Protest u Bg 21.02.-LOPOVE U ZATVORE!!!

kao sto kazes ja sam dete i meni je dopusteno da budem na forumu i niko mi nece zameriti..ja nevaspitana nisam...samo sam postavila pitanje i to ne tebi,tako da...nemoj se mesati u ono sto ne trebas..kad tebi budem postavila pitanje onda odgovaraj do sutra i pricaj kakva sam...ne znam ni ko je moderator niti me interesuje...to sto mislis da si me zeznuo sa tom recenicom idi tuzi me kod moderatora,je tvoja stvar...posto sam ja deriste a meni je mesto ovde ti idi popij lekice i lezi u krevet..
p.s.pazi na pritisak i secer...porucujem ti to kao buduci medicinski radnik...

ti znas kakve su plate u bg?! mislim da si promasila temu i ako hoces da analiziras onda treba tvoj narod a ne nas...ako ti se ne svidja cena KAVE u bg ti nemoj da izlazis iz zg-a!!!!

p.s. nema veze sa nacionalizmom!

da, ja se zovem vedrana rooden........ti si,brate, sve promašio......blago tebi........ne može niko da zabrani da se krećeš i da boodeš kreten....živi spokojno....

@pričalice...

to sa te dve kokoške je bila najobičnija manipoolacija od strane medija.......zamisli ti nekoga ko prati nepoznate osobe od slavije do kalemegdana.....u sred demonstracija....ko je uopšte lik koji je to sve snimao.....poslat po zadatku da se ceo taj skoop omalovaži ...i nađe dva kretena...ako nisu bili njihovi.........svo troje....

da, ja se zovem vedrana rooden........ti si,brate, sve promašio......blago tebi........ne može niko da zabrani da se krećeš i da boodeš kreten....živi spokojno....

@pričalice...

to sa te dve kokoške je bila najobičnija manipoolacija od strane medija.......zamisli ti nekoga ko prati nepoznate osobe od slavije do kalemegdana.....u sred demonstracija....ko je uopšte lik koji je to sve snimao.....poslat po zadatku da se ceo taj skoop omalovaži ...i nađe dva kretena...ako nisu bili njihovi.........svo troje....

objasni ako ti nije problem...

pa ne znam...ali ako imas decu definitivno ti nije mesto na krstarici...
naravno da cu uzivati u tom poslu...sta ima lepse od pomaganja bolesnim ljudima i doprinosa njihovom ozdravljenju..ne znam kako sam sklopila recenicu ali razumecete....

ovo je klasicna diskriminacija.
a ako imam 24 i imam dvoje dece i dalje mi nije mesto ovde?
jao dete....ja cu te pozdraviti i pozeleti sve najlepse u zivotu (u prevodu STA ZELIM SEBI ZELIM I TEBI) i necu vise nikad da ti odgovorim na post.
ziva bila i velika porasla:mrgreen:
pozdrav od mene

p.s. za svoje godine si formulisala recenicu ko MATORA sve smo te razumeli

ovo je klasicna diskriminacija.
a ako imam 24 i imam dvoje dece i dalje mi nije mesto ovde?
jao dete....ja cu te pozdraviti i pozeleti sve najlepse u zivotu (u prevodu STA ZELIM SEBI ZELIM I TEBI) i necu vise nikad da ti odgovorim na post.
ziva bila i velika porasla:mrgreen:
pozdrav od mene

p.s. za svoje godine si formulisala recenicu ko MATORA sve smo te razumeli

ako imas malu dec opet treba da budes uz njih a ako imas veliku,npr moje godiste,onda ti opet nije mesto na forumu...i ko se sad zeni(udaje)sa 20 godina...

ako imas malu dec opet treba da budes uz njih a ako imas veliku,npr moje godiste,onda ti opet nije mesto na forumu...i ko se sad zeni(udaje)sa 20 godina...

majo, pošto si iz šapca, kontajući kao ti - mogu da kažem da ti nije mesto na beogradskom podforumu. ali, neću to da ti kažem, jer je gloopo.
cmok.

za plakanje.......još da se razoome da je pitanje kave apsolootno nebitno.....kao što bi svako ko ode u neki droogi grad u regionu imao u reportaži i takav podatak.......priča nije o tome...

.ipak, i taj što ih je pratio je blesav. da sam muško, nikada ne bih pratila takvo paperje po ulici

osim kada postoji izvesna korist od toga* ....................ja sam prosto zadivljen koliko je, posle svega što sam se događalo...............svest naših ljoodi...podložna manipoolaciji........nešto je ljoode opasno oboozelo.....kosovo za patike ima od tada nekoliko klipova na u tube-u............na primer šiptare, majstore..i tako.....nije onaj sa kokoškama jedini.....još samo da se potpiše sa pdv-2 ......

gresis kakva je to istina da je kafa skuplja u bg nego u zg pa kome se ne svidja ne mora ni da je pije, a sigurno ima 120 kafica u bg u kojima ne kosta ni upola toliko koliko je navela...

Nije stvar u kafi... Gledaj malo sire na svet. Ne postojis samo ti i tvoje misljenje ...
U svakom gradu ima mnogo mesta sa razlicitim cenama. Ne branim ovde tekstopisca iz ZG, niti kudim. Jednostavno mislim da, ako je dlaka na zidu, moras prvo primetiti zid, a ne dlaku!

Back