NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
nisam videla sta si pisao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jenom sam videla (dobro vise puta) ribu kako prska (eng. squirt).
Kako to postize i da li neko od prisutnih to moze ili je neko doziveo od lepse polovine da bude "isprskan"??![]()
OVA tema je skroz gloopa ...look .
Nova sam ovdje pa rek`o da se nadovezem na ovu temu.Ja sam jedna od zena kod koje tokom odnosa dolazi do prskanja,ali samo sa trenutnim partnerom.Do sada nisam cak ni dozivljavala ni jednu vrstu orgazma.Prvi put kada je doslo do prskanja(prija za to nisam znala) vjerujte da me je oblilo crvenilo i sram jer sam pomislila da sam se ¨upiškila¨.Nije važno koju smo pozu izabrali,ja pravim barice,on uživa u tome
.
Vjerujte da je prelijep osjećaj.I stvaran je,nije montaža![]()
naci moze kres bez prskanja,ajNova sam ovdje pa rek`o da se nadovezem na ovu temu.Ja sam jedna od zena kod koje tokom odnosa dolazi do prskanja,ali samo sa trenutnim partnerom.Do sada nisam cak ni dozivljavala ni jednu vrstu orgazma.Prvi put kada je doslo do prskanja(prija za to nisam znala) vjerujte da me je oblilo crvenilo i sram jer sam pomislila da sam se ¨upiškila¨.Nije važno koju smo pozu izabrali,ja pravim barice,on uživa u tome
.
Vjerujte da je prelijep osjećaj.I stvaran je,nije montaža![]()