Protocols of the Elders of Zion

Srbin pita :

Jevrej odgovara:

Ovakve izjave nisu problem samo kada su Srbi u pitanju jel?

Sta je cudno sto Jevreji veruju da su izabrani da budu spaseni i da vladaju? Cudnije je sto Srbi (pored gomile ljudi jos) veruju nekim knjigama u kojima pise isto ovo u sta Jevreji veruju... Samo izgleda ti to Ramcox uopste ne kapiras...

Ne znam da li bi shvatio cak i ako bi procitao to u sta verujes...

Nije bitno ko vlada svetom ili teritorijom,jer kada umremo svakako sve to moramo ostaviti.
Zato mnogo bitnije ko vlada nad našim dušama.
Pirox ako koljaci vladaju drzavom i dodju do tebe i kazu zakolji ovog ili si ti mrtav..
Vrlo je bitno ko vlada pogotovo sto se ljudi slepo prilagodjavaju sistemu u kom su se nasli. Ako se neko rodi u takvom okruzelju vrlo verovatno ce postati i sam takav.

Pirox ako koljaci vladaju drzavom i dodju do tebe i kazu zakolji ovog ili si ti mrtav..
Vrlo je bitno ko vlada pogotovo sto se ljudi slepo prilagodjavaju sistemu u kom su se nasli. Ako se neko rodi u takvom okruzelju vrlo verovatno ce postati i sam takav.
Bolje izgubiti svoje telo nego svoju dušu.Ako neko ogreši u telo,bol u telu će nestati sa smrćom.Ako neko ogreši u svoju dušu,bol će nositi jako dugo i posle smrti svoga tela.

Bolje izgubiti svoje telo nego svoju dušu.Ako neko ogreši u telo,bol u telu će nestati sa smrćom.Ako neko ogreši u svoju dušu,bol će nositi jako dugo i posle smrti svoga tela.
Slazem se ali cemu takva gnusna iskusenja?
MISLIS DA SI DOVOLJNO JAK DA PODNESES MUKE PROUZROKOVANE TIME DA TI NEKO PARCA TELO DEO PO DEO

ILI KAZE UBI OVOG TAMO DA NE BI JA NEKOG TVOG PRIJATELJA

Iskušenja su da bi prepoznali čega treba da se odreknemo u mislima i delima.
Dok god takve stvari privlačimo,negujemo i jačamo u mislima i delima,to će da nam se desi.
Optuzujes mene da ih negujem? Kako jadno....Svim silama gledam kako da ih sprecim, kako da od sveta napravim lepse mesto za zivot tako da i kad se ubijaju ucine to kao ljudi a ne kao monstrumi. To sto sam spomenuo je zato sto je bilo neophodno jer si pricao nebuloze.
Naravno da je bitno ko vlada i kako vlada i svetom i drzavom. Naravno da je bitno kakvi su roditelji koji vladaju nad decom. Naravno da je bitno kakav je muz koji vlada nad zenom.

Optuzujes mene da ih negujem? Kako jadno....Svim silama gledam kako da ih sprecim, kako da od sveta napravim lepse mesto za zivot tako da i kad se ubijaju ucine to kao ljudi a ne kao monstrumi. To sto sam spomenuo je zato sto je bilo neophodno jer si pricao nebuloze.
Naravno da je bitno ko vlada i kako vlada i svetom i drzavom. Naravno da je bitno kakvi su roditelji koji vladaju nad decom. Naravno da je bitno kakav je muz koji vlada nad zenom.
Gde ti vidiš optužbu?Vidiš upravo to nevalja.Zamišljati pretnje gde ne postoje.
Naravno ni ovo nije optužba,već konstatacija.Upravo je to caka.Ne treba sila da se nešto spreči,samo volja.Svet možemo promeniti samo ako počnemo sebe da menjamo.Ali mnogi misle da moraju silom promeniti čitav svet da bi bili sami promenjeni.Što naravno nemoguće.
Dog god gledaš ko vlada svetom,državom i nad tobom,ti nikada nećeš moći vladati nad sobom.

Back