PROVALJEN putnik kroz vreme?

Ma fotomontaza... Obratite paznju na jedan detalj. Sve je super uradjeno samo sto ovaj momak jedini ne gledu u pravcu u kom gleda gomila.
Mada i da je gledao, danas se ovo radi za nekoliko minuta na Fotoshopu.

Pretpostavljam da taj koji je radio ovu fotku nema dovoljno umijeca i da uradi nesto slicno ovom:

prototypes_00.jpg

neam pojma zasto je post obrisan pa cu ponoviti;
fotku o kojoj...raspravljamo znatno je teze odraditi
npr. u PS nego primjer gore naveden
iz mnostva razloga....

Ni ja ne znam zasto je moj post obrisan. Evo ponovicu.
Nemas pojma zato sto je za prvu fotku potrebno svega 5 minuta. Za fotku koju sam postavio potrebno je mnogo vise vremena. Nisam rekao da je nesto pretesko, ali je sigurno teze.
Ajde po tvojoj procjeni, koliko je potrebno vremena da se uradi nesto nalik ovome:
justin-maller.jpg

Ni ja ne znam zasto je moj post obrisan. Evo ponovicu.
Nemas pojma zato sto je za prvu fotku potrebno svega 5 minuta. Za fotku koju sam postavio potrebno je mnogo vise vremena. Nisam rekao da je nesto pretesko, ali je sigurno teze.
Ajde po tvojoj procjeni, koliko je potrebno vremena da se uradi nesto nalik ovome:
justin-maller.jpg

fotka koja je predmet rasprave nije uradjena digitalcem...sinko...
da tako nesto...opeglash u PS i da te ne izvale za 3 minute treba puno vise vjestine...
takodjer, problem s filmom...ostaje pa ostaje...:mrgreen:

ovo sto si ti okacio opce nije za usporedbu...
dok je treci...primjer koji si dao prica sasvim druge vrste...
toliko...obradjivana da otprilike slona mos sakriti, a da ga nitko ne nadje...

Poslednja izmena:
fotka koja je predmet rasprave nije uradjena digitalcem...sinko...
da tako nesto...opeglash u PS i da te ne izvale za 3 minute treba puno vise vjestine...
takodjer, problem s filmom...ostaje pa ostaje...:mrgreen:

ovo sto si ti okacio opce nije za usporedbu...
dok je treci...primjer koji si dao prica sasvim druge vrste...
toliko...obradjivana da otprilike slona mos sakriti, a da ga nitko ne nadje...

Obrada je super. Ali imam neki osjecaj da je bilo dovoljno prebaciti noviju fotografiju u Graystyle i umetnuti na slobodno mjesto. Prilagodjavanje svjetlosti gdje pada sunce. Njega senka na zenu ispred. Jos malo prilagodjavanja staroj fotki i to bi bilo to. Nije lako, ali nije ni pretesko. Nije mi impresivno. Fotografija je umjetnost. Vidi ovo:

mbpma-03.jpg

Obrada je super. Ali imam neki osjecaj da je bilo dovoljno prebaciti noviju fotografiju u Graystyle i umetnuti na slobodno mjesto. Prilagodjavanje svjetlosti gdje pada sunce. Njega senka na zenu ispred. Jos malo prilagodjavanja staroj fotki i to bi bilo to. Nije lako, ali nije ni pretesko. Nije mi impresivno. Fotografija je umjetnost. Vidi ovo:

mbpma-03.jpg

si cuo ti za...zrno nekad?
takodjer, ovdje pricamo o potencijalnoj....vjestoj prevari
ili pogresno interpretiranom originalu...u pitanju je ovo drugo...

sto se fotografije i umjetnosti tice
za to postoje specijalizirani podforumi

Ma fotomontaza... Obratite paznju na jedan detalj. Sve je super uradjeno samo sto ovaj momak jedini ne gledu u pravcu u kom gleda gomila.
Mada i da je gledao, danas se ovo radi za nekoliko minuta na Fotoshopu.

Pretpostavljam da taj koji je radio ovu fotku nema dovoljno umijeca i da uradi nesto slicno ovom:

prototypes_00.jpg

Ova tvoja slika nema tesne veze sa Photoshopom, ne moram da bas profesioalno baratam Photoshopom, ali ovakvu sliku mog' ti napravim za jedan H :per:

Ovo ti je 3D modeling, koji je za Photoshop tata ;)

Back