DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Da li će komšije, iz Pariske 13
, okupljene da počaste toplim čajem i sendvičima?
Mislim, kad su im već pod prozorom:grin:

Mislim, kad su im već pod prozorom:grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако, тј. када прогласе независност, гореће цео град !!!
Мислим да је сваки протест,уколико није против власти,бесмислен.Зашто?
Зато што се шеткањем унаоколо ништа никада није постигло.Само демонстрације и смена власти је од користи.Све остало је млаћење празне сламе.
Такви протести ће добро доћи овој Влади да створи народу издувни вентил и пошаље оправдано незадовољство у правцу ћорсокака.
Дакле,све демонстрације испред амбасада,или не знам које чега,су добро осмишљене ствари да се не уради ништа,а "жаба лакше прогута",како је то једном рекао покојни Ђинђић.
Колико сам чуо БИЋЕ ИСПРЕД САВЕЗНЕ СКУПШТИНЕ !
Ово си приметио и мудро и лукаво. Боље да ћутимо, за сада, јер демонстрације саме по себи не решавају НИШТА!
Мислим да од протеста нема ништа. Ево, ја сам први и против независности, и против Шиптара, па не бих сутра ни у свом граду изашао на улицу да "исказујем" било шта, а камоли још да потежем до Београда...
Ja bih ostavio unucima...
.. необавештани, није сутра већ следећу недељу и мрдни мало дупе из столице да ти проциркулише мало крв у мозак...![]()
А, јел? Већ за 10 дана, тако брзо! :shock:
Не знам, неко је спомињао велики народни протест већ сутра. Мора бити да ће овај 24-тог бити још већи. Ал ћемо да им напакостимо, једва чекам...
Томислав Николић: Ја све што радим први пут радим јавно, а можда ће ме они звати поводом ове иницијативе.
Али, људи моји ШТА ЋЕМО ИСПРЕД АМБАСАДЕ СЛОВЕНИЈЕ - КОЈИ СУ ОНИ ПА ФАКТОР!!!!!!!!!!
ТРЕБА ИЋИ ИСПРЕД АМБАСАДЕ САД !!!!!!!!!!!!!! ОНИ СУ НАМ ОВО СМЕСТИЛИ !!!!!!!!
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИСИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ
ИСПРЕД АМБАСАДЕ СЛОВЕНИЈЕ
"МИСИЈА=ОКУПАЦИЈА"
Мисија Европске уније на Косову и Метохији је директно кршење суверенитета и територијалног интегритета Србије и почетак спровођења одбаченог Ахтисаријевог плана о надгледаној независности јужне српске покрајине. Мисија Европске уније без одобрења Србије и Уједињених нација је вид агресије и окупације. Европска унија се отворено спрема за признање независности Косова и Метохије чиме крши основна начела међународног права, нарушава кредибилитет међународних установа и дестабилизује читав регион. Мисија Европске уније охрабрује тероризам и активира сепаратистичке кризе у целом свету. Мисија Европске уније је коначни слом евроатлантских интеграција у Србији и повлачи преиспитивање свих односа према земљама ЕУ.
Крајње је време да станемо у одбрану поноса и достојанства српског народа и сваког грађанина Србије. Ко ако не ми – кад ако не сад? За нашу свету земљу! Будимо јединствени, будимо истрајни!
Протест ће се одржати у суботу 16. фебруара 2008. у 14 часова у Париској улици 15, испред Амбасаде Словеније, председавајућег Европске уније. Организатори протеста су: Српски народни покрет 1389, удружење Наши-Аранђеловац и Свесловенско књижевно друштво.