Prst modri

Petar1996

Početnik
Poruka
14
Pozdrav.
Mali prst na ruci je počeo da modri i otiče.
Šta bi bio uzrok.
Inače imam neku vrstu artritisa koja je zahvatila obadva kažiprsta na rukama.
20230211_123742.jpg

Pozdrav.
Šta bi bio uzrok.
Inače imam neku vrstu artritisa koja je zahvatila obadva kažiprsta na rukama.Pogledajte prilog 1295430
Obrati se svom doktoru i neka te uputi kod vaskularnog kirurga. Ovdje ces dobiti samo nagadanja. Moze biti svasta od udarca, slabe prokrvljenosti, secer i tko zna jos svasta

Možda je nokat zaražen nekom bakterijom ili i bakterijom i gljivicama. Najsigurnije ti je da odeš kod lekara nego da se sam lečiš. Tim pre ako je neka bakterija - možda budeš morao da popiješ i antibiotike.

Pozdrav.
Šta bi bio uzrok.
Inače imam neku vrstu artritisa koja je zahvatila obadva kažiprsta na rukama.Pogledajte prilog 1295430
Evo sada cemo da pogledamo u pasulj i izbajemo.

Ne zamerite na malom sarkazmu, trebali bi ste otici kod lekara, ne mislim da treba na forumu potraziti odgovore. Moze biti od primarne bolesti, artritisa, i mnogo toga jos.
Lekar ce uraditi sve sto je potrebno za donosenje prave dijagnoze.

Jutros sam bio kod fizijatra i zbog kaziprsta.
Vadio sam krv, pa će videti šta je uzrok.
Ovo što je modro se pojavilo zbog hladnoće.
Ali ja opet sumnjam na reumu, videću u petak na kontroli.
Tako kod moje taste reaguju zglobovi na rukama,kada je hladno.Kada se vrati od nekle,gde je bila,ona stavi ruke pod hladnu vodu i to se polako povrati boja,ali ostaju bolovi.Sigurno je i dobro sto si se javio kod fizijatra.On moze da ti pomogne.

Back