_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
Vehabije vrbuju neskolovanu muslimansku omladinu...slicno je i sa nekim strsnkama u Srbiji kojima je bircako telo 80% sa osnovnom skolom i nize od toga ali necu imenovati na koga mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sasvim je normlano da imas ljude koji upisuju postdiplomske studije na raznim vrstama uporednih prava jer kako bi drugacije mi imali ovde nekog ko bi mogao da nam tumaci recimo presude stranih sudova?Lost In Space:Hahaha ti bre nemas pojma sa zivotom sto vise diskutujemo vise se ukopavas. Kazes Srbi doktorirali na serijatskom pravu? .
E za to komunajra si se malo zajebo :-)Lost In Space:Kako si ti smesan lik . Prava si ona ********* koja se sluzi demagoskim floskulama da izokrenes tudje reci.
Lost In Space:Drugo to da je muftija ekstreman ja vidim po ljudima koje okuplja oko sebe a ti kojeg boli **** za Srbe i Srbiju to iz Beograda ne mozes videti. Briga vas iz DS-a za Srbe vama je samo bitno da sa muftijom radite trgovinu drogom i ko zna kakve jos dilove..
Lost In Space:Taj vas muftija kad ga policija zaustavi u Srbiji odbija da otvori svoj gepek i pokazuje diplomatski pasos! ko je bre jednom muftiji dao diplomatski pasos? Zna se Zoran Djindjic.
King David:@eremita
Svi smo mi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih ( pozitivna diskriminacija, demokratski, proevropski princip )
DraGo70:Pa što onda nisu hapsili one mađarske fašiste iz 2. sv. rata koji su nedavno održali skup, lepo ručali u restoranu, održali govorancije, slikali se za novine i sl.
Što ne hapse one iz pokreta "64 županije" koji ne daju srpskim novinarima da prisustvuju njihovim konvencijama, skidaju srpske zastave iz svečanih sala i sl.
Stvar je u tome, da smo mi došli u fazu kada čak i osvedočenom ustaši Đapiću ne možemo da zabranimo dolazak u Srbiju, ali zato naš košarkaš ne može da uđe u Hrvatsku jer ima na ruci istetoviranog Dražu Mihajlovića..
eremita:Ја сам о овоме писао на другој теми али истим поводом . ТА ТЕМА ЈЕ ЗАКЉУЧАНА. Потпуно подржавам твој став - али ништа од тога неће бити јер Срби очигледно нису равоправни са другим грађанима чак ни у сопственој држави. И то ће тако бити све док оваквим глупостима не изазову бес десетина хиљада људи који ће морати на улици
да добију оно што би им нормално требало припадати...
Lost In Space:Zelim u ovom topicu da izrazim protest protiv selektivne primene zakona u Srbiji. Svi znate da je pre nekoliko dana uhapseno 150 navijaca Rada zbog izvikivanja parola "Noz Zica Srebrenica" "Srbija Srbima, Napolje Sa Turcima" "**** vas Djindjic" i "Crkni Kostunice".
Vec unazad 4-5 godina svaki put kad neka ekipa iz ostatka Srbije gostuje u Novom Pazaru domaci navijaci muslimanske veroispovesti uzvikuju parole "Alahu Ekber" "Hasim Taci" "Ovo Je Turska" "Ubi zakolji da Srbin ne postoji" "Srbe na vrbe" "Jebemo vam majku cetnicku" "Plovi patka, plovi guska ova zemlja jeste turska" i tako dalje. NIjednom od ovih slucajeva policija nije reagovala i privela ove "navijace"
Takodje pre mesec dana je grupa Talibana tj pripadnika sekte Vehabije sprecila odrzavanje koncetra Balkanika u centru Novog Pazara tako sto je porazbijala ozvucenje i instrumente ove grupe. Jedan od njih se popeo na binu i rekao "idite kuci, ovo je zemlja muslimana vlasi nemaju sta da traze ovde" . Pomenuti su privedeni i odmah nakon uzimanja izjava pusteni kuci dok su navijaca Rada jos u zatvoru.
Zelim ovim topicom da zapitam dok ad cemo mi Srbi da budemo gradjani drugog reda u sopstvenoj drzavi i dokle ce nesto sto se drugima dozvoljava nama da se zabranjuje???
Lost In Space:Zato ja glasam radikale! Necu da zivim kao ***** i da me prca svaka baraba! Hocu da zivim ponosno i casno u svojoj zemlji Srbiji , zemlji Srba a ne da mi Srbi u SOPSTVENOJ DRZAVI imamo MANJA PRAVA od onih koji ovoj drzavi zlo zele.