Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 26.08.2007. u 23:59 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #101 medved_bg: Šta ga diraš, Karlito, dobra je to tema bila... Kliknite za proširenje... Ajron delio autograme...
medved_bg: Šta ga diraš, Karlito, dobra je to tema bila... Kliknite za proširenje... Ajron delio autograme...
medved_bg Elita Poruka 15.540 27.08.2007. u 00:04 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #102 Al predugačke Šifriraj to sledeći put
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 27.08.2007. u 09:37 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #103 medved_bg: Al predugačke Šifriraj to sledeći put Kliknite za proširenje... Pa sise nisu kita da čas piše OLJA a čas OLJa iz konstantinopoljA
medved_bg: Al predugačke Šifriraj to sledeći put Kliknite za proširenje... Pa sise nisu kita da čas piše OLJA a čas OLJa iz konstantinopoljA
medved_bg Elita Poruka 15.540 27.08.2007. u 10:45 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #104 Za "Konstantinopolj" ni tada nije bilo mesta...veliki grad, šta ćeš...
R Registra Aktivan član Poruka 1.241 27.08.2007. u 11:42 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #105 Iron Lord: dabogdanassanjala Kliknite za proširenje... Lepo si mi poželeo i ja vas lepo sanjala. Problem je što se nisam odmorila, celu noć sam vijala neke pande i neko je zviždao i tako...
Iron Lord: dabogdanassanjala Kliknite za proširenje... Lepo si mi poželeo i ja vas lepo sanjala. Problem je što se nisam odmorila, celu noć sam vijala neke pande i neko je zviždao i tako...
medved_bg Elita Poruka 15.540 27.08.2007. u 11:48 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #106 I šta bi na kraju?
otkacena slavonka Domaćin Poruka 4.422 27.08.2007. u 11:52 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #107 hehehehe...joooj..pa vi ste ludi majke mi...
R Registra Aktivan član Poruka 1.241 27.08.2007. u 11:53 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #108 medved_bg: I šta bi na kraju? Kliknite za proširenje... Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler.
medved_bg: I šta bi na kraju? Kliknite za proširenje... Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler.
medved_bg Elita Poruka 15.540 27.08.2007. u 11:58 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #109 Registra: Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler. Kliknite za proširenje... Pih. E nek' ide dođavola ovaj trulozapadanjačkokapitalistički način života! I snove uzima!
Registra: Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler. Kliknite za proširenje... Pih. E nek' ide dođavola ovaj trulozapadanjačkokapitalistički način života! I snove uzima!
otkacena slavonka Domaćin Poruka 4.422 27.08.2007. u 12:06 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #110 Registra: Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler. Kliknite za proširenje... eh..to se meni cesto desavalo...od tada ne navijam sat vise... :wink:
Registra: Taman sam našla jednog što mi se svidja, zvonio sat... Mahler. Kliknite za proširenje... eh..to se meni cesto desavalo...od tada ne navijam sat vise... :wink:
Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.576 27.08.2007. u 12:34 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #111 adem_ks: citajuci ovo, zatim one optuzbe protiv verskih predstavnika, ispada da su srbi veliki jahaci, zasto onda to ne koriste za dobrobit srbije nego ovako posle prepravke valjda sam sada blize onome sto sam mislioB] Kliknite za proširenje... Ademe, hoce li doci jednom vreme kada ces ti poceti da se bavis svojim dvoristem, tj svojim narodom koji prosto vapi za civilizacijom?????
adem_ks: citajuci ovo, zatim one optuzbe protiv verskih predstavnika, ispada da su srbi veliki jahaci, zasto onda to ne koriste za dobrobit srbije nego ovako posle prepravke valjda sam sada blize onome sto sam mislioB] Kliknite za proširenje... Ademe, hoce li doci jednom vreme kada ces ti poceti da se bavis svojim dvoristem, tj svojim narodom koji prosto vapi za civilizacijom?????
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 27.08.2007. u 18:07 - Protiv profesora pedofila deset prijava mesečno #112 De_Sisti: Ademe, hoce li doci jednom vreme kada ces ti poceti da se bavis svojim dvoristem, tj svojim narodom koji prosto vapi za civilizacijom????? Kliknite za proširenje... neko pocinje resavati probleme od manjeg i polako ide prema vecem , neko obratno od veceg ka manjem. obe varijante su OK.
De_Sisti: Ademe, hoce li doci jednom vreme kada ces ti poceti da se bavis svojim dvoristem, tj svojim narodom koji prosto vapi za civilizacijom????? Kliknite za proširenje... neko pocinje resavati probleme od manjeg i polako ide prema vecem , neko obratno od veceg ka manjem. obe varijante su OK.