Provale,biseri...sa casova,iz zivota...

Ajaaooo...

Provala sa biologije:Jetra je zlezda ona luci jetrenu pastetu..:rotf:

Na casu informatike: (dok sam ispod klupe kuckala poruku) "Gospodjica sa "masinom"neka mi
ponovi sta sam upravo rekao..." :worth:

Ili isto na informatici kad sam krisom krenula da pijem vode a nastavnik:"Ko vam je dozvolio da "navodnjavate" usred casa!!!" :dash:

A istorija:"Reci mi neko slavno ime" a tek ce moj drug: "Pa nastavnice to je bar lako,npr Petar Petrovic Karadjordjevic!" :hahaha:

Kod razrednog:"Kod mene je bitno samo jedno,a to su dve stvari,rad,red i disciplina." :tease:

I dve moje:"Ko rano rani sam u nju upada" i "Slusaj ovako pod broj a)":super:

Pa etooo kad se setim jos koje....ima da napisem :bye:

Najveći sam lik ja kada sam u Pekabeti tražio da mi narežu Njegoševu kobasicu(a zove se"Njegoška"),radnice su pukle od smeha.:rotf:Šta ga vulgarnih ljudi danas...:mrgreen:
Nikako ne može da mi izađe iz glave jedna baba što je zaboravila prezime pevaču Marinku pa rekla:"Onaj što peva...Mrkvić,Rokvić!":hahaha:

Juče ja u kupatilu, perem veš i moja majka me pita zašto nisam otišla...nebitno gde već i ja joj doviknem: ˝Ma uhvatio me veš 'u mašinu'!˝ (misleći, naravno, na činjenicu da me je to zadržalo) i tek će ona: ˝U veš mašinu?!˝
(E, dok sam joj objasnila da se nisam zaglavila u mašini...:lol:)

Juče ja u kupatilu, perem veš i moja majka me pita zašto nisam otišla...nebitno gde već i ja joj doviknem: ˝Ma uhvatio me veš 'u mašinu'!˝ (misleći, naravno, na činjenicu da me je to zadržalo) i tek će ona: ˝U veš mašinu?!˝
(E, dok sam joj objasnila da se nisam zaglavila u mašini...:lol:)

:rotf::rotf::rotf:

Naša hemičarka iz osnovne je imala gomilu bisera s obzirom da je Makedonka ali ubedljivo joj je najjači: "Deco sad ću da vam napišam na tablu..."

Pisemo mi danas nesto iz geografije i teba nesto stavit u zagradu i pita neko nast.:"Jel to malim slovom?",nast.:"Da,da, mala zagrada

Geografija- pita nast. koja su to privremena naselja.. kaže Marić: cirkus, vešer ..

‎"Sistem organa za varenje se sastoji od sistema organa za probavu!! " - inače, biologičarka i hemičarka Nada - kod nje se ne progovara :D

Kaze Peulicka nast. Nadi:"To ti je so!". (gore navedena). Nada: biće tebi TO TI JE SO, kad te direkotor posoli.

Dejana:"E os ti ic u igranci na trenerku?!

Aco analizira recenicu, razrednica: " Ne valja to.." , Aco: " Ajoj zajebo sam se" , razrednica: " Molim ?! " , Aco: " U **** te ! "

odgovara stefan maric hemiju i pita njega Nada ,sta se doda keto grupi, pa se dobiju ketoni ,kaze on TVORBENI NASTAVAK :lol:

Back