provodadžija

ne bih se slozio sa tobom brate visnjo.. mislim da su devojke samo nedovoljno obavestene o zivotu na selu (kao npr. Freya.. ebi ga kad su sela mala pa se ne vide iz aviJona}.. pa ti nisi videla kakvu je buru odusevljenja medju forumskim devojkama izazvala fotka sloncheta sa kozom.. kladim se da bi se istog casa sve udale za njega samo da nisu u ozbiljnim vezama ili kakvim drugim zaebancijama.. pa koliko je tu samo istinskih ljubiteljki zivotinja.. one bi odmah spichile tamo da uzivaju u kravama, kozama, kerovima i mackama, slonche bi bio gotovo i nebitan u toj prici, samo kolateralna steta.. samo bas sad ne mogu, ebi ga

Onda RTS da uvede emisiju koja promovise zivot na selu mozda ce se vise njih primiti na ideju.

..puce kondom a rezervnog nema :lol:

Onda bez ;)

ne bih se slozio sa tobom brate visnjo.. mislim da su devojke samo nedovoljno obavestene o zivotu na selu (kao npr. Freya.. ebi ga kad su sela mala pa se ne vide iz aviJona}.. pa ti nisi videla kakvu je buru odusevljenja medju forumskim devojkama izazvala fotka sloncheta sa kozom.. kladim se da bi se istog casa sve udale za njega samo da nisu u ozbiljnim vezama ili kakvim drugim zaebancijama.. pa koliko je tu samo istinskih ljubiteljki zivotinja.. one bi odmah spichile tamo da uzivaju u kravama, kozama, kerovima i mackama, slonche bi bio gotovo i nebitan u toj prici, samo kolateralna steta.. samo bas sad ne mogu, ebi ga

shto pozitivno govori o moralnom stanju forumshica...ne bi izdale ukazano poverenje partnera ni pred kakvom mogutjom idilom nikada :deda:

E vidis ovde mozda I uspes da se ozenis :)
Nikako n'a ruznim tipovima pobogu

svasta ..pa necu ni da zenim ruzne tipove nego bre ljepu djevojku :lol:

- - - - - - - - - -

spremi se :per::lol:

- - - - - - - - - -

Ne mogu mediji dragoceno vreme da trose na promovisanje seoskih idila, moraju da afirmisu sveobuhvatne reformske aktivnosti vlasti. Znaci projekti tipa "Zaguzani na vodi" ne bi bili zanimljivi.

ma nemaju kad vis da treba da se pravi pomirenje u regiJonu

Pogledah sinoć emisiju, jako mučne scene, namerno biraju najjadnije prijavljene da se ljudi više rugaju ili sažaljevaju. Jedan lik čak počeo da plače na kraju, drugi ne progovara a ova rospija ga stalno proziva za to.

danas sam šalto kanale i nabasam na hepi teve, emisija provodadžija i zadržo sam se desetak minuta...
i gledam one ljude...gledam potencijalnu mladu iz urbane sredine, žena brate vidi se prošla sito i rešeto, iskusna mala...gledam onog nesrećnika razdraganog mladoženju koji onako sav hepi samo skakuće oko snaše, daje nekakve primtivne izlive nežnosti, nevešto bira reči pokušavajući da ne ispadne baš mnogo glup...i tako...
gledam nju kako se zgrozila posle deset minuta i kako je ostatak emisije jedva čekala kad će da završi i da ode kući sve seireći nad zagorelošću i nepismenošću "momka" (misim čemu li se nadala kad čovek od 4 banke ceo život živi sam negde u pitchci materini), nad neljuckim uslovima življenja ?
gledam njega samo što ne zaplače složio facu u fazonu "pih propade još jedna šansa", al mu glupo jer ga snimaju...

pa bi ponukan jelda mučnim scenama dotične emisije pito ove koje bi pristale da se ožene čovekom koji živi na selu (a u proteklom periodu smo videli da je forum jelda pun onih koje bi pristale) šta one očekuju od lika koji živi na selu, kakve uslove života očekuje, njegovo ponašanje...kakvi bi tu uslovi morali da budu ispunjeni da bi dotični pridobio jelda vaše srce ? :per: misim pišite o svemu po malo kad je u pitanju početak novog života sa čovekom sa sela na njegovom imanju

blagodarim

ako je bilo može lock, a za nesrećno sricanje oprostite jer sam malo umoran i radim na dvajes posto

- - - - - - - - - -

i da...tema nije o tv hepi, pinku, kiču, koncepciji takvih emisija i to, i pošto svi znamo da je to blagi užas - preskočijmo taj deo
Ovo si dobro opisao...samo ja mislim da su te mlade plaćene da glume potencijalne udavače,jedino mladoženje niko nije obavijestio.
Oni misle da je sve to istina.
To su mi tako glupe emisije neviđeno.Ne znam je li gore da je sve namješteno ili da nije ništa.
I uvijek se spajaju dvije krajnosti...neki momak iz zabiti i djevojka iz velegrada koja je kravu vidjela samo na slici.Sta oni mogu imati zajednicko cak i da se "ludo"vole?
Ili neki nepismeni totalno sa nekom obrazovanom djevojkom.
Nisam vidjela emisiju da su u "igri" momak i djevojka iz priblizno istog okruzenja,nacina zivota,shvatanja braka i slicno.
Ne znam samo sta je ljudima motiv da se prijave za takve blamaze?Ili se stvarno nadaju da ce tako naci "zenu svog zivota".
A znam i slucaj,slican tip emisije...djevojka se stvarno vjencala sa likom kog je upoznala u emisiji.
Naravno,da je odmah ponistila taj brak,a on mislio stvarno.Pri tom ona mlada,dvadeset i neku godinu,a on joj moze biti otac.Htjela je samo promociju i da bude na tv-u.
Da se razumijemo,isto mislim i o emisijama tipa"svadba 48 sati".Daj,ako sebi ne mozes da organizujes svadbu,nemoj je ni praviti...samo se ne blamiraj na tv-u 🙂

Сељак нека нађе жену са села, шта ће му нека која по цео дан пипка андроид.
Upravo ovo i ja mislim.Zivot na selu,nije isti kao u gradu.Mozemo se praviti da jeste,ali ipak nije.
Rijetki su izuzeci,a koji nisu zivjeli na selu,da bas rado idu iz grada u selo.Obrnuto svi hrle.
Logika je,da ljudi idu gdje im je bolje i to ne treba osuđivati.

Nisam ni znao da postoje takvi rijalitiji dok mi drugari nisu skrenuli paznju na ucestvovanje jednog poznanika, ispratio sam njegovu epizodu na Jutjubu i najkrvavije od sve te nesrecna stela emisije su bili komentari ispod klipa, nisam pristalica bacanja hejta, ali ono je pis zivi kako aktere razapinju, i najsmesnije mi je bilo to sto drugari napamet znaju najbrutalnije komentare vezane za tog poznanika, a ima ih cak nekoliko stotina, ocito uzivaju u tome sto je decko javno ispao budala, ismevanje je cini se svrha postojanja tih programa.

Nisam ni znao da postoje takvi rijalitiji dok mi drugari nisu skrenuli paznju na ucestvovanje jednog poznanika, ispratio sam njegovu epizodu na Jutjubu i najkrvavije od sve te nesrecna stela emisije su bili komentari ispod klipa, nisam pristalica bacanja hejta, ali ono je pis zivi kako aktere razapinju, i najsmesnije mi je bilo to sto drugari napamet znaju najbrutalnije komentare vezane za tog poznanika, a ima ih cak nekoliko stotina, ocito uzivaju u tome sto je decko javno ispao budala, ismevanje je cini se svrha postojanja tih programa.
Daj link od emisije na jutubu. Pa "drugari" ih često i prijave na te emisije da bi ih zajebavali. Realno svaku emisiju što sam barem ja pogledao prijavljene mladoženje su bili teški bolidi.

Kucaj na Jutjubu: Brak na nevidjeno // Epizoda 54 // Ivana i Valentino

Jos je nas Vaks i ispao kul, ima i afirmativnih komentara, ebg sazaljevaju ga ljudi, jer su ga sa mladom sa'ranili. :)))) A meni je pak bilo zao cure, sta ce roda, zivot je nece maziti. No niko ih nije bio po usima da se blamiraju pred kamerama.

danas sam šalto kanale i nabasam na hepi teve, emisija provodadžija i zadržo sam se desetak minuta...
i gledam one ljude...gledam potencijalnu mladu iz urbane sredine, žena brate vidi se prošla sito i rešeto, iskusna mala...gledam onog nesrećnika razdraganog mladoženju koji onako sav hepi samo skakuće oko snaše, daje nekakve primtivne izlive nežnosti, nevešto bira reči pokušavajući da ne ispadne baš mnogo glup...i tako...
gledam nju kako se zgrozila posle deset minuta i kako je ostatak emisije jedva čekala kad će da završi i da ode kući sve seireći nad zagorelošću i nepismenošću "momka" (misim čemu li se nadala kad čovek od 4 banke ceo život živi sam negde u pitchci materini), nad neljuckim uslovima življenja ?
gledam njega samo što ne zaplače složio facu u fazonu "pih propade još jedna šansa", al mu glupo jer ga snimaju...

pa bi ponukan jelda mučnim scenama dotične emisije pito ove koje bi pristale da se ožene čovekom koji živi na selu (a u proteklom periodu smo videli da je forum jelda pun onih koje bi pristale) šta one očekuju od lika koji živi na selu, kakve uslove života očekuje, njegovo ponašanje...kakvi bi tu uslovi morali da budu ispunjeni da bi dotični pridobio jelda vaše srce ? :per: misim pišite o svemu po malo kad je u pitanju početak novog života sa čovekom sa sela na njegovom imanju

blagodarim

ako je bilo može lock, a za nesrećno sricanje oprostite jer sam malo umoran i radim na dvajes posto

- - - - - - - - - -

i da...tema nije o tv hepi, pinku, kiču, koncepciji takvih emisija i to, i pošto svi znamo da je to blagi užas - preskočijmo taj deo
Druže, te emisije su nameštene.
Kao i profesionalna publika. Znam jednu plavušu, prešla je do sad u 4.tu deceniju, bila je po svim tim emisijama tipa "Domaćine, oženi se" i vrlo je uverljiva, stvarno ume da ispadne i "tunjava" i stidljiva i "kučkasta", po potrebi, zove se Edita Škorić.
To joj je pravo ime, u emisijama naravno menja.
Ovaj narod je nekad neverovatno naivan.

Druže, te emisije su nameštene.
Kao i profesionalna publika. Znam jednu plavušu, prešla je do sad u 4.tu deceniju, bila je po svim tim emisijama tipa "Domaćine, oženi se" i vrlo je uverljiva, stvarno ume da ispadne i "tunjava" i stidljiva i "kučkasta", po potrebi, zove se Edita Škorić.
To joj je pravo ime, u emisijama naravno menja.
Ovaj narod je nekad neverovatno naivan.
Publika kod Marića u Ćirilici više spavea nego što je budna, ko njih plaća zašto troši pare :). Jednom bio kod njega lik što je vodio Oko magazin na RTSu, čovek pratio ne trepće a oko njega svi hrču osim Marića i gostiju.

• Haha
Reactions: DUH

Back