Protest Roma zbog duga za struju

a još i prete "Jedan od organizatora protesta Zoran Petrovoić rekao je da će, ako im zahtevi ne budu ispunjeni, Romi nastaviti protest i neće puštati decu da idu u škole."

А они као па иду у школу. Од читаве цигањске популације може да се нађе 3% који су завршили основну школу, 2% има факултет.

Ако је за цигане Србија земља среће, Јапан би био рај. :lol:

Шахте снова :mrgreen:

Јапан

image0012.jpg

image0042.jpg

image0052.jpg

image0062.jpg

image0072.jpg

image0082.jpg

image0092.jpg

и све друго на: http://blogrs.info/svastara/?p=5935

Краду телефонске каблове, струју не плаћају, шахтове где деца упадају и ломе ноге, на улици пресређу децу и краду им лову, успављују своју децу таблетама и просе..

Краду телефонске каблове, струју не плаћају, шахтове где деца упадају и ломе ноге, на улици пресређу децу и краду им лову, успављују своју децу таблетама и просе..

A koliko ne- Cigana ne izmiruje iste te obaveze?Sta nas ovde sekira, postojanje Cigana, ili neplacanje racuna?Mene ispljuvase sto placam pretplatu.Na ovom forumu.

A koliko ne- Cigana ne izmiruje iste te obaveze?Sta nas ovde sekira, postojanje Cigana, ili neplacanje racuna?Mene ispljuvase sto placam pretplatu.Na ovom forumu.

Знаш како... нервира то што се буне да неће да плаћају струју. Шта би било да им ко неким Србима узимају куће и станове (или кутије) на име неплаћеног дуга. Плаћање струје је обавеза. Не видим зашто се ту народ дели. Па ако нам требају посебне повластице за исплату дуга, треба их дати и Србима и Ромима и осталима. И какве су то претње децом. Где су сад борци за права детета? Ускраћивање права на образовање је озбиљан прекршај.

Кад је циган платио аутобуску карту у градском превозу Београда. Никад. Србин да не плати добио би казну. Њима гледају кроз прсте. Бранимир истину говори.

Знаш како... нервира то што се буне да неће да плаћају струју. Шта би било да им ко неким Србима узимају куће и станове (или кутије) на име неплаћеног дуга. Плаћање струје је обавеза. Не видим зашто се ту народ дели. Па ако нам требају посебне повластице за исплату дуга, треба их дати и Србима и Ромима и осталима. И какве су то претње децом. Где су сад борци за права детета? Ускраћивање права на образовање је озбиљан прекршај.

Naravno, svi treba da placaju.Ali, Belci su veoma neodgovorni, neka izmire svoja dugovanja, pa onda neka cinkare Cigane, briga me.Kada sam uvodila centralno grejanje, jedva sam to uspela zbog duga vecine dobrostojecih stanara Infostanu.Srbin ne postuje svoju drzavu.Ako mu se ne svidja predsednik, ne placa.Pa ni mom ocu se Tito nije dopadao, ali se postovalo-izmiriti dug prema drzavi.

Кад је циган платио аутобуску карту у градском превозу Београда. Никад. Србин да не плати добио би казну. Њима гледају кроз прсте. Бранимир истину говори.

Nije tacno.Samo ja imam dva druga, obojica rade u Telekomu, imaju 4 puta vecu platu od mene i svercuju se, imaju razradjenu taktiku ulazenja i izlazenja.Ja to ne umem i necu.

Back