provociranje

volim alfe, sta cu
volim i da provociram
verbalno..i hocu da me argumentom stavi na mesto pored sebe..a sebe malo iznad mene
tek toliko da mi time da do znanja da zna sta radi i da mogu da ga pratim
u vecini slucajeva provokacija mi pokaze da preko puta sebe nemam alfu, nego dupeglavca sa povredjenom sujetom
kad su prijateljski odnosi u pitanju,ne provociram

Volim da provociram
Saljem mu hot smsove, proveravam da l me slusa dok pricam (" peglala Sam danas i oprala kucu i Malo hopa cupa kad je svratio postar pa Sam stavila jos jednu masinu da père), zadirkujem ga
Pfff ne znam sta ima vise da se pisé n'a temu :confused:

Kuliraju.
Nema boljeg provociranja, nego kad te neko kulira :)

:ok:
Cantranje ih nervira, ali ga podnose mnogo lakse od cutanja i ignorisanja.
Mada ni tome vise ne pribegavam. Umorna sam od navlacenja (takvog :lol:). Normalnim tonom kazem sta imam i mirno saslusam. Ne mogu da trosim vreme i energiju na igrice koje nigde ne vode. Nismo mali.
A i provociranje nije nikakva vestina. Cilj mu je da izazove i iznervira onoga kome je upuceno. Kome to treba? Zasto bih se nasladjivala necijim besom i nervozom?

Te zenske fore ne konstatujem ama ni najmanje samo slezem ramenima i odem do kafane sa ekipom da se odvalim od cuge a kad se vratim moze da mi melje do sutra ja nju ne primecujem .To je dovodi do ludila :zcepanje: a ja mirno zalegnem i spavam sve u sesnaest:ok:

Kakvo provociranje , svoju damu redovno vodi u inostranstvo u shoping , obicno idemo na neka krstarenja , zimi alpi ili kopaonik. Za osmi mart najmanje kamelije , zlatibor i sl. Rodjendan joj nije prosao nijedan bez novih kola .Ima dve kucne pomocnice , staklenu bastu sa ruzama , srecom nakit ne voli tako da mesto toga obicno kupujem bunde , parfeme i sl .

Čini se da je u Krstarovu nama provokatorima prepušteno da se bavimo provokatorskim istraživanjima, tako da ostali ne bi morali time da se zamaraju.
Pokretačka snaga čitave ideje provokatorskog savetovanja ovog topica, jeste upravo vraćanje značaja ličnoj provokatorskoj introspekciji nas običnih ljudi.
Pored toga što je "ćale" krstarovske provokacije, Duranona nam daje i jedan od najvažnijih primera za ulogu provokatorskog savetnika Provociranje. Bio je Tabov mentor i učitelj, i njegovo forumsko delo je sačuvano zahvaljujući Tabovim zapisima. Jednim delom, provokatorski savetnici se ugledaju na njega zato što Julian od početka veruje da svi već posedujemo provokaciju, da je ono što nam je potrebno da o njoj znamo već u nama, ali nam je ponekad potrebna pomoć da do toga dođemo.

Recimo, ako se nalazite... ne, ovako ću: ako se nalazimo pred nekom velikom potrebom, možda će nam biti potrebna neka vrsta provokatorske babice koja će nam (nadalje više nema boldovanja, iz subjektivnih razloga) pomoći da donesemo na svet sopstvenu provokaciju. Za razliku od Marinca, ostalih lekara i advokata kojima se obraćamo zbog njihovih specijalističkih znanja koja sami ne posedujemo, provokatorski savetnici se ne oslanjaju nužno na stručno znanje, već na opštu sposobnost ispitivanja sveukupnog problema. Duranona ne daje odgovore, već samo pomaže da uspostavite/mo, inicirate/mo pravu provokaciju. Ne ponaša se kao stručnjak koji daje informacije koje nam nisu bile poznate, već pruža vođstvo koje je danas većini ljudi potrebno, pošto su zaboravili ili zanemarili veštine (samo)provociranja.

Poslednja izmena:
Ja baš volim da provociram :zper:

I to uglavnom u slučaju neke svađe, tako nešto...

Ali to uglavnom radim staloženo, bez dreke i takvih stvari :D

A to ga najviše izbaci iz takta :manikir:

Poslednja izmena:

Back