Прозак нација

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
У вези сте са нормалним девојком/момком и након неког времена сазнате да она/он има лудог брата/сестру?
Како би се осећали? Шта би мислили?

Poslednja izmena:
Сећам сам се једне комшинке за коју сам чуо да јој је мајка завршила у менталној болници, и знам да је увек била доста повучена, бар ми је тако деловала итд. А и баш данас сам гледао филм „Прозак нација“ и оно што ми је било посебно интересантно је тренутак када момак упознаје девојку са својом породицом, али пре тога је морао да јој каже да је његова сестра скроз наскроз и потпуно луда.
Са друге стране и његова девојка има баш изражене психичке проблеме.
Добар је филм, рађен по истинитој причи, препоручујем.

Сада, тема је о томе какав је ваш став према таквим стварима. Какав бисте однос и мишљење имали о неком ко има такве проблеме у породици?
Да ли би то могло и колико да утиче на ваше мишљење о њему/њој и да промени ваш став о уласку у везу са таквом особом?

Или не мора бити то само нека ментална болест. Може то да буде и да му/јој је ћале у затвору или се убио и шта знам...

Сигурно неки од људи из тако проблематичних породица имају комплексе па бисте могли нешто да кажете и о томе ако познајете неког таквог.

podforum je Ljubav i sex, a ne Zdravlje

podforum je Ljubav i sex, a ne Zdravlje
Очигледно ниси ни прочитао мој први пост...
Реци ти мени како би се осећао када би те девојка(дужа веза) упознала са мајком која је скроз луда.

- - - - - - - - - -

Pa nije devojka kriva sto joj je porodica takva. Devojka je verovatno normalna, ali da ostavlja traume, ostavlja i utice na psihu.

Баш тако, али како би теби изгледало када би била у вези са нормалним момком чији су брат или сестра, или неки члан породице такви?

ako imaš zgradu u srbiji i živi 50 stanara. od njih 50 - 40 punoletnih je na bromazepanima, leksilijumima, bensedinima, alkoholu. većina uvek ima kutiju od cipela punu zalih. u srbiji je svega nestajalo al antidepresiva nikad. e sad ozbiljno, mada nisam ni neozbiljan, ako bi bio slučaj gde mogu da pomognem pokušao bih ako je ono s kartonom u palmotićevoj i drajzerovoj prepustio bih slučaj stručnjacima. što se tiče zatvora i samoubistva u to ne ulazim.
ps. al je sexualna tema!

Svi smo mi ludi , samo su neka ludila slicna ludilu okoline , a neka odstupaju !

ako imaš zgradu u srbiji i živi 50 stanara. od njih 50 - 40 punoletnih je na bromazepanima, leksilijumima, bensedinima, alkoholu. većina uvek ima kutiju od cipela punu zalih. u srbiji je svega nestajalo al antidepresiva nikad. e sad ozbiljno, mada nisam ni neozbiljan, ako bi bio slučaj gde mogu da pomognem pokušao bih ako je ono s kartonom u palmotićevoj i drajzerovoj prepustio bih slučaj stručnjacima. što se tiče zatvora i samoubistva u to ne ulazim.
ps. al je sexualna tema!

****.te, ali bukvalno niko ne odgovara na temu... :roll::D

Blackleather, Sarvas recite vi meni kako bi vam izgledalo da budete u vezi sa savrseno NORMALNOM devojkom, iako bi saznali da ima nekog ludaka u porodici.

izgledalo bi mi savršeno normalno pošto ne živim u plemenskoj zajednici i ne stupam u vezu sa porodicom.
pritom mislim na normalnu samostalnu i kultivisanu devojku koja nije zavisna od porodice jer čak i da je porodica komplet normalna te priče gde roditelji imaju maksimalan uticaj na dete izbegavam. ako je luda nek se leči kako uslovi 21. veka dozvoljavaju bez da ikoga uvlači u svoju bolest.

У вези сте са нормалним девојком/момком и након неког времена сазнате да она/он има лудог брата/сестру?

Normalno bih se osecala, a naravno da bih volela da mi se otvoreno kaze o svemu jer ja tako jedino i stupam u vezu sa drugom osobom. Moras da budes precizniji u pitanju na sta ciljas...?

Normalno bih se osecala, a naravno da bih volela da mi se otvoreno kaze o svemu jer ja tako jedino i stupam u vezu sa drugom osobom. Moras da budes precizniji u pitanju na sta ciljas...?

Па, могуће је да би момак прећутао тако нешто. Мислим, он би могао да ти каже да нема брата/сестру или да нешто измисли. Не би ни могла да знаш ако му је брат/сестра у лудници.
А могао би то и да ти каже након 2-3 године на пример.

- - - - - - - - - -

Па, могуће је да би момак прећутао тако нешто. Мислим, он би могао да ти каже да нема брата/сестру или да нешто измисли. Не би ни могла да знаш ако му је брат/сестра у лудници.

Zasto bi neko nesto tako cutao, ne bi moglo to meni da se desi, pogotovo ne 2-3 godine i nije mi se nikada nista slicno dogodilo jer imam normalan pristup u vezi i ljudi su prema meni otvoreni jer tako i ja nastupam prema njima...
Psihicko oboljenje u pitanju, nema on problem nego neko njegov i sta sad? Ono sto bi mi smetalo je da precuti , a ne ono sto je istina jer bolest nije sramota, eto... znaci da precuti tako nesto bi ga momentalno ostavila ali ne zbog bolesti nego zbog neiskrenosti.

- - - - - - - - - -

izgledalo bi mi savršeno normalno pošto ne živim u plemenskoj zajednici i ne stupam u vezu sa porodicom.
pritom mislim na normalnu samostalnu i kultivisanu devojku koja nije zavisna od porodice jer čak i da je porodica komplet normalna te priče gde roditelji imaju maksimalan uticaj na dete izbegavam. ako je luda nek se leči kako uslovi 21. veka dozvoljavaju bez da ikoga uvlači u svoju bolest.

e bravo! :ok:

klinicki ludog? pa sta? ako pricas o genetici, sta cemo sa cinjenicom da skoro svaka porodica ima nekog umrlog od raka i da te to genetski. i..?

klinicki ludog? pa sta? ako pricas o genetici, sta cemo sa cinjenicom da skoro svaka porodica ima nekog umrlog od raka i da te to genetski. i..?

pa pazi, nije to genetski to je vise psiho-socijalno
i koji svi?
kod mene u porodici i famili niko nije umirao od bolesti nikad, sa tatine strane su talicni pa umiru od nesreca kojekakvih, a sa kevine uglavnom od starosti

Zasto bi neko nesto tako cutao, ne bi moglo to meni da se desi, pogotovo ne 2-3 godine i nije mi se nikada nista slicno dogodilo jer imam normalan pristup u vezi i ljudi su prema meni otvoreni jer tako i ja nastupam prema njima...
Psihicko oboljenje u pitanju, nema on problem nego neko njegov i sta sad? Ono sto bi mi smetalo je da precuti , a ne ono sto je istina jer bolest nije sramota, eto... znaci da precuti tako nesto bi ga momentalno ostavila ali ne zbog bolesti nego zbog neiskrenosti.

- - - - - - - - - -

e bravo! :ok:
Jesi li svesna da si malo kontradiktorna?:D
Prvo kazes da to nije toliko strasno, jer se ne tice njega licno, a onda kazes da bi ga momentalno ostavila zbog toga.:lol:

I jos nesto, ja znam neke mracne tajne nekih mojih drugova i veruj mi da nikada zapravo takve stvari ne mozes znati niti biti sigurna oko toga.
Tvoj ili neciji momak moze imati vanbracno dete sa ko zna kakvom devojkom, na primer.
Nije danasnje vreme normalno, doduse nije nikad ni bilo, ali danas to sigurno nije.

Poslednja izmena:

Back