- Poruka
- 5.431
Zanimljiva prica trenutno na RTS-u. (nema veze bas sa ovom temom ali)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inagadadavida:Daleko je ona od dobrog novinara.......smesna je, ali to sto je bila drska??
Pa sto da ne bude??....pa ko su joj gosti bili , ja bi postavio nekog lika , koji bi im za svaku laz lupio javno samarcinu pred kamerama.......izasli bi naduveni ko duleci, sem onog lika, koji je advokat......
Ono troje , ne da su zasluzili drskost, nego je drskost sto se pojavljuju i dalje i bilo kome sole oni neku pamet, a iz aviona se vidi da vise ne znaju sta su radili i muljali .......
marlon:paz ovako, hoces u beli svet a tukao bi goste u emisiji.to govori o tvom mentalnom sklopu shvatanja medija. ako pozoves nekoga da ti bude gost, ti kao domacin moras da mu se ophodis sa elementarnom dozom postovanja, jel' tako? Provokacija je jedno, nekultura drugo. isto kao na forumu, postaviti provokativnu temu je u redu i ok, ali vredjati sve ucesnike kao sto ti imas obicaj da radis, je odraz nekulture. ja se ipak nadam da si ti normalan i da ces shvatiti ovo na pravi nacin....
Eraserhead:Posle onakvog ponora i EU i nova radna mesta ne dolaze brzo, ali i najduže putovanje počinje prvim korakom.
marlon:nije nalog...strategija... uredjivacka politika nazovi kako hoces. rekao sam da radikale ne mirisem uopste, ali onaj aca je ako nista ovoj ocitao lekciju iz lepog ponasanja. isto je i na forumu, ranije su svi pominjali radikale u negativnoj konotaciji, danas drage kolege, radikali na krstarici su jedni od kulturnijih sagovornika. voleli vi to ili ne.
Svidjalo nam se ili ne ali Covic je vrlo,vrlo mocan.MAXIMUS !:Али Човић ми је скроз антипатичан,он је убеђен да је неки страшан баја.
Chávez:Па ваљда исто важи и за приче о Европи, ЕУ, евроатланстким интеграцијама, реформама...
inagadadavida:vidi, oko vredjanja, smo davno apsolvirali........ti si generator uvreda, sa svojom malom grupom, kojoj sufliras, koga da napadnu, i koga kako da vredjaju.........to se ovde dobro zna.
Smesan si , kada pokusavas da izigravas satro finog lika, a u stvari si promasen na svim poljima, pa zato i dozivljavas svoje pisanje na forumu , kao zamenu za neke druge, zivotnije stvari.........
Meni licno, su tvoji kerberi, toliko puta pominjali kevu, caleta, decu.......da je to nebrojivo,
Ja to ne radim, ne mesam niciju porodicu, u ove forumske zayebancije......
A stojim iza toga, da ona tri groteskne lika ne da nisu zasluzili postovanje, vec batine....u svetu ili u Srbiji, svejedno.........svuda su dzukele samo za batinu.......
Torrente-BG:E jbg sad.Pa on rece cim postane predsednik 500 000 radnih mesta ce da bude.
A onda kada nista ne bude od toga NE DOLAZI TO BRZO,KRIV JE SLOBA, .....
Torrente-BG:Svidjalo nam se ili ne ali Covic je vrlo,vrlo mocan.
Па ту је и онај правник што нас је ''бранио'' пред међународним судом...Torrente-BG:Zanimljiva prica trenutno na RTS-u. (nema veze bas sa ovom temom ali)
inagadadavida:Od mlohavog spletkarosa i zlikovca, do Cede Jovanovica.........preko radikala i DSa.......
Niko ne misli, da ozbiljno poradi da ljudima bude bolje.........samo svoje guzice gledaju
marlon:vidis upravo ono o cemu pricam... svakim danom pokazujes i dokazujes.
MAXIMUS !:Моћ уништава оне који је стварно немају!
Мислим да је љигав а моћ иде са тим,само брзо ћемо видети крај те моћи.
jedite_kod_Joa:Па ту је и онај правник што нас је ''бранио'' пред међународним судом...![]()
Torrente-BG:Pa to ja stalno pricam.Da je narod pametan treba sada kada krenu da obilaze u ovoj kampanji gde god da dodju da ih napuse i oteraju u 3pm.
Gledam onaj lopov Dinkic obilazi kao pekare i sl.Pa da je moja pekara rekao bi mu "ajde kupuj ako hoces nesto da jedes ako neces mars napolje"
inagadadavida:Pa, sta glumis, kada te Elvin, javno ovde isprozivao da si i njemu i celoj ekipici, na PP, savetovao sta da pisu, i koga da napadaju....![]()
Pa te covek jednostavno odyebo,kad si mu se smucio.........zaigrao si se stvarno , da si neki vodja, guru, poglavica???........Koji je tvoj problem??![]()
Eraserhead:Postoje ljudi koji se godinama školuju da bi se bavili tim "problemima".
Значи ти си психијатар?marlon:e da znas, skolovao sam se godinama samo za tebe i za didulidudaua... kazu da ste jake zverke... tamo na skoli![]()