Provod...

ohmygod:
Zanima me koja su mesta gde vi najvishe volite da izlazite, nocu ili danju, gde se nalaze, i da li ih preporucujete...a da, i zasto, naravno...
Eto nove teme... ;)

Izlazim u Shapcu u Hajneken i svima bih preporuchila da idu tamo jer je odlicna muzika....Takodje je lepo mesto za izlazak i Urbano...

ja sad doshla iz grada....bila sa drygaricama y "shetnjy"....extra sam se provela....josh yvek me stomak boli od smejanja....ykapirale smo da se yvek bolje provedemo y grady nego na nekoj zyrci....

ovih dana je opet aktuelno kupanje pa se najbolje provodim na rijeci s drustvom,a navece sjednemo u park ili setamo

u cetvrtak sam se provela extra - Neverne bebe su svirale u jednom klubu...ludilo 8-)

e meni je sad bilo bash extra na splawu na Sawi- "Kruz"
isprichala sam se sa drugaricom koju sigurno nisam widela jedno 10 meseci :(
sad sam swa happy :mrgreen:

Eh, ja OBOZAVAM izlaske, ali malo sam se zasitila ovdasnjih rumskih "diskaca" :roll: , posto ih obilazim vec 4 godine konstantno... Pre sam mislila da ce mi dosaditi izlasci vrlo brzo, ali nije bilo tako... Prvenstveno zato sto VOLEEm da igram 8-) A sad dosta drugara ima i polozeno pa idemo i u NS... Aaah, a kad ja polozim u oktobru... :-D Jedva cekam ;-)

Back