ludishinter
Domaćin
- Poruka
- 4.191
Štoo pa nemoj tako, nisu Hrvati krivi što poštuju svoje žrtve rata za razliku od Srba.
E to si lepo rekla oni postuju sebe,a mi ne mi smo ****** pojedini ne svi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Štoo pa nemoj tako, nisu Hrvati krivi što poštuju svoje žrtve rata za razliku od Srba.
Ratni invalidi iz Zrenjanina zatražili su smenu predsednika Skupštine grada Aleksandra Martona zbog odluke gradskih vlasti da se u obližnjim selima Stajićevo i Begejci postave spomen-obeležja hrvatskim ratnim vojnim zarobljenicima, uhapšenim tokom 1991. godine.
Sa protestnog skupa u subotu upućen je i apel državnim organima da spreče dolazak hrvatske delegacije, predvođene Udruženjem „Vukovar 1991.“, koja planira da 3. oktobra postavi pomenuta obeležja. Protestnom okupljanju ratnih invalida prethodio je, svojevremeno, prijem koji je Marton priredio delegaciji vukovarskog udruženja, uz obećanje da će podržati njihovu nameru da postave spomen-ploče na lokacijama negdašnjih sabirnih centara za hrvatske ratne zarobljenike u Stajićevu i Begejcima.
- Marton je „kao čovek dobrih hrišćanskih namera“ pružio ruku pomirenja mimo svojih ovlašćenja, pridajući važnost spomen-ploči živim Hrvatima, a zaboravljajući svoje građane, pale borce, njihove porodice i decu - rekla je u svom govoru na protestu Jovanka Pavlović, predsednica zrenjaninskog ogranka RVI, koja je sa još troje članova ovog udruženja i u višednevnom štrajku glađu.
[SIZE="4"]A Dušan Šijan, predstavnik boraca ratova iz devedesetih, zaključio je da je Zrenjanin jedini grad u Srbiji koji nije podigao spomenik za svojih 50 poginulih junaka u poslednjim ratovima, ali je zato jedini koji namerava da diže spomenik živim Hrvatima![/SIZE]
Alo!“ saznaje da se u Hrvatskoj uveliko priprema organizovani dolazak više od stotinu bivših zarobljenika centara u Stajićevu i Begejcima, u društvu sa predstavnicima hrvatske vlade, Sabora i MUP-a. Već su sačinili i program posete, koji predviđa postavljanje spomen-ploča, polaganje venaca i održavanje mise.
http://www.alo.rs/politika/19705/Hrvatskim_borcima_dizu_spomenike_usred_Srbije
Dokle vise izigravamo dobrice i pametne?Dizu spomenike hrvatimane mogu da shvatim
![]()
ja samo placem na ovom forumu.......... dajte ljudi- pa nece valjda!
Сва ова антисрпска активност у Србији је последица владања Бориса Тадића. За оне који имају по грам мозга и грам поштења је доста.
E to si lepo rekla oni postuju sebe,a mi ne mi smo ****** pojedini ne svi..
A tebi bi odgovaralo da gradonačelnik Vukovara napravi spomenik invalidima JNA?
Licemerje...
Zna se ko je u tom ratu bio agresor, tako da
Ti ljudi su tamo mučeni, aušvickim metodama.
Nije tema al kad smo vec tu, ynas sta meni nije jasno >
Zasto Dodik i uopste RS ne potencira srspke zrtve kojih je bilo toliko da im se ni broj ne zna i na tim prostorima...sem hrvatske...stvarno mi to nije jasno.![]()
A ti si prezivela Ausvic pa znas kako je tamo bilo pa onda i ovde tako?
Vidim da ti nije dobro,ajde idi malo odmori !
To niko ne trazi tako da ne ****![]()
šta je, ostao si bez argumenata pa sad ovim bednim pokušajem pokušavaš da se izvadiš: Vidim da ti nije dobro,ajde idi malo odmori !
Vaoooo, al si me zezno, divim ti se
Živelo spomen obeležje braniocima Vukovara - mučenicima
![]()
Ne pokusavam da se izvadim jer nisi nista pametno rekla?Pitam te odakle znas da su primenjivane metode iz Ausvica,to si licno videla ili ti neko javio?A za agresora se zna ko je bio NDH![]()
Sa ovim upisom: NDH, dokazuješ da nemaš pojma.
NDH je krepala 46 godina pre rata
Stalno ta priča o NDH NDH NDH NDH NDH, šta, zbog NDH treba klati Hrvate
Ti si izgleda još jedan internet warrior http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11240707&postcount=35
A meni nešto kažeš![]()
Kako je vec pravi naslov teme >
Hrvatskim borcima dižu spomenike usred Srbije!
--------------------------------------------------------------------------------
...utopljen u ovaj naslov koji ocigledno nikoga vise i ne interesuje, vas dvoje odozgo i ne treba mnogo da se trudite da ispinujete temu da bi se ista zatvorila i ovaj necuveni skandal prosao neprimecen, a skandal jeste ...![]()
niko u uniformi vojske Srbije nije ratovao u Hrvatskoj ,ne lupetaj ,a i taj Marton nije nikakav gradonacelnik
Послушај ме добро, али пази шта ти кажем, ДОБРО.
Ја сам ратовао у тој униформи, која је и данас код мене .
Да није случајност да у граду где је градоначелник био најјјачи играч струје ДС која је против афтономаша се ово дешава?