postavljača"....
Šta ti znači to ?
Jel' to neka tvoja mantra ?
Gorim da saznam....

- - - - - - - - - -

A, one za uzvrat najčešće daju spisak i ceger !

Ne zvocam, nisam posesivna, ne smaram, ljubazna sam, iskrena, verna, dajem podrsku, obicno nemam ispade, volim da imam nova iskustva i da se zabavljam, znam super da kuvam, ne uzimam sebe suvise ozbiljno... jel dosta :mrgreen:

Dajem sve od sebe....igram bez prestanka, ratujem do pobede,...ma i đavola cu za kikice da povucem i otfikarim mu bradu ako mi stane na put!
wikiline_DS.gif

čini mi se da ne možeš baš najbolje da se sporazumeš sa samim sobom da li bi da budeš dobra drugarica sa posetiteljkama ovog pdfa ili kritičar, kao da u oba slučaja imaš deo sebe s kojim si u konfliktu

:brus:

Back