123loncarja volem da divanim sa osobama slicnim tvog misljenja, jer, koliko si u pravu toliko si u krivu, a
sada cu ti objasniti i zasto (naravno na tebi je da opovrgnes ovo moje vidjenje

),
nije mi jasno zasto se brkaju 'babe i zabe', zasto se u isti naziv pod 'muzika' svrstavaju svi vidovi nje, od klasicne do
skubkulturalne, pa zato valjda i jeste deljiva na laxke note i onu koju ti zelis ovde da 'odbranis' tj da 'nametnes' (

)kao
valjaniju...elem,
pises o 'cecilizaciji' Srbije kao da je Ona iskljucivi i jedini krivac i to mi smeta, smeta mi i to sto nisu
nista mogli Arkanu (bivsi DB-ovac i sta svasta ne pod zastitom drzave kako YU tako i one Milosevicske) pa sada
preko njenih ledja isteruju pravdu xmmm... cudi me da svi ti 'pravdoljubivi' ne uradise nesto konkretnije u smislu npr ko je izneo pare
iz bivse Drzave na ta neka ostrva i tamo neke of sor racune ili vec kako se to zove, msm sve verujem da je Arkan bas o svakoj svojoj
raboti Nju informisao i da je Ona bas sve znala al aj nek bude da jeste, i sta je trebalo da uradi... msm 'evo imam visak od
par miliona eura na racunu pa da vratim drzavi'.. ma da... sto niko Mitrovica u akciji Sablja nije pritvorio vec Nju msm
aj da se igramo malo pameti zar ne, ova drzava ce uvek raditi sa duplim arsinima... razmisljam i ovako, volem da slusam i
g-dju madonnu od pola veka i ne smeta mi sto je babac, al mi smeta kada neko ovde nas postigne uspeh, a postigla ga je
pre Arkana, kada su joj zamerali vezu sa muslimanom i svata nesto, onda je taj uspeh krimogen, nistavan i nije za pohvalu..
smeta mi sto sve sto ne valja dolazi iz te neke narodne tj popularne muzike i sta sad, svi koji to slusaju su 'ovce' i tu bas
sve ne valja, a di se dela ona druga muzika na kojoj sam ja odrasla, postala je andergraund ili se utopila u ovo sto
vecina klinaca sada slusa hip hop, rep, to nije kic i to je umetnost ma da....
za razliku od vecine, ponosna sam na svoj praziluk sto mi viri iz popki, mada sam odrastala tix nekih cudnih 80tix a
al ne dozvoljavam da je samo jedno u pravu, mora se naci sredina, idealna mera na vagi, ne verujem propagandi
kao sto nikada npr
ne bih u isti kos stavila duxovnu muziku sa popularnom to je skrnavljenje duse jer molitva je jedno a dert
nesto sasvim trece zar ne...
eto moj
loncaru123opet ja iznosim svoje vidjenje - misljenje na Tvoju temu

e da i ovo se zove komunikacija, dijalog bez vredjanja i potpunog postovanja i uvazavanja misljenja
sagovornika za neupucene