Provodadzisanje

Posebno introverti provodađisanje treba da prihvate kao znak prijateljstva i simpatija...
Uopšte je nevažan ishod takvog poduhvata jer je znano da mali procenat se "materijalizuje"...
Mislim da provodađisanje i nije dovoljno zastupljeno u sadašnjoj društvenoj praksi,tu tradiciju bi bilo lepo podstači...
Svakako da takva aktivnost podstiče i same provodađije-veselije se i aktivnije živi društvenim životom...

Meni su komšinice provodađisale iako defile se normalno odvijao...Po protokolu...:lol:
Babe mi dovodile cure na kafu,a keva je s njima pila i gledale u šolju kad ću da stignem ćiku...:mrgreen:
Teška vremena kad se setim...
Sad mi lakše-imam jednu,a i ta me previše ne spopadava...:think:

Koji je rizik? Vidi, evo ti jedna tema za razmisljanje.. Da taj momak toliko valja koliko ti kazes da valja, da li mislis da bi ga ta drugarica ostavila sebi ili tebi? Ako je toliko extra, zasto ga je pustila tebi?

Pitanje je ko ti nudi . Uvijek bih prihvatio ponudu nekoga koga cijenim da me upozna sa nekim koga on cijeni .
Kao mlađi sam bio drugačiji . Poznanik me jednom htio spojiti sa svojom zemljakinjom .
Znao sam da joj se sviđam ali sam odbio da sa njom izađem iako se i ona meni sviđala . Dal inat ili ponos - nemam pojma .
I dan danas žalim zbog svoje gluposti jer je to bila osoba koja bi mi odgovarala . Poznanik je tu kompatibilnost sa strane
bolje vidio nego ja . Vidio sam i ja da budem iskren al kad prođe voz ebi se majstore .

znaci samo frka od tankog leda,mislim i kad bi opis bio na dve strane uz foto album da bi se opet nasao antiprotivan razlog za ne,imam 1 primer gde su se dvoje upoznali preko zajednicke prijateljice i uspelo imaju dete vec,secam se samo da nijedno od njih nije postavilo nijedno pitanje o drugom koje bi im dalo neku sigurnost ili prednost,a oboje su tremarosi,prosto nisu pravili famu oko ubijanja vremena s nekim novim

Ne kapiras a?Nije stvar u prednosti stvar je u obavestenju i manilpulisanju,moze lik da bude najbolji na svetu i da se uzmemo i da nam zivot bude banja,al opet to ne menja cinjenicu da cu taj dan biti nadrkana na osobu koja me je izmanipulisala...

ne kapiram,zna tebe zna drugu vezanu vrecu,nikom nista ne kaze,pozove vas oboje na pice i upoznate se,jel treba negde da potpise da provodadzise ili koga zabole za ishod?

Ovo moze da prodje ako ti namestaju perfektnu osobu i ako su namere dobronamerne. I ako vas toliko dobro poznaju da znaju da cete se uklopiti. Ajde probaj da zamislis da ti nameste takvu osobu za koju znaju da ti ne odgovara, kazu ti sve najbolje o njoj, a kad tamo negde kasnije skontas da ta osoba recimo ima odredjenih problema, onda vidis da stvar nije nimalo naivna. Dodatno se zakomplikuje ako si se u medjuvremenu zaljubio, jer onda ne vredi ni da ti se ukaze, ni da ti se nacrta, mislis da ti drugi ruse vezu. A ovi sto su te upoznali mogu uvek da kazu kako nisu ni oni znali.. Samo dajem jedan primer kako to moze da se namesti.. Generalno, vrlo je jednostavno da se namesti, jer mnogi imaju problem sa upoznavanjem, ne mogu da nadju adekvatnu osobu itd.. Ja provodadzisanje izbegavam u sirokom luku, jer ljudi danas generalno nisu dobronamerni i smatram da mi ne bi davali pristup osobi koju oni hoce za sebe, vec je eto velikodusno daju meni. Doduse, dajem i svakome pravo izbora da radi sta hoce.

Poslednja izmena:
Ovo moze da prodje ako ti namestaju perfektnu osobu i ako su namere dobronamerne. I ako vas toliko dobro poznaju da znaju da cete se uklopiti. Ajde probaj da zamislis da ti nameste takvu osobu za koju znaju da ti ne odgovara, kazu ti sve najbolje o njoj, a kad tamo negde kasnije skontas da ta osoba recimo ima odredjenih problema, onda vidis da stvar nije nimalo naivna. Dodatno se zakomplikuje ako si se u medjuvremenu zaljubio, jer onda ne vredi ni da ti se ukaze, ni da ti se nacrta, mislis da ti drugi ruse vezu. A ovi sto su te upoznali mogu uvek da kazu kako nisu ni oni znali.. Samo dajem jedan primer kako to moze da se namesti.. Generalno, vrlo je jednostavno da se namesti, jer mnogi imaju problem sa upoznavanjem, ne mogu da nadju adekvatnu osobu itd.. Ja provodadzisanje izbegavam u sirokom luku, jer ljudi danas generalno nisu dobronamerni i smatram da mi ne bi davali pristup osobi koju oni hoce za sebe, vec je eto velikodusno daju meni. Doduse, dajem i svakome pravo izbora da radi sta hoce.

brate sta naprica,naci ikog danas je naucna fantastika,a ne perfektnog,da je iko sposoban za tu najvazniju zivotnu ulogu i zelju ne bi bio sam,tamo vamo su kurci svakakvim uspesima a samo ga tu pecnes i vidis da se raspada,ovo nije trgovina osobama,kao da su svi sami pa nece nekog koga ti proslede,sve neke hipoteticke situacije nedozivljene,sto pravis famu oko obicnog upoznavanja,pa evo ovde sve sami raspadi,to sto ih ja ne bih setao daljinskim jer furaju fejk ego,ne znaci da drugima ne odgovaraju,dovoljno je sto su same vezane vrece da ih spajas medjusobno,samim tim sto u startu odbijaju su slicni,ti i cica maca ste slicni,stvorene vezane vrece jedna za drugu,eto,drago mi je da sam pomogo<3

xixixi e najbolje sto ne kapiraju da su iskusnije zrelije osobe kompatibilnije s vecinom ,posebno neiskusnijom,bez obzira sto su im mozda kriterijumi zadrtiji,mogu pruziti potrebno i proceniti kome sta treba,usput naravno prilagodis sebi xoxo

Back