Protivprirodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I u svetu i u vasioni postoji PRIRODNI RED STVARI.

U tom prirodnom redu stvari sve sto postoji ima svoj uzrok i posledicu.

I nacin postojanja.

Vracamo se polako i nezadrzivo prvobitnoj zajednici gde brak nije postojao, a o potomstvu se brinuo copor.

Gde su zene bile vlasnistvo SVIH muskaraca, a onih dominantnih po najvise.

Па, ако је тако било у почетку, зар није онда управо ТО оно што је ПРИРОДНО???

Mi smo se davno ODMAKLI OD POCETKA.

OGREZLI SMO U CIVILIZACIJI

Еманципација је цивилизацијска тековина! Онда се помири са њом!:p

А ако ћемо оно што је ПРИРОДНО - онда треба да следимо начин функционисања наших предака пре цивилизације, зар не? ;)

Vratimo se korenima !
Ali i kad bi se to desilo, opet bi oni sto otvaraju ovakve teme trazili liberte egalite i fraternite da i oni nesto qresnu :(
I onda opet napredak...
Tako da, bolje nek ostane ovako, cisto da se ne cimamo iz pocetka i da dominantni dizu revolucije zbog prava kenjkavih

Еманципација је цивилизацијска тековина! Онда се помири са њом!:p

А ако ћемо оно што је ПРИРОДНО - онда треба да следимо начин функционисања наших предака пре цивилизације, зар не? ;)

Emancipacija NIJE civilizacijska tekovina!

Emancipacija je ZAVERA Novog Svetskog Poretka da uniste ovu civilizaciju!

Emancipacija NIJE civilizacijska tekovina!

Emancipacija je ZAVERA Novog Svetskog Poretka da uniste ovu civilizaciju!

А брак? :think:

Можда су исто тако наши преци из првобитне заједнице говорили о завери новог светског поретка протв традиционалних тековина чопора? :mrgreen:

Ja se uopste ne zezam.

I u svetu i u vasioni postoji PRIRODNI RED STVARI.

U tom prirodnom redu stvari sve sto postoji ima svoj uzrok i posledicu.

I nacin postojanja.

Muskarac i zena postoje da ostave potomstvo, a ne da se pare dva mustarca ili dve zene.

Tako je NORMALNO.

Takodje, uloga zene je da se BRINE O DOMU, a muskarca da OBEZBEDJUJE sve sto je potrebno za potomstvo i reprodukciju.

U osnovi, muskarac je LOVAC.

Zenina uloga je DOM.

Kada se te PRIRODNE ULOGE PROMENU, dolazi do PUCANJA BRAKA, zajednice dvoje ljudi.

Kada se to promeni sam brak bise nema svoju svrhu

A sva klasna dustva se zasnivaju na braku koji je OSNOVNA CELIJA drustva.

Vracamo se polako i nezadrzivo prvobitnoj zajednici gde brak nije postojao, a o potomstvu se brinuo copor.

Gde su zene bile vlasnistvo SVIH muskaraca, a onih dominantnih po najvise.

Hahah...e ljudi ponovo stupa na snagu grupni brak...zamislite to savršenstvo....:rumenko::zcepanje:

Vratimo se korenima !
Ali i kad bi se to desilo, opet bi oni sto otvaraju ovakve teme trazili liberte egalite i fraternite da i oni nesto qresnu :(
I onda opet napredak...
Tako da, bolje nek ostane ovako, cisto da se ne cimamo iz pocetka i da dominantni dizu revolucije zbog prava kenjkavih

pa sad...ako krenemo nazad u petjine mozda zapanemo u...matrijarhat, proklet biJo...:mrgreen:

kako neki muskarci ne mogu da podnesu da zena nije mahovina kojoj je dobro gde god je smestis i koja kad iskaze svoje misljenje odmah postane pretnja.....da ne ulazim dalje u raspravu samo bih volela da znam.....jel lepo otvarati ovakve teme samo zato sto ti neka cura nije dala vode iz bokala aaa??? :D

kako neki muskarci ne mogu da podnesu da zena nije mahovina kojoj je dobro gde god je smestis i koja kad iskaze svoje misljenje odmah postane pretnja.....da ne ulazim dalje u raspravu samo bih volela da znam.....jel lepo otvarati ovakve teme samo zato sto ti neka cura nije dala vode iz bokala aaa??? :D

Gospodjice, ja sam mnogo stariji od toga da mi neka CURA daje vode iz bokala.

Postavljač teme bolje zna od zena šta one žele. More, šic na Politiku, tamo su ti istomišljenici: Teodosije, Tihi (i Prle), Olimpijakos, PaJa, Torrente i ostale muškarčine (samo na forumu). Ti si neki teški kompleksaš, ne možeš da izađeš na kraj sa normalnim devojkama i ženama, pa si došao ovde da lupetaš.

Blajbinger
Takodje, uloga zene je da se BRINE O DOMU, a muskarca da OBEZBEDJUJE sve sto je potrebno za potomstvo i reprodukciju.
U osnovi, muskarac je LOVAC.
Zenina uloga je DOM.

Nismo vise u prvobitnoj zajednici, danas muskarci idu u lov samo rekreativno, mada takav vid zabave nikako ne mogu da razumem.

Kada se te PRIRODNE ULOGE PROMENU, dolazi do PUCANJA BRAKA, zajednice dvoje ljudi.

Ako zelis da nadjes dobru zenu, za pocetak zavrsi neku skolu.

Gde su zene bile vlasnistvo SVIH muskaraca, a onih dominantnih po najvise.[/QUOTE]

Aha, to te,dakle, boli... zavidis boljima od sebe.

U Zapadnoj Evropi, punoj takozvane emancipacije, vec se vise od 50% ljudi ne zeni i ne udaje.
Dobro je nekad biti sam.
Jedino sto nije lako biti sam onda kad NE ZELIS da si sam

Pa, koja ce te takvog kakav si.

Sa emencipacijom, zena je samo PROMENULA GAZDU: sada se vise ne plasi muza da ce da je izbaci i maltretira, sada se plasi SEFA (koji to isto sa njom moze da radi).

Za sacicu seksualnih sloboda je pristala na DVOSTRUKI POSAO: i u kuci i na poslu.

Deca vise ne odrastaju i nisu odgajana u neznom majcinom narucju vec ih odgaja ulica ili u najboljem slucaju rodjaci i babe...
A to uvek na kraju ima konsekvencija u njihovoj psihi o ponasasnju kada porastu....

Zana se skoluje, radi i zaradjuje BAS zato da ne bi imala gazdu.
Sefa se ne plasim, naprotiv, s njim sam na TI i cesto se za'ebavamo.
Odrasla sam u neznom zagrljaju i roditelja, ali i bake i deke. Isla sam u zabaviste, kljuc oko vrata, vracala se sama kuci, rucala bih ono sto mi je mama ostavila. Nas stan je bio uredniji, hrana bolje pripremljena, uvek sve na svom mestu, za razliku od drugarica cije majke nisu radile, nego su spavale do kasno, ispijale kafe sa komsinicama, uvek bile zarozane, jedino na sat-dva pred povratak muza s posla nastajao bi uragan, pa bi se razvrednile.
Nemam nikakve traume, naprotiv.

za svakog coveka bitna je samostalnost,sposobnost,obrazovanje bez obzira da li je u pitanju muskarac ili zena.Ranije je porodica bila takva da naizgled izgledaju savrseni,zena je kuci,podize decu,vodi domacinstvo,a muskarac zaradjuje,imaju decu,sve je super,a niko ne vidi da mozda zena nema pravo ni na sta,da za sve mora da pita muza da li sme,muskarac je imao poslednju rec,ako bi zena bila nesrecna u braku ne bi mogla da se razvede jer nije imala primanja,a ne zeli da se odvoji od dece i kakve takve sigurnosti i pitanje je koliko je bila srecna.Svako je individua za sebe i svako treba da ulaze u sebe,zena ce uvek biti zena jer ne moze pobeci od radjanja,materinstva,zenskih poslova,dok je muskarac po prirodi jaci i treba da bude oslonac,ali to ne znaci da zena treba da bude glupa,poslusna i bez svog stava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back