Proverite zašto pola Dorćola muva ovu mesarku!

Ajde beogračići , pa se javite !

Ova vest juče je obznanjena i privukla veliku pažnju čitalačke publike ! Zaista lepa vest ! Voleo bih da takve vesti čitam svaki dan , kad je reč o mladosti , njenoj lepoti , običnosti i sve što uz nju - mladost ide . I nema veze što živimo u eri surovog balkanskog kapitalizma i njegove bestijalne profitabilnosti , ovo je ipak reklamna vest , koja se bazira na prirodnosti , običnosti i lepoti mladosri - bez profesionalnog sponzorsko mentorskog cecilizma , karleušizma , stanijizma ili ekremizma ! Zato i kažem : SVAK ČAST LJUDI !

1479614-mesarka-071014-foto-dusan-milenkovic-0054.jpg

Bolje osmišljenu skrivenu reklamu , nisam video bar dve decenije ! I još kad se uzme u obzir da se reklamira pijačna kasapnica - nravo !
Ovaj medijski trik , redak je na našim prostorima ! A ako se uzme da je reklama plasirana posle "čuvenog prajdovanja" , te da je u njoj centar lepota i prirodna , evolutivno tradicionalna osećanja koja ona izaziva , može se reći da je reklama i prosvetiteljsko moćnija od Irinejevog saopštenja , a da ne govorim o intelektualnim naklapanjima u vezi tog problema naroda koji izčiljuje u mnogim drugostima koja su sterilna i biološki impotentna - nestajemo sa lica zemlje .
Sve u svemu , svaka čast !

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...a-dorcola-muva-ovu-mesarku-fotke/153052.phtml

Sibirski prima inostranu penziju , pa se bačio u istraživačku kupovinu taze šnicli i suhomesnatih proizvoda ; izgleda ....ove naše penzije , većinske , kakve su , nisu ni za spanać , a da i ne pričam o dobrom parčetu mesa !

Ma sve je to prapaganda , politička reklama ; mislim na ovo , narodna pijaca puna dobrog mesa - pa izvolte ! Odkud narodu pare da plati to meso . sa ovakvim platama i penzijama ; a tek socijalna primanja , ma idi čoveče ! Pa nije ovo švedska , holandija ili norveška , pa da se živi bogovski od socijalne pomoći ! Ovo je balkan , bre ! Ima da crkneš , da krepaš od želje za dobrim , onako baš dobrim , parčetom mesa .

123loncar;bt265603:
Sibirski prima inostranu penziju , pa se bačio u istraživačku kupovinu taze šnicli i suhomesnatih proizvoda ; izgleda ....ove naše penzije , većinske , kakve su , nisu ni za spanać , a da i ne pričam o dobrom parčetu mesa !

Ma sve je to prapaganda , politička reklama ; mislim na ovo , narodna pijaca puna dobrog mesa - pa izvolte ! Odkud narodu pare da plati to meso . sa ovakvim platama i penzijama ; a tek socijalna primanja , ma idi čoveče ! Pa nije ovo švedska , holandija ili norveška , pa da se živi bogovski od socijalne pomoći ! Ovo je balkan , bre ! Ima da crkneš , da krepaš od želje za dobrim , onako baš dobrim , parčetom mesa .
Znaš kad se jelo meso u staroj Srbiji ? Pogledaj u etnografskim zapisima da ih ne tražim ja sada ako te zanima.Pogledaj takodje stare snimke i kakvi su ljudi bili..mršavi i vitki ko vukovi,nisu mogle Švabe da ih stignu po Ceru i Suvoboru a ni da pobegnu.A koliko se na selu radilo tada bez freza i traktora...od jutra do sutra.A pogledaj po ulicama sada kako nam populacija izgleda , one Amere da i ne pominjem što se naduše onako sve od mesa punog hormona.Skupo meso...ko zna zašto je to dobro;) Al zbog ove lepe mesarke ostaviće neki u mesari i poslednje pare to ti je brale moć reklame:D

Poslednja izmena:
...ma šalu nastranu , lep mesarski asortiman....voda mi ide na usta....strašno sam voljan da čalabrcnem ; samo fale mi godine da brate ponesem to meso , mislim da ga svarim bez posledica , a pare bi namakao - makar kuću uremio kod ovih legalističkih zelenaša ( ovo što reklamiraju : laki brzi keš ).....puste godine , ej mladosti...a nema ni ko da gu moli , da se brgo vrne ....sve sama spozoruša , namiguša izašla ospod hiruškog noža -- čista plastika , ko stara untenzilija....a nekad si mogao prekoputa untenzilije za vruć burek , ponedeljkom , da dobiješ kopletan tretman...a za onaj sa nesom - iha....a sad ove mentoruše od čiste plastike i silikonskih vlaka , samo na džip i kamenje secaju !....ej mladosti , mladosti !

Back