gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Можда цигани, али ми грађани Земуна смо цивилизован народ
Podsecam te na film "Ko to tamo peva".Cigani nisu gradjani Zemuna, svaka ti cast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда цигани, али ми грађани Земуна смо цивилизован народ
А они као па иду у школу. Од читаве цигањске популације може да се нађе 3% који су завршили основну школу, 2% има факултет.
Naravno, svi treba da placaju.Ali, Belci su veoma neodgovorni, neka izmire svoja dugovanja, pa onda neka cinkare Cigane, briga me.Kada sam uvodila centralno grejanje, jedva sam to uspela zbog duga vecine dobrostojecih stanara Infostanu.Srbin ne postuje svoju drzavu.Ako mu se ne svidja predsednik, ne placa.Pa ni mom ocu se Tito nije dopadao, ali se postovalo-izmiriti dug prema drzavi.
Помињеш цинкарење. Ко је кога оцинкарио? Нисам у току.
Знамо да велики број грађана свих националности не поштује државу. У разлоге не улазим.
Срби цинкарили, а Јевреји наредили да се бацају радиоактивне бомбе на Србе. Мало ли је?U Beogradu su neki Srbi cinkarili Jevreje i Cigane,
И они први пут чују да се струја плаћа... И да ствар буде гора, не верују..Први пут чујем да Роми имају струју и да за то треба да плате рачун.