Provodadžisanje...

a koje su to godine...mislim, možda neki od nas već jesu, a da i ne znaju? :think:

@tema: pokušali par puta da mi "preporuče" neke fiiine momke,
od ovih iz komšiluka, pa do tamo nekog iz Kanade...eeeej, Kanada je to...:lol:
eto tako...mah, ženska posla...mislim, uglavnom ženska...
connie_6.gif

I meni nudili jednog iz Kanade...Hm...da nije isti?:hahaha:

Ајој јадна она....не би јој била у кожи...страшно је то :besna: а тек је живот пред њом а они је терају у обавезе и кулук...а можда јадница још није ни спремна за такве обавезе...по мени је то ужас...нек јој је Бог у помоћ да макар тај ђувегија што јој га нађу буде стварно неко фино чељаде макар да јој с неке стране буде...подношљиво

:lol: Ma, garant je super lik :)

Eh, da...

Sigurno Vam se barem jednom u životu desilo da Vam neko nabacuje osobu,
misleći da je BAŠ TA osoba ko stvorena za Vas...
Onaj ko provodadžiše, može biti bilo ko iz vašeg okruženja...
I da li izbegavate takve kombinacije ?

Nije mi se desilo, smatram to kao nužno zlo ako je dotle došlo i ne volim da
mi drugi nameće bilo šta, a kamoli ljubav, bljak. Ali sam zato ja provodadžisala
par puta i ispale su duge veze..može da se potrefi da valja, da neko sa strane
objektivno može da proceni poklapanje dvoje, ali je to retkost u smislu umeća
i iskrenosti dotične/og. U principu sam inadžija ili buntovnik makar na prvu loptu
i ako je i bilo takvih provodadžluka ili ih nisam primetila ili sam ih odbila iz
prve...ne volim mešanje u privatni život, jer iz iskustva znam da je iskrenost u
u takvim kao i u većini sličnih priča retkost i samim tim izuzetnost ako se pojavi,
u kom slučaju bih cenila i procenila. Prihvatam sve što je dobronamerno i iskreno,
a ostale kombinacije idi mi dođi mi, zaobilazim u širokom luku.

Dva puta su mi provodadžisali..Jednom sam se žalila drugarici kako nemam dečaka, pa se ona setila nekog svog druga, kaže, super je, duhovit, ne izgleda loše... ja se primila ko mlad majmun i odoh da ga upoznam. Napravila drugarica sedeljku..kad ja tamo, ono međutim.. dečko je 3 sata pričao ko navijen o svojim doživljajima sa raznih ekskurzija, kako je trčao go po hotelima :eek:, kako je brijao stidne dlake mašinicom... dok sam ja šokirano gledala čas u drugaricu, čas u njega... tada sam mislila da sam završila sa tom temom do kraja života.
Ali - druga drugarica je krenula da mi priča o nekom poznaniku, kako je dobar, fin itd, što da ga ne upoznam. Dvoumila sam se, sećala prethodnog doživljaja, i jedno večeri, kad nisam imala šta drugo da radim, pristala sam da se upoznam s tim likom. U početku je bilo napeto i bzv. međutim, nastavili smo da se viđamo, bolje se upoznali ... i ispade to najlepša veza u mom životu.
Sve zavisi od slučaja do slučaja, tj može da bude, al ne mora da znači ;)

Back