Prsten

ma, jok...nije Tab tako zlonameran :lol:

nije zlonameran nikad, al voli da zahebava:lol:
nego, aj da razradimo tu temu
vezno za los sex i godine..
cinjenica je da s godinama znas dovoljno da vise nije ni bitno sta on zna. uzmes stvar u svoje ruke i zavrsis posao:mrgreen:
ali isto tako je cinjenica, da primecucjes mnogo vise nego kad si mlad, i redje se ozbiljno nalozis..
kad su vece sanse za los sex, kad si mlad ili kad imas 30+?

Ma neee, nevin je on, kao seoska mlada :lol:
ne bih znala, ne poznajem coveka :lol:

nije zlonameran nikad, al voli da zahebava:lol:
nego, aj da razradimo tu temu
vezno za los sex i godine..
cinjenica je da s godinama znas dovoljno da vise nije ni bitno sta on zna. uzmes stvar u svoje ruke i zavrsis posao:mrgreen:
ali isto tako je cinjenica, da primecucjes mnogo vise nego kad si mlad, i redje se ozbiljno nalozis..
kad su vece sanse za los sex, kad si mlad ili kad imas 30+?

mislim da godine svakako imaju veze sa sexom, kod zena narocito, ali to je toliko puta vec pretresana tema...
meni je svakako los sex bio cesci kad sam bila mladja, sto mojom, sto tudjom "zaslugom"
sta vise, ne secam se nijednog loseg sexa nakon moje 26-27e, ponekad nekog malo iznad prosecnog, ali uglavnom vrlo dobrog do odlicnog :lol:

Poslednja izmena:
ne bih znala, ne poznajem coveka :lol:

mislim da godine svakako imaju veze sa sexom, kod zen anarocito, ali to je toliko puta vec pretresana tema...
meni je svakako los sex bio cesci kad sam bila mladja, sto mojom, sto tudjom "zaslugom"
sta vise, ne secam se nijednog loseg sexa nakon moje 26-27e, ponekad nekog malo iznad prosecnog, ali uglavnom vrlo dobrog do odlicnog :lol:

da nisi ti neka učiteljica, nastavnica ? :)

Back