Provera kilometraže,stanje auta itd.

• Začetnik teme Začetnik teme STOK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bolje da ne znaš, kazu da svaki auto pretrpi dva puta promenu
jednom na granici kada mu dignu kilometrazu da bi manje platili carinu
i jos jednom za kupca spuste kilometrazu da bi uzeli vise novca.
verovatno nijedno vozilo koje se uveze nema originalnu kilometrazu
kupi vozilo na kredit po mogućstvu novo ili domaće
nabavka uvoznih automobila je prava lutrija.

Da li je neko prilikom kupovine proveravao kilometražu,stanje auta itd. preko sajta:

https://www.carvertical.com/rs

Treba samo ukucati BROJ ŠASIJE ....

-Od koje godine postoje podaci o servisiranju i sl u stranim servisi?

-Da li i naši srpski servisi daju podatke?

Treba platiti za svaku proveru...

Ovaj preva... servis se poceo masovno promovisati u Srbiji i odmah cu reci da placanje vrsite iskljucivo PAYPAL-om. Ako platite debitnom karticom i oni vam recimo dostave da nemaju podatke za vozilo sto naravno ovaj preva... servis kaze tek posto platite (i sto nije redak slucaj da nemaju podatke) onda ste bacili skoro 2000 dinara bukvalno ni za sta ali ako to uradite PAYPAL-om imate pravo na zahtev da se transakcija stornira i dobijate novac nazad.

Posto je ovo Srbija ovde ovakvi "servisi" prolaze nekaznjeno od strane nasih organa...

Samo cu opisati primer najboljeg prijatelja koji sam licno video. Ukucao je broj sasije i ovaj servis mu je ispisao da ima podatke za automobil za koji se bas "zagrejao". Naravno odmah je uplatio kako bi dobio vise podataka da bi mu onda servis vratio informaciju da je automobil 2007 imao samo i samo jedan servis kada je bio na 10 KM (da dobro ste procitali 10 kilometara, ne 10 000 kilometara) naravno bez ikakvih informacija sta je to bilo i gde je to bilo i drugih podataka nije bilo. To je kostalo nesto manje od 2000 dinara, odnosno svesno navode potrosaca da imaju neke informacije i na kraju te informacije mogu biti potpuno beskorisne ili u ovom slucaju uopste ih i nema. Zato placanje sa PayPal-om i obavezno storniranje u ovakvim situacijama.

Poslednja izmena:
Mislim koja budala moze sa kupi nov auto I ne menja ulje 100k km ..dobro ovi novi sto voze na sevis intervalima od 30-40k kæ nebi trebali da zaribaju na 100k ...ja sam video ove sto voze robu GLS DHL i sl po 200-250k jedan zupcasti i ni jedka zamena ulja :) ..A jednog ducata sam video sa +400k na istom zupčastom ,lola tera dok moze i:)

Mislim koja budala moze sa kupi nov auto I ne menja ulje 100k km ..dobro ovi novi sto voze na sevis intervalima od 30-40k kæ nebi trebali da zaribaju na 100k ...ja sam video ove sto voze robu GLS DHL i sl po 200-250k jedan zupcasti i ni jedka zamena ulja :) ..A jednog ducata sam video sa +400k na istom zupčastom ,lola tera dok moze i:)
Mislim totalna neznalica. Ima i takvih

Back