- Poruka
- 11.141
У вези сте са нормалним девојком/момком и након неког времена сазнате да она/он има лудог брата/сестру?
Како би се осећали? Шта би мислили?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je prozak?
Сећам сам се једне комшинке за коју сам чуо да јој је мајка завршила у менталној болници, и знам да је увек била доста повучена, бар ми је тако деловала итд. А и баш данас сам гледао филм „Прозак нација“ и оно што ми је било посебно интересантно је тренутак када момак упознаје девојку са својом породицом, али пре тога је морао да јој каже да је његова сестра скроз наскроз и потпуно луда.
Са друге стране и његова девојка има баш изражене психичке проблеме.
Добар је филм, рађен по истинитој причи, препоручујем.
Сада, тема је о томе какав је ваш став према таквим стварима. Какав бисте однос и мишљење имали о неком ко има такве проблеме у породици?
Да ли би то могло и колико да утиче на ваше мишљење о њему/њој и да промени ваш став о уласку у везу са таквом особом?
Или не мора бити то само нека ментална болест. Може то да буде и да му/јој је ћале у затвору или се убио и шта знам...
Сигурно неки од људи из тако проблематичних породица имају комплексе па бисте могли нешто да кажете и о томе ако познајете неког таквог.
Очигледно ниси ни прочитао мој први пост...podforum je Ljubav i sex, a ne Zdravlje
Pa nije devojka kriva sto joj je porodica takva. Devojka je verovatno normalna, ali da ostavlja traume, ostavlja i utice na psihu.
Svi smo mi ludi , samo su neka ludila slicna ludilu okoline , a neka odstupaju !
ako imaš zgradu u srbiji i živi 50 stanara. od njih 50 - 40 punoletnih je na bromazepanima, leksilijumima, bensedinima, alkoholu. većina uvek ima kutiju od cipela punu zalih. u srbiji je svega nestajalo al antidepresiva nikad. e sad ozbiljno, mada nisam ni neozbiljan, ako bi bio slučaj gde mogu da pomognem pokušao bih ako je ono s kartonom u palmotićevoj i drajzerovoj prepustio bih slučaj stručnjacima. što se tiče zatvora i samoubistva u to ne ulazim.
ps. al je sexualna tema!
Svi smo mi ludi , samo su neka ludila slicna ludilu okoline , a neka odstupaju !
У вези сте са нормалним девојком/момком и након неког времена сазнате да она/он има лудог брата/сестру?
Normalno bih se osecala, a naravno da bih volela da mi se otvoreno kaze o svemu jer ja tako jedino i stupam u vezu sa drugom osobom. Moras da budes precizniji u pitanju na sta ciljas...?
Normalno bih se osecala, a naravno da bih volela da mi se otvoreno kaze o svemu jer ja tako jedino i stupam u vezu sa drugom osobom. Moras da budes precizniji u pitanju na sta ciljas...?
Па, могуће је да би момак прећутао тако нешто. Мислим, он би могао да ти каже да нема брата/сестру или да нешто измисли. Не би ни могла да знаш ако му је брат/сестра у лудници.
А могао би то и да ти каже након 2-3 године на пример.
Па, могуће је да би момак прећутао тако нешто. Мислим, он би могао да ти каже да нема брата/сестру или да нешто измисли. Не би ни могла да знаш ако му је брат/сестра у лудници.
А могао би то и да ти каже након 2-3 године на пример.
izgledalo bi mi savršeno normalno pošto ne živim u plemenskoj zajednici i ne stupam u vezu sa porodicom.
pritom mislim na normalnu samostalnu i kultivisanu devojku koja nije zavisna od porodice jer čak i da je porodica komplet normalna te priče gde roditelji imaju maksimalan uticaj na dete izbegavam. ako je luda nek se leči kako uslovi 21. veka dozvoljavaju bez da ikoga uvlači u svoju bolest.
dosta nam je "normalnih" dajte nesto luuuuudopa sta znam bilo bi dosadno da su svi normalni ko ja pa i moze neka lujka uleti
klinicki ludog? pa sta? ako pricas o genetici, sta cemo sa cinjenicom da skoro svaka porodica ima nekog umrlog od raka i da te to genetski. i..?
Jesi li svesna da si malo kontradiktorna?Zasto bi neko nesto tako cutao, ne bi moglo to meni da se desi, pogotovo ne 2-3 godine i nije mi se nikada nista slicno dogodilo jer imam normalan pristup u vezi i ljudi su prema meni otvoreni jer tako i ja nastupam prema njima...
Psihicko oboljenje u pitanju, nema on problem nego neko njegov i sta sad? Ono sto bi mi smetalo je da precuti , a ne ono sto je istina jer bolest nije sramota, eto... znaci da precuti tako nesto bi ga momentalno ostavila ali ne zbog bolesti nego zbog neiskrenosti.
- - - - - - - - - -
e bravo!![]()