Prpa: Curuviji presudila recenica o Milosevicu izgovorena u Vasingtonu

Како да укључимо мозак ако ти не желиш да нам објасниш. Објасни нам, тко је организирао Ћурувијино убојство, Ролекс?

Našao si da konkretne odgovore potražuješ (mislim na ono juče i ovo danas) od dva najnekonkretnija i dva najnedorečenija lika na Politici.
Ne, stvarno, ti nisi baš čitav. :lol:
Kad su njih dvojica ikome išta konkretno odgovorili?
Pa njihov brend je ta misteriozna nedorečenost, na koju su oni strašno ponosni, smatrajući je vrhunskim pokazateljem svoje ingenioznosti i umne superiornosti u spoznaji sveta i života :)

- - - - - - - - - -

Комуњарка је отишла корак даље, па за убојство Стамболића не окривљује ЦИА и МИ6 већ, ни мање ни више него, ДОС.

Njoj direktno stavljaju drogu u heroin

Како да укључимо мозак ако ти не желиш да нам објасниш. Објасни нам, тко је организирао Ћурувијино убојство, Ролекс?
Његови пословни партнери, у заједничкој фирми коју су имали.
А за кога су они радили- није ми познато.
Та линија истраге никад није испитана, јер води до ствари, које се крију, ево- 30 година...
Основана сумња, која не занима никог.

Његови пословни партнери, у заједничкој фирми коју су имали.
А за кога су они радили- није ми познато.
Та линија истраге никад није испитана, јер води до ствари, које се крију, ево- 30 година...
Основана сумња, која не занима никог.

Dakle,njegovi poslovni partneri su rekli Radetu Markoviću : "Ajde ubij Ćuruviju leba ti!" , na šta je Rade rekao : "To ćemo lako,ovi moji ga prate svaki dan"

Branka Prpa optužuje Ljiljanu Smajlović: Prpa: Ćuruviji presudila rečenica o Miloševiću izgovorena u Vašingtonu

Istoričarka Branka Prpa, koje je u vreme ubistva Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999. godine živela sa njim i prilikom tog zločina i sama bila napadnuta, smatra da je vlasniku Dnevnog telegrafa i Evropljanina "presudila" rečenica izgovorena u Vašingtonu američkim zvaničnicima da protiv Slobodana Miloševića podignu hašku optužnicu.

Prpa je, u intervjuu za podgoričku Pobjedu, ukazala da Ćuruvija tu rečenicu nije izgovorio javno, nego tokom večere sa zvaničnicima Stejt departmenta i upitala kako je ona stigla do Miloševića.

Na pitanje da li zna kako, Prpa je odgovorila potvrdno i navela da je, pored Ćuruvije i nje, toj večeri prisustvovala i Ljiljana Smajlović, novinarka zabranjenog Evropljanina.

"E, sad, ne verujem baš da je neko od prisutnih zvaničnika Stejt departmenta pozvao Miloševića i preneo mu Slavkove reči", rekla je Prpa.

U vreme dok je Smajlović bila glavna urednica Politike, u tim novinama 2014. godine objavljen je tekst "Treći metak Branke Prpe", koji je Prpa označila kao pokušaj njene "i lične i profesionalne difamacije".

"U njemu je detaljno 'analiziran' moj privatan život, moj lični odnos sa Slavkom, sve sa ciljem da se dovedem u pitanje kao svedok ubistva", predočila je Prpa.

izvor

znači ovaj ćuruvija je išao kod krvnika srba u čemeriku da nudi srpsku glavu.....svakom po zasluzi

Ти имаш нека сазнања о томе?Или, онако, набадаш, као и обично?

Likovi iz službe poput Romića su pre suđenja bili po televizijama i pričali da su bili zaduženi za praćenje Ćuruvije.Takvo im je naređeno-kažu.Niosu to krili...E onda ti dođeš sa tvrdnjom da su nalogodavci njegovog ubistva bili njegovi poslovni partneri,koji su smaknuće uspešno izveli iako je Ćuruvija bio pod budnim okom službe..? HM :think:

Likovi iz službe poput Romića su pre suđenja bili po televizijama i pričali da su bili zaduženi za praćenje Ćuruvije.Takvo im je naređeno-kažu.Niosu to krili...E onda ti dođeš sa tvrdnjom da su nalogodavci njegovog ubistva bili njegovi poslovni partneri,koji su smaknuće uspešno izveli iako je Ćuruvija bio pod budnim okom službe..? HM :think:
Аха...
Значи, ти то по аутоматизму- налог за праћење је и налог за ликвидацију?:lol:
Жута логика, Сиско киде, није и једина.
Ма колико ти себе ценио- не знаш све.
Не знам ни ја.
Само, ја за разлику од тебе- знам да не знам све.:lol:
Никад ти није пало на памет да жути лажу?:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Evo, ja sam siguran da Branka Prpa zna sve što radi BIA...
Зар нису она, Ружица Ђинђић, Гордана Суша и још неке хрватице београдске другарице од младих дана?:lol:
Нити то крију, а и што би...?

Зар нису она, Ружица Ђинђић, Гордана Суша и још неке хрватице београдске другарице од младих дана?:lol:
Нити то крију, а и што би...?
To je stoka bezrepa koja je uvek baljezgala šta je htela i stvarno treba biti budala pa verovati u ono što one pričaju.

To je stoka bezrepa koja je uvek baljezgala šta je htela i stvarno treba biti budala pa verovati u ono što one pričaju.
Не знам, мени нису јасне ове присталице ДС, та странка је овде спроводила про-хрватску политику, од настанка почетком '90-их, и то је, мање-више- очигледно.
:confused:
Истрајавање на тим идејама их је, на крају, истерало из Парламента, поцепало на неколико комби-странака, коштало Србију 20 изгубљених година до сад, и опет има оних, који су Срби, али ипак бране ту клику.
Од настанка странке- она је стециште свих тих југоносталгичних хрватољубаца, емотивно незрелих и политички брљивих, и једини који су ми у томе јасни су- Хрвати.
Логично је да они ту буду, и то подржавају; али- Срби?:eek:

Аха...
Значи, ти то по аутоматизму- налог за праћење је и налог за ликвидацију?:lol:
Жута логика, Сиско киде, није и једина.
Ма колико ти себе ценио- не знаш све.
Не знам ни ја.
Само, ја за разлику од тебе- знам да не знам све.:lol:
Никад ти није пало на памет да жути лажу?:mrgreen:

Ali gde sam ja rekao da je nalog za praćenje i nalog za likvidaciju?Samo sam opovrgavao tvoju tezu da su ga ubili poslovni saradnici pred nosom ljudi iz službe...

Takođe,ti kao i ona Nataša Rostova imate očigledno veliko poštovanje prema našim službama bezbednosti,misleći da su "Naše".Ja o toj materiji malo više znam i znam da baš nisu bile "naše",kao što nisu ni sada.Zato smo i prošli kako smo prošli,jer su ti likovi iz službe drmali,a i sada drmaju državom i pitale su se i pitaju se više od vlastodržaca...I da.Ubijale su.Ponajviše Srbe,ali i proizvodile SRbo-ubice,poput Tačija i Orića.Takođe su direktno stvarale političke i javne ličnosti koje su blatile Srbiju.Čanak;Šešelj,Muftija Zukorlić,AV,BoTa i mnogi drugi su samo proizvodi službe...

Tenkre
Ali gde sam ja rekao da je nalog za praćenje i nalog za likvidaciju?Samo sam opovrgavao tvoju tezu da su ga ubili poslovni saradnici pred nosom ljudi iz službe...
Ок, а на основу којих сазнања си оповргавао моју тезу?
Зашто је твоја теза реалнија од моје тезе?:lol:
Јер, ја имам нека сазнања о постојању сукоба интереса у тој "фирми", и не причам ништа на основу "осећања", већ се "чудим" како истрага то никад није истражила.:lol:

Takođe,ti kao i ona Nataša Rostova imate očigledno veliko poštovanje prema našim službama bezbednosti,misleći da su "Naše".Ja o toj materiji malo više znam i znam da baš nisu bile "naše",kao što nisu ni sada.Zato smo i prošli kako smo prošli,jer su ti likovi iz službe drmali,a i sada drmaju državom i pitale su se i pitaju se više od vlastodržaca...I da.Ubijale su.Ponajviše Srbe,ali i proizvodile SRbo-ubice,poput Tačija i Orića.Takođe su direktno stvarale političke i javne ličnosti koje su blatile Srbiju.Čanak;Šešelj,Muftija Zukorlić,AV,BoTa i mnogi drugi su samo proizvodi službe.
Немам ја никаквих илузија ни о служби, ни о томе чије су. Одавно оне нису наше.
Ту се потпуно слажемо.
Само, теби измиче једна ситница- кад је такво стање у службама као таква- ту има много "фри-ленсинга", и приватизовања службе.
Да не помињем- шта су такви типови спремни да ураде за новац, велики за наше појмове, кад је контрола цивилног надзора слаба, а издаја иде до самих врхова политичког утицаја...:think:

Tenkre

Ок, а на основу којих сазнања си оповргавао моју тезу?
Зашто је твоја теза реалнија од моје тезе?:lol:
Јер, ја имам нека сазнања о постојању сукоба интереса у тој "фирми", и не причам ништа на основу "осећања", већ се "чудим" како истрага то никад није истражила.:lol:

Немам ја никаквих илузија ни о служби, ни о томе чије су. Одавно оне нису наше.
Ту се потпуно слажемо.
Само, теби измиче једна ситница- кад је такво стање у службама као таква- ту има много "фри-ленсинга", и приватизовања службе.
Да не помињем- шта су такви типови спремни да ураде за новац, велики за наше појмове, кад је контрола цивилног надзора слаба, а издаја иде до самих врхова политичког утицаја...:think:

Upravo na fri-lensing i mislim.Već odavno se mnogi koriste kao rent-a službenici.Ima među radnicima iste čak i patriota,ali su uglavnom operativci,koji nemaju veliki uticaj na odluke na vrhu.Neki drugi su obične babe koje vire kroz špijunku,skupljaju prljav veš političara i javnih ličnosti i preprodaju ga nekom drugom ili ucenjuju političare i javne ličnosti njime.Neki su hladnokrvni ubice koji mogu da smaknu bilo koga za kintu,a neki čak kontrolišu i protok i trgovinu šiptarske droge zajedno sa vrhovima vlasti.Bilo koje.Ove,žute,nebitno.PPosao ide i ne staje.
Što se tiče Ćuruvije,činjenica je da ni ti ni ja ne znamo šta se desilo i ko je naručio ubistvo.Nikada nećemo ni saznati.No,izvršioci su verovatno likovi iz službe.Teško bi neko drugi mogao,pred njihovim nosevim da ga smakne,jer su ga pratili danonoćno.

Što se tiče Ćuruvije,činjenica je da ni ti ni ja ne znamo šta se desilo i ko je naručio ubistvo.
Тачно тако, и то је суштина моје примедбе.
Не знамо.
Зато је врло ружно то пришивати Милошевићима, иако не знамо- јер би могло да буде политички корисно за жуте.
А то се овде ради- 20 година, бестидно и безобразно.

Našao si da konkretne odgovore potražuješ (mislim na ono juče i ovo danas) od dva najnekonkretnija i dva najnedorečenija lika na Politici.
Ne, stvarno, ti nisi baš čitav. :lol:
Kad su njih dvojica ikome išta konkretno odgovorili?
Pa njihov brend je ta misteriozna nedorečenost, na koju su oni strašno ponosni, smatrajući je vrhunskim pokazateljem svoje ingenioznosti i umne superiornosti u spoznaji sveta i života :)

- - - - - - - - - -

Njoj direktno stavljaju drogu u heroin

Jednom prilikom je Koca Popovic rekao jednom coveku :

"Pazi se da ne obolis od Mrznje i od Vlasti" , jer moze biti da i jedno i drugo prvo ubijaju onog ko mrzi i ko zudi za vlascu ili misli da je vec poseduje ...!

Evo gde se to pominje , naravno - izmedju ostaloga... :

Тачно тако, и то је суштина моје примедбе.
Не знамо.
Зато је врло ружно то пришивати Милошевићима, иако не знамо- јер би могло да буде политички корисно за жуте.
А то се овде ради- 20 година, бестидно и безобразно.
Nije nelogično, jer je Cobe bio najmoćniji, a plus u lošim odnosima s Ćuranom.

Liiljana Smajlovic je vrlo moguce saradnik sluzbe.Njena karijera govori da je cesto postavljana za rukovodioca drzavnih medija, Sto se tice ovog dogadjaja moguce je da jue nenamerno nekome ispricala a ovi ubili Curuviju. Nesto kao Seselj koga dugo nismo mogli da provalimo jer je kao bio cetnik,pa crveni vojvoda i na kraju ocigledno ono crveno isplivalo,

Наравно. Сасвим је могуће да је и Бранка Прпа сарадник службе. Само не овдашње, него хрватске. У осталом, где то постоји, да је неко хрват, а да не ради за своју земљу, против наше, српске.

- - - - - - - - - -

Сваки хрват је војник своје хрватске домовине. Онај ко то није, он је војник наше отаџбине, а против хрватске.

Back