Протестанти у Хонгконгу формирали људски ланац

Ziveo sam nekoliko godina u Hong Kongu i Makau odakle nosim najlepse uspomene o ljudima a narocito njihovim divnim zenama.
Zapad je pokusao sa Tinajmin skver, pa sa Muslimanima Ugurima da potrese Kinu pa nije primenjujuci poznati metod zavadi pa vladaj.
Sada pokusava recepte sa Balkana stvaranjem nove vestacke nacije "Cantonese nation" (U Hong Kongu govore Cantonese dijalekt)
cime bi se nemiri preneli i na ostale cantonese jezicko podrucje Gvan Djo i Shen Djen.
Interesantno da ljudi u Makau (Bivsa Portugalska kolonija i najveci grad kockarnica na svetu), gde takodje govore Cantonese uopste nisu zainteresovani za nikakve demonstracije protiv Kine.
To upravo govori da je Anglosaksonski Britanski i Americki element duboko upleten u nemirima u Hong Kongu.
ko je kriv chicoms kada tenkovima. trenutno vodenim toppovima resavaju demografska, socijalna pitanja https://www.zerohedge.com/news/2019...millennials-struggle-survive-modern-hong-kong protestanti nemaju perspektivu, pa su izasli na ulice, kakve veze zapad ima sa tim, sto su kinezi nesposobni da resavaju socijalne demografske probleme? isto i kod nas, umesto da smo napravili ekonmsku reformu, mi smo resavali nacionalni problem, i zato smo sada doveli izdajnike da nam dokrajce to resavanje. Nece biti, jeste zapad kriv, ali ... U stvari zapad nam je namestio izdajnike.
2019.08.21hk.JPG

Poslednja izmena:
ko je kriv chicoms kada tenkovima. trenutno vodenim toppovima resavaju demografska, socijalna pitanja https://www.zerohedge.com/news/2019...millennials-struggle-survive-modern-hong-kong protestanti nemaju perspektivu, pa su izasli na ulice, kakve veze zapad ima sa tim, sto su kinezi nesposobni da resavaju socijalne demografske probleme? isto i kod nas, umesto da smo napravili ekonmsku reformu, mi smo resavali nacionalni problem, i zato smo sada doveli izdajnike da nam dokrajce to resavanje. Nece biti, jeste zapad kriv, ali ... U stvari zapad nam je namestio izdajnike.
2019.08.21hk.JPG
Nije bilo šanse! Vladajućoj ergeli bravarevih plemenitih kljusina iz ruku izbiti upravljanje sredstvima za proizvodnju? I njih onda svesti na prosjački štap? :rotf:

Back