Iwan91 Elita Poruka 15.249 16.09.2007. u 13:50 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #26 prepisacu sutra sastav iz srpskog jednog mog ortaka...lol... kako nije dobio keca nije mi jasno...
Reckless Buduća legenda Poruka 25.578 16.09.2007. u 15:16 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #27 Ispad jedne cure kad sam bio u 8. razred: "Muskarac ne moze da svrsi prije no sto napuni 18 godina"
Iwan91 Elita Poruka 15.249 16.09.2007. u 17:09 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #28 montenegrin88: Ispad jedne cure kad sam bio u 8. razred: "Muskarac ne moze da svrsi prije no sto napuni 18 godina" Kliknite za proširenje... :shock: :shock: :-D :-D
montenegrin88: Ispad jedne cure kad sam bio u 8. razred: "Muskarac ne moze da svrsi prije no sto napuni 18 godina" Kliknite za proširenje... :shock: :shock: :-D :-D
wind_of_change Iskusan Poruka 5.662 16.09.2007. u 23:14 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #29 Baja-mali-Knindza: Pita mene drug. Je li kad ce da staigne struja? Ja mu kazem! Evo stigla je do komsije sad ce i do nas. I on poverovao! Kliknite za proširenje... Hey Marko...evo mene sa starim nickom jer sa Natasha )) nemam humor...
Baja-mali-Knindza: Pita mene drug. Je li kad ce da staigne struja? Ja mu kazem! Evo stigla je do komsije sad ce i do nas. I on poverovao! Kliknite za proširenje... Hey Marko...evo mene sa starim nickom jer sa Natasha )) nemam humor...
Baja-mali-Knindza Domaćin Banovan Poruka 3.111 16.09.2007. u 23:21 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #30 RyD: Hey Marko...evo mene sa starim nickom jer sa Natasha )) nemam humor... Kliknite za proširenje... eea Cao pa sto nema humor. sta si uradila pozz
RyD: Hey Marko...evo mene sa starim nickom jer sa Natasha )) nemam humor... Kliknite za proširenje... eea Cao pa sto nema humor. sta si uradila pozz
wind_of_change Iskusan Poruka 5.662 16.09.2007. u 23:51 - provale i lapsusi, zanimljive anegdote iz srednjih skola #31 Baja-mali-Knindza: eea Cao pa sto nema humor. sta si uradila pozz Kliknite za proširenje... ma chat room eto shta....e odoh da spavam...jutarnja sam smena...a treba josh istoriju i geografiju da nauchim...:?
Baja-mali-Knindza: eea Cao pa sto nema humor. sta si uradila pozz Kliknite za proširenje... ma chat room eto shta....e odoh da spavam...jutarnja sam smena...a treba josh istoriju i geografiju da nauchim...:?