Zanima me koja su mesta gde vi najvishe volite da izlazite, nocu ili danju, gde se nalaze, i da li ih preporucujete...a da, i zasto, naravno...
Eto nove teme...
Eto nove teme...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne volim diskoteke i slichno.Bar je ovde u Ue tako-udjesh,prodjesh kroz gomilu idiota koji ti se smeshkaju,odmeravaju,gase cigaretu na tvojoj jakni,ili ne daj Boze shtipkaju(stavi mesto po zelji),a onda sledi red qrvi,pa opet red idiota i tako...(a muziku da ne spominjem)MadonnaGirl:najvise volim da izlazim u park,koji je sada (nazalost) totalno osvetljen pa se sve vidi u gradu,a ranije je bio taaaaaaako mracan........ali ga ne preporucujem jer znam da su mnogi od vas navikli na diskoteke i zurke,pa vam se mozda ovo ne bi svidelo!
milicaanchy:Ni ja ne volim diskoteke i slichno.Bar je ovde u Ue tako-udjesh,prodjesh kroz gomilu idiota koji ti se smeshkaju,odmeravaju,gase cigaretu na tvojoj jakni,ili ne daj Boze shtipkaju(stavi mesto po zelji),a onda sledi red qrvi,pa opet red idiota i tako...(a muziku da ne spominjem)
Ja lichno najvishe volim da sedim na plazi ili u parku...
avet:ajte ljudi , podjite u sole mio , ili picasso ....
Izlazim u kafice, klubove ili blejim po kraju... preporucujem stagod samo da je energija pozitivna!ohmygod:Zanima me koja su mesta gde vi najvishe volite da izlazite, nocu ili danju, gde se nalaze, i da li ih preporucujete...a da, i zasto, naravno...
Eto nove teme...![]()
zavisi kako ko, mislim da je u mom slucaju obrnutoKeeper:hahah. ali u EU mora i da se radi ko mashina. pa tek onda petak veche za orgijanje. ovde mozhesh i da orgijash a da ne radish nishta.
za dobar provod mi nije bitno gde cu da izadjem(nemojte bash bukvalno da shvatiteohmygod:Zanima me koja su mesta gde vi najvishe volite da izlazite, nocu ili danju, gde se nalaze, i da li ih preporucujete...a da, i zasto, naravno...
Eto nove teme...![]()