Provokacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kevičnjak

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
479
Kakve su to moje provokacije za koje sam dobio ban objašnjenje molim ?

Ja hvalim spašavanje srpskih vojnika u ratu I i kao dokaz prilažem video i još dobijem ban za provokacije, a Srbi na temi pišu da Hrvate treba istrijebit pobit I to nisu provokacije ?

Opet pitam jel tu ima istog kriterija za Srbe I Hrvate ili nam zapravo želite reć da Hrvati nisu poželjni na ovom forumu ? Dajte recite uštedite nam vrijeme...

Na hrvatskim forumima dobili bi permaban oni Hrvati koji bi napisali da srbe treba istrijebit pobit. Dajte se očitujte jel i to do puštena ovdje. Nećete valjda opet kukavički zaprt temu...

.

"Uzmite primjer Oluje - pa nema čišće vojne operacije u povijesti od Oluje a vi serete o zločinačkoj operaciji. Onda nije teško zamislit kolko ste izasrali propagande u ratu u kojem ste imali deset puta više mrtvih.
Pa normalno da je Bog na našoj strani. Zašto bi Bog bio na strani vlaških govana poturica, srpskih komunista bezbožnika ili četničkih fašista kradljivaca teritorija ?"

Samo bi za ovo na svakom drugom Forumu bio trajno banovan, ovde si samo kaznjen, u nadi da ces pisati pristojnije ubuduce, sto bih te i zamolila
Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back