PRREZERVATIV KORISTAN ALI UBIJA STRAST !

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Koliko je upotreba prezervativa korisna,u zastiti od polnih bolesti,toliko u mnogom prosto unistava onaj strastan ,osecaj kada se vodi ljubav,izmedu osoba sa
suprotnim polom bez ikakve fizicke zastite.Procitao sam skoro,da se u japanu uveliko radi na pronalasku novog nacina zastite od polnih bolesti,a da to ne bude
prezervativ.Ima i medju zenama,dosta onih koje imaju otpor,da vode ljubav kada je muskarcev penis,ko virsla u omotu od creva.

Koliko je upotreba prezervativa korisna,u zastiti od polnih bolesti,toliko u mnogom prosto unistava onaj strastan ,osecaj kada se vodi ljubav,izmedu osoba sa
suprotnim polom bez ikakve fizicke zastite.Procitao sam skoro,da se u japanu uveliko radi na pronalasku novog nacina zastite od polnih bolesti,a da to ne bude
prezervativ.Ima i medju zenama,dosta onih koje imaju otpor,da vode ljubav kada je muskarcev penis,ko virsla u omotu od creva.

e i trudnoĆe

Ti baš umeš da budeš opisan :lol:

Pitanje kako se zastiti od polnih bolesti,a ne koristiti pezervativ,ozbiljno je pitanje koje ne zasluzuje da se daju komicni odgovori,koji ne odgovaraju
ozbiljnosti teme.Mnogi ne mogu da shvate,da jednostavno ima muskaraca koji prezervativ odbacuju,kao sto organizmi odbacuju strano telo,kod
mnogih ljudi koji imaju zdravstvene probleme.!

Back