Protest protiv obavezne vakcinacije

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Premestite temu ako sam promašio kategoriju. Danas je održan protest protiv obavezne vakcinacije. Počelo je govorom na studentskom trgu, a zatim se krenulo ka zgradi RTS-a gde je nastavio govor. Ovo je govor Petar Čelika:

On je samo jedan od govornika. Možete pretražiti ko je sve još govorio. Jedna od govornika bila je i majka deteta koji je oboleo nakon vakcinacije.

I nek udje u zapisnik, cisto radi diskusije, nisam zaboravio forumas @Andrej Bolkonski je napisao u temi o vakcinaciji da ce prvi stajati u redu da ga primi. Na zig mislin naravno. Tako da trebace mi dve jace zene sa sela srednje dobi da ga drze das ne otima jer kad krene vakcinacija on treba prvi ispred svih nas na krsti da da svetao primer i da ga primi. Ako se otima moz doktor omasi venu i da ga ubode u zenicu oka pa onako corav das oklizne o koru od baname i strmoglavi niz stepemice.
Nisi uopste uspeo da zasmejes kako si nameravao.Pisati i govoriti protiv vakcinacije,ravno je cinjenju najgorih psina.Zna se zasto u svetu
vise ne postoji tuberkuloza,od koje su ranije umirale desetine i stotine hiljada mladih,prvenstveno.Ta bolest je prakticno nestala,samo zahvaljujuci
pronalasku vakcine.! Dali je potreban dalji komentar.!?!

Poslednja izmena od moderatora:
U tome i jeste kljuc.
Ako izglasamo opet vladajucu kliku dajemo saglasnost obaveznoj vakcinaciji koju je pecatirao ministar zdravlja dobicemo pun lonac vakcina. Pun lonac, Loncar, jesam vickast. Ovaj je vec dao policiju zdravstvo sudstvo skolstvo pozivni broj i el.mrezu Kosovu.

Nisi uopste uspeo da zasmejes prostotu,kako si nameravao.Pisati i govoriti protiv vakcinacije,ravno je cinjenju najgorih psina.Zna se zasto u svetu
vise ne postoji tuberkuloza,od koje su ranije umirale desetine i stotine hiljada mladih,prvenstveno.Ta bolest je prakticno nestala,samo zahvaljujuci
pronalasku vakcine.! Dali je potreban dalji komentar.!?!
Dali se pise od vojeno.

Nisam antivakser i uopce ne iskljucujem mogucnost da bi uzeo vakcinu protiv gripe i slicnih stvari kada bi radio u zdravstvu.
Ne nosim alu-cjedilo na glavi, ne vjerujem da Bill Gates cipira svijet, ne stanujem u podrumu koji je oblijepljen N.L.O. slikama.
Pomirljiv sam i umjeren tip, koji je spreman svakoga saslusati i pri tome mu dozvoliti da se udobno smjesti u fotelju, natoci si pice i zapali.
Imam generalno pomirljiv stav prema svemu sto me okruzuje.
Otvoren sam za bilo koji oblik diskusije.

Nisam antivakser i uopce ne iskljucujem mogucnost da bi uzeo vakcinu protiv gripe i slicnih stvari kada bi radio u zdravstvu.
Ne nosim alu-cjedilo na glavi, ne vjerujem da Bill Gates cipira svijet, ne stanujem u podrumu koji je oblijepljen N.L.O. slikama.
Pomirljiv sam i umjeren tip, koji je spreman svakoga saslusati i pri tome mu dozvoliti da se udobno smjesti u fotelju, natoci si pice i zapali.
Imam generalno pomirljiv stav prema svemu sto me okruzuje.
Otvoren sam za bilo koji oblik diskusije.

Medjutim, ono sto provakseri danas rade, van svake je pameti.
Cak to ne rade toliko provakseri, koliko to rade svi mediji koji nas okruzuju.
Ovaj svijet, u ovom trenutku, fanticno stvara kult vakcine koji ce zamijeniti Krista na krizu.
I tu si ja postavljam pitanje, na cijoj strani biti - nekog nosatog Jevreja koji je svojim postupkom odjeknuo u Svemiru, ili stadu ovaca koje se trlja o Zlatno tele?
Odluku možeš sam doneti. Sam si odgovoran za svoj život.‚Da ne bude jednog dana (ako si vernik) da dođeš pred Hristom i kažeš: Pa ja nisam znao, drugi mi rekli.

Petar je legemda. Nisam jos imao priliku da ga vidim uzivo. Video sam niksu nesto mi izgleda kao ljakse ali njega boli k za sve to je ocigledno. I Bakica sam video uzivo, kakav je to dominantan muzjak... uprkos anabolicima to ostavimo po strani. Lik je kao apolon.
Ja sam bio na 10 metara od njega. Posle kad se skup razilazio bio sam praktično na metar od njega. Čovek kao omladinac se kreće. Leti, trči na zelenom. :D

Najmasovniji protest do sada.

101611097_2774734562636073_1634737636021108736_o.jpg

101459863_2774734789302717_4861644718393524224_o.jpg

78428610_2774730289303167_7888761819215429632_o.jpg

101741824_2774736182635911_1840997320083111936_o.jpg

Nije ni čudo što o protestu u medijima okupirane Srbije nije objavljeno ni slovo a kamoli slika.

Back