<< !!! ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИСИЈЕ ЕУ !!! >>

Мислим да је сваки протест,уколико није против власти,бесмислен.Зашто?
Зато што се шеткањем унаоколо ништа никада није постигло.Само демонстрације и смена власти је од користи.Све остало је млаћење празне сламе.
Такви протести ће добро доћи овој Влади да створи народу издувни вентил и пошаље оправдано незадовољство у правцу ћорсокака.
Дакле,све демонстрације испред амбасада,или не знам које чега,су добро осмишљене ствари да се не уради ништа,а "жаба лакше прогута",како је то једном рекао покојни Ђинђић.

Ово си приметио и мудро и лукаво. Боље да ћутимо, за сада, јер демонстрације саме по себи не решавају НИШТА!

Мислим да од протеста нема ништа. Ево, ја сам први и против независности, и против Шиптара, па не бих сутра ни у свом граду изашао на улицу да "исказујем" било шта, а камоли још да потежем до Београда...

.. необавештани, није сутра већ следећу недељу и мрдни мало дупе из столице да ти проциркулише мало крв у мозак...:roll:

.. необавештани, није сутра већ следећу недељу и мрдни мало дупе из столице да ти проциркулише мало крв у мозак...:roll:

А, јел? Већ за 10 дана, тако брзо! :shock:

Не знам, неко је спомињао велики народни протест већ сутра. Мора бити да ће овај 24-тог бити још већи. Ал ћемо да им напакостимо, једва чекам...

А, јел? Већ за 10 дана, тако брзо! :shock:

Не знам, неко је спомињао велики народни протест већ сутра. Мора бити да ће овај 24-тог бити још већи. Ал ћемо да им напакостимо, једва чекам...

Новинар: Први пут овако јавно говорите о Тадићу и Коштуници, да ли сте имали неке контакте?

Томислав Николић: Ја све што радим први пут радим јавно, а можда ће ме они звати поводом ове иницијативе.

Новинар: А где би требало да се одржи тај митинг?

Томислав Николић: Тамо где може да стане милион људи.

Новинар: У Београду или неком другом граду?

Томислав Николић: Где будемо могли милион људи да окупимо на једном месту. Ја очекујем милион људи. Сад ја познајем и топографију, ви то знате, али нека буде да се договоримо око локације. Изволите.

Прошетај мало неће да ти шкоди, а ако не шкоди...

Протест ће се одржати у суботу 16. фебруара 2008. у 14 часова у Париској улици 15, испред Амбасаде Словеније, председавајућег Европске уније. Организатори протеста су: Српски народни покрет 1389, удружење Наши-Аранђеловац и Свесловенско књижевно друштво.

За 3h сви у Париску...:cool:

Протест ће се одржати у суботу 16. фебруара 2008. у 14 часова у Париској улици 15, испред Амбасаде Словеније, председавајућег Европске уније. Организатори протеста су: Српски народни покрет 1389, удружење Наши-Аранђеловац и Свесловенско књижевно друштво.

За 2h сви у Париску...:D

15:25
ПРОТЕСТ ИСПРЕД АМБАСАДЕ СЛОВЕНИЈЕ

БЕОГРАД – Представници више организација и удружења окупили су се данас испред амабасаде Словеније у Београду у знак протеста због слања мисије ЕУ на Косово и Метохију без сагласности Савета безбедности и Србије.

Према проценама полиције, испред амбасаде се окупило више стотина припадника Спског народног покрета 1389, удружења „Наши” из Аранђеловца, Свесловенског књижевног друштва пријатеља манастира Ђурђеви ступови, Удружења студената правног факултета „Номаканон” и организације Српски сабор „Двери”.

Полиција је обезбеђивала скуп. Демонстранти су у једном моменту успели да пробију кордон полиције и дођу до улаза амабасаде али је ситуација решена и није било већих инцидената.

Окупљени су скандирали: „Косово је срце Србије”, носили српске заставе и певали песме „Тамо далеко”, „Видовдан”. На транспаренатима су исписане поруке о Косову а неке од њих гласе: „Грех је ћутати о страдању Срба” и „Сини сјајно сунце са Косова, не дамо те земљо Дусанова”.

Припадници тих организација прво су прочитали протестно писмо а након тога су га окачили на врата амбасаде Словеније, земље која тренутно председава ЕУ, јер у амбасади није било никога ко би га примио.

„У овом преломном тренутку за српски народ и државу организација којом ви председавате, делујући директно против интереса Србије и српског народа, има јасну намеру да противправно учествује у отцепљењу дела наше суверене територије”, наводи се у том писму и додаје да они никада неће пристати на отимање Косова.

Они су упозорили и државе чланице ЕУ да „добро размисле шта чине” јер ће противправно признање КиМ поново активирати српско питање на Балкану и питање вештачки створених АВНОЈ-евских граница.

„Захтевамо од словеначких компанија које послују на српском тржишту да се, с обзиром на чињеницу да стичу добити захваљујући грађанима земље чију територију отима њихова влада, изјасне о оваковој политици своје државе”, наводи се у писму.

Они су од зграде амбасаде Словеније кренули Кнез Михаиловом улицом до храма Светог Саве на Врачару где ће се, како је најављено, помолити за Косово и Метохију.

Бета
http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v33089

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИСИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ
ИСПРЕД АМБАСАДЕ СЛОВЕНИЈЕ
"МИСИЈА=ОКУПАЦИЈА"

Мисија Европске уније на Косову и Метохији је директно кршење суверенитета и територијалног интегритета Србије и почетак спровођења одбаченог Ахтисаријевог плана о надгледаној независности јужне српске покрајине. Мисија Европске уније без одобрења Србије и Уједињених нација је вид агресије и окупације. Европска унија се отворено спрема за признање независности Косова и Метохије чиме крши основна начела међународног права, нарушава кредибилитет међународних установа и дестабилизује читав регион. Мисија Европске уније охрабрује тероризам и активира сепаратистичке кризе у целом свету. Мисија Европске уније је коначни слом евроатлантских интеграција у Србији и повлачи преиспитивање свих односа према земљама ЕУ.

Крајње је време да станемо у одбрану поноса и достојанства српског народа и сваког грађанина Србије. Ко ако не ми – кад ако не сад? За нашу свету земљу! Будимо јединствени, будимо истрајни!

crystals_pink30-40.jpg

Nemojte zaboraviti ružičasti kristal. Njegova moć je nezamisliva!

Back