Provokacija vs preterivanje

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.628
nesto se razmisljam
gledam neke moje strae teme na drugim forumima i vidim da sam u jednom naslovu stavio svrbija

, napravio sam stamparsku gresku jer se "v" nalazi pored "b".

da je ovo otvoreno na politici javilo bi se nekoliko njih da sam napravio namernu provokaciju.

koliko smo postali izopaceni kao drustvo i da na neke boodalstine pocinjemo da obracamo previse paznje?

da li nam je jedini cilj, ocrniti nekog, naci mu zamerku.. pokazati da ne valja?

zasto se tako ponasamo?

p.s.
ovo otvaram na politici jer bi na politici i bilo protumaceno kao provokacija.

nesto se razmisljam
gledam neke moje strae teme na drugim forumima i vidim da sam u jednom naslovu stavio svrbija

da je ovo otvoreno na politici javilo bi se nekoliko njih da sam napravio namernu provokaciju.

koliko smo postali izopaceni kao drustvo i da na neke boodalstine pocinjemo da obracamo previse paznje?

da li nam je jedini cilj, ocrniti nekog, naci mu zamerku.. pokazati da ne valja?

zasto se tako ponasamo?

p.s.

Pa takvu klimu sami proizvodite u svim medijima.

Prvo počinjete sa zezanjem i šaljivim moderatorima i novinarima koji ne poznaju osnovne stvari iz poliikologije, sociologije, filozofije i antropologije, pa onda kada se sve te neznalice i šarlatani namnože, onda se pitate posle 10 god. gde ode onaj fini svet ?

nesto se razmisljam

zasto se tako ponasamo?

p.s.
Cini mi se da na stranim sajtovima nema te vrste provokacija i prozivanja..
Uglavnom pucaju kompleksi provakatorima...

nesto se razmisljam

zasto se tako ponasamo?

p.s.

U tebi čuči neki novi Domanović.

Cini mi se da na stranim sajtovima nema te vrste provokacija i prozivanja..
Uglavnom pucaju kompleksi provakatorima...

Kod naroda vaspitavanog dobrim ukusom, ovoga nema što ima na našim medijima. Sad će Tab da kaže kako je Krstarica bolja od drugih medija.

Pa jeste, ali nedovoljno, a svi mediji učestvuju u rušenju sistema vrednosti. Posle 10 god. narod prevaspitavawem dobija sve više ovčije vaspitanje.

nesto se razmisljam

zasto se tako ponasamo?

p.s.

Може да се погреши код слова , али поента је ко погреши ..многи не греше случајно , нити је у питању грешка

nesto se razmisljam

zasto se tako ponasamo?

p.s.
Mogu ja, mogu ja, mogu ja?? :flert:

Tako se ponašamo jer smo sebični i samoživi, ego nam je veći od planine i najvažnije je da budemo nadmoćniji makar i ne mislili tako. Ima i ono, svako gleda srcem, pa šta nosiš u sebi, to vidiš i oko sebe. A kad nema više argumenata, ako ih je i bilo, kažeš nekom da je nepismen, šta Hvali.
Sama ću da izađem. :zkez:

Kaže jedan sirotan drugom... jesi video onog poliičara kako mu je sve dobro rekao na TV-u u onom sučeljavanju.

Obojica sirotana sretni odoše kući na kačamak, ako je na masti moći će zaspati, a ova dva politikanta u kafanu.

Baba sera ih pita, pa malo pre ste se svađali na TV-u, na krv i nož, a sada zajedno jedete i smejete se ... beži bre baba...

Mogu ja, mogu ja, mogu ja?? :flert:

Tako se ponašamo jer smo sebični i samoživi, ego nam je veći od planine i najvažnije je da budemo nadmoćniji makar i ne mislili tako. Ima i ono, svako gleda srcem, pa šta nosiš u sebi, to vidiš i oko sebe. A kad nema više argumenata, ako ih je i bilo, kažeš nekom da je nepismen, šta Hvali.
Sama ću da izađem. :zkez:

Ko to MI ?

Možda VI jeste takvi, ali mene zaobiđite...:kafa:

iza nicka ne znamo u prvo vreme pripadnost autora

nije isto da ti @Stojkov Menidjer napiše "Srbi su budale" ili da to isto napiše @Motorcyclist

Prvi to iznosi kao kritiku svog plemena
a drugi da opljuje zbog NEZAVIDNE genetike

Da bi se znalo ko je iza kog nicka ili treba vremena ili da ti jave ili da ta osoba kaže DA NE NAVIJA ZA CRVENU ZVEZDU!

Руси са Донбаса су заиста сила , толику снагу су показали , толику непокорност и заслужују сву победу света ..

Част би било живети са таквим народом у једној земљи

Kaže jedan sirotan drugom... jesi video onog poliičara kako mu je sve dobro rekao na TV-u u onom sučeljavanju.

Obojica sirotana sretni odoše kući na kačamak, ako je na masti moći će zaspati, a ova dva politikanta u kafanu.

Baba sera ih pita, pa malo pre ste se svađali na TV-u, na krv i nož, a sada zajedno jedete i smejete se ... beži bre baba...

Ko to MI ?

Možda VI jeste takvi, ali mene zaobiđite...:kafa:
Red je u pravu.
Ne izvrci njene reci.
Ako smo ja i ti na primer normalni, 100 maimuna oko nas nije.
A narod smo MI svi, dakle vecina se ponasa kao ovce ili maimuni.
Zasto?
E to neka istrazuju oni koji su placeni za to.

Red je u pravu.
Ne izvrci njene reci.
Ako smo ja i ti na primer normalni, 100 maimuna oko nas nije.
A narod smo MI svi, dakle vecina se ponasa kao ovce ili maimuni.
Zasto?
E to neka istrazuju oni koji su placeni za to.
e vidite ovako...

ja ako od 100 ljudi mogu da pričam sa 1 smatraću da sam normalan

naime, na populaciju od 7B to mu dodje 70.000.000 meni sličnih

a da budemo iskreni ja zaista fizički ne mogu da se posvetim tolikom broju meni sličnih a kamoli ovima što uopšte ne ličimo

nesto se razmisljam

zasto se tako ponasamo?

p.s.
normalni ljudi to ne primete al na forum "rade " i NATO-"redari"...........pa ce ta tvoja greska odmah da se komentira u cilju zastite americkih nacionalnih interesa.
Pogleda kako to izgleda na primeru odnosa ZAPAD-RUSIJA...................zapad pokusava da korumpira i komarce da uvedu Rusiji sankcije.
SVE, AMA BAS SVE , BICE U OVOM NAPADU DUBOKE GLOBALNE DRZAVE NA RUSIJU, ISKORISTENO KAO PROPAGANDNO ORUZJE.

Kod naroda vaspitavanog dobrim ukusom, ovoga nema što ima na našim medijima. Sad će Tab da kaže kako je Krstarica bolja od drugih medija.

Pa jeste, ali nedovoljno, a svi mediji učestvuju u rušenju sistema vrednosti. Posle 10 god. narod prevaspitavawem dobija sve više ovčije vaspitanje.
ili prostacko.. Odvratno mi je kad udjes na profil neke javne licnosti i napises razne kletve iz cista mira i kazes da imas pravo jer je ta licnost javna!

Back