<< !!! ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИСИЈЕ ЕУ !!! >>

u grčkoj svake godine dignu u vazdooh jednu američku banku...ne lome izloge, to je za njih detinjarija...nego roknu banku.............svake godine grčki anarhisti..partija....17.semptembar...ubije jednog am. građanina...pa je l kažu da su grci primitivni, vandali i je l ih neko osoođooje....?? ne......ovi klinci kod nas....pa, valjda su i oni nekakvi beograđani.....kakvi su, takvi su......žive tu sa nama.....svooda u svetu postoji revolt koji se iskazooje neredima.....

ma kakav diplomatski incident....incident je kad diplomatija ne postooje zemlju domacina.....to odmah ide diplomatska nota i cao.........ali kod nas treba to da prodje vreme...jedno 10 dana? ovde se demonstrira kad je stvar zavrsena...totalna gloopost...

..........da se otcepi baskija.........u madridu bi spanci bacali cvece na ambasade...... mogu da mislim koji bi to haos bio....prangijalo bi godinama...
pricalice...pa to je toozno...i jedino lose....sto se medjoosobno sookobljavamo......ali kad vidim one na tv -u kako kazu..jako je strasno sto je polomljen mc donalds........misim........

uopste nije bez razloga i uoste nije odjednom.....od soobote je pocelo da se koova.i pocela su okoopljanja.......video ja te sa sajkacama..sa pivom.....uzas.........i nijedna demostracija nije prosla bez toga u beogradu...da ne strada mek... i koga zabole za mek......i niko tamo nije stradao...nikad...ali ne znaci da nece...dosad nismo imali teroristicke organizcije........ali ne znaci da necemo.........e, tek onda je to opasno.....pa cemo da zivimo u strahu u ovoj boolji od drzave....koja je trebala odmah da najoori sve ambasadore.....jer se to radi u diplomatskim odnosima.... jer je to praksa u medjunarodnim odnosima.......a ne ko ove seka perse....a da su ovi bilo sta hteli da brane......pa to je moglo da se uradi.........tamo dole...a ne ovde...

uopste nije bez razloga i uoste nije odjednom.....od soobote je pocelo da se koova.i pocela su okoopljanja.......video ja te sa sajkacama..sa pivom.....uzas.........i nijedna demostracija nije prosla bez toga u beogradu...da ne strada mek... i koga zabole za mek......i niko tamo nije stradao...nikad...ali ne znaci da nece...dosad nismo imali teroristicke organizcije........ali ne znaci da necemo.........e, tek onda je to opasno.....pa cemo da zivimo u strahu u ovoj boolji od drzave....koja je trebala odmah da najoori sve ambasadore.....jer se to radi u diplomatskim odnosima.... jer je to praksa u medjunarodnim odnosima.......a ne ko ove seka perse....a da su ovi bilo sta hteli da brane......pa to je moglo da se uradi.........tamo dole...a ne ovde...

Vi stvarno nemate mere u rezonima..
Kakve teroristicke organizacije?
Da se najure amabasadori?
U kom svetu vi zivite?
Hocete da zivite pod sankcijama pod svećama?
Razueme vaš gnev ali to nije način za rešavanje problema.
Tako je Milošević rešavao problem i DOVEO nas do ovde..
Sve što se desilo sad, je posledica njegovo shvatanja
ili sada vašeg..

i uopste mooka mi je od svega.... ..od ovih sto se koorce sa pivom i srbooju i od onih koji jooce pevaju....da nastavimo integracije....a danas demonstriraju protiv otcepljenja....i sve je gloopo i odvratno...
Cinično jeste da govore da smo im prijatelji a uzimaju nam deo teritorije.
Cinizam na vrhunskom nivou..
I pored toga jedini način da se nešto učini je diplomatija.
Drugačije razmišljaju i drughačije shvataju kosovski problem svetski
moćnici..
Iz naše pozicije rade nam osećanja..

ja sam zgozen ovim haosima i razaranjima na ulicama Beograda..Sta se time postize!? Nikada se necemo opametiti, sad su to patriotei rodoljubi ili sta vec, ti huligani sto razbijaju po gradu!??naravno da nisu! sam ose sramotimo pod zasavom Srbije i idemo u nazad ovim izlivanjima besa...Prokleta Srbijo!
Nemam komentar osim da ste u pravu..

@psihologooe...ti to kako mali perica zamišlja diplomatske bilaterarne odnose....i kako se babe plaše mraka....politička sitooacija nije ni približno ista kao 90tih..........prethodnik kojeg pominješ..... nije poštovao mđn.konvencije..........pa je to prooozrokovalo dalje konsekvence.......diplomatske odnose uspostavljaju same države...u sl. nepoštovanje integriteta i soovereniteta države odoovek se zna šta države rade.....u odnosima......zasnovanim na bilateralnim sporazoomima........i praksi koja traje vekovima...nije država od jooče.......ne boj se ti ništa...imaćeš strooju....i niko ti neće ništa...nema pravnog osnova za to čega se plašiš......nije jooče sb zasedao tek tako i zahtevao da se članice izjasne da li će priznati ili ne........to što mi imamo državu koja ne primenjuje svoje pravne instroomente i ne ume da foonkcioniše......to je razlog za brigu...ako sebe ne poštoojemo...niko nas neće ni poštovati.....

@psihologooe...ti to kako mali perica zamišlja diplomatske bilaterarne odnose....i kako se babe plaše mraka....politička sitooacija nije ni približno ista kao 90tih..........prethodnik kojeg pominješ..... nije poštovao mđn.konvencije..........pa je to prooozrokovalo dalje konsekvence.......diplomatske odnose uspostavljaju same države...u sl. nepoštovanje integriteta i soovereniteta države odoovek se zna šta države rade.....u odnosima......zasnovanim na bilateralnim sporazoomima........i praksi koja traje vekovima...nije država od jooče.......ne boj se ti ništa...imaćeš strooju....i niko ti neće ništa...nema pravnog osnova za to čega se plašiš......nije jooče sb zasedao tek tako i zahtevao da se članice izjasne da li će priznati ili ne........to što mi imamo državu koja ne primenjuje svoje pravne instroomente i ne ume da foonkcioniše......to je razlog za brigu...ako sebe ne poštoojemo...niko nas neće ni poštovati.....
Prijatno sam iznenadjen vasim rezonovanjem u ovom postu...

Back