Протест, него шта

Poruka
1.585
Дали је у реду да неки форумаш напише пост.Ја га подржим а онда он тај пост "допуни" или дода коју реченицу и начисто обесмисли предходни мисао?
Знам да могу накнадно повући мој "подрж:D", али не гледам баш пуно у тему коју сам подржао или коментарисао.Дали око проверава шта је подржао пре xy времена.
Мислим,није светогрђе и ако подржим нешто са чиме се не слажем,али даје погрешну слику.
А иначе сам јако добар човек :D

Upvote 0
Vidjao sam to po drigim forumima da moderatori opominju kad se prepravljaju postovi jednom kad dobiju bilo kakvu reakciju.Cak i da se proprovi pravopis bas iz tog razloga jer moze na kraju da ispadne da se neko slozio sa necim sto originalno nije bilo tu i skroz menja znacenje posta.
Ovde je prilicno mali vremenski prozor za izmene posta pa se verovatno zato ne pravi neka velika frka oko toga...ali ipak se desava i mozda bi trebalo poceti s tim i ovde...

Дали је у реду да неки форумаш напише пост.Ја га подржим а онда он тај пост "допуни" или дода коју реченицу и начисто обесмисли предходни мисао?
Знам да могу накнадно повући мој "подрж:D", али не гледам баш пуно у тему коју сам подржао или коментарисао.Дали око проверава шта је подржао пре xy времена.
Мислим,није светогрђе и ако подржим нешто са чиме се не слажем,али даје погрешну слику.
Svoj post može da izmeni ili dopuni ako se setio necega sto nije napisao u vremenu predvidjenim za ispravke ali ne sme da se prepravljaju tudji postovi u replici
jer se to kažnjava .Ako je korisnik ispravio svoj post koji si lajkovao a tebi se ne svidja ta ispravka možeš da ukloniš svoj lajk

Predlazem da na temi "predlozi za forum"
banujete svakoga ko narusava željeni⁴ mir
i na temi nudi nekakve predloge za forum. :)

Da li je prekrsaj moderatora,
(ma de prekrsaj - krivicno delo)
koji se dogodio davno i neobrisan stoji, (nije sprecen, nije kaznjen,)
sme da se citira i kritikuje kao nepozeljan oblik ponasanja?
ili se kritika moderatora obavezno smatra grubim napadom na moderatora?

Koliko star prekrsaj sme da se citira, kvotuje? Sat? Dan?... Deceniju?

Pisuci obrazlozenje predloga za forum,
a svakom predlogu treba obrazlozenje,
opisao sam neke ocigledne greske bezgresnih.
Umesto da Predlog bude procitan, potpuno je ignorisan a tema zakljucana,
i dobio sam odgovor "mozete se zaliti..."
Pa sta ako se mogu zaliti? To nije tema mog predloga.
Mozete se i vi zaliti, ali to se, koliko citam, jednako isplati.
Zalba nikome nije dobro donela pa predlazem da je ne nudite clanovima kao resenje, izlaz.

Dakle, predlazem da uz napisane predloge citate i obrazlozenja,
i da ih razlikujete.

Poslednja izmena:
Svoj post može da izmeni ili dopuni ako se setio necega sto nije napisao u vremenu predvidjenim za ispravke ali ne sme da se prepravljaju tudji postovi u replici
jer se to kažnjava .Ako je korisnik ispravio svoj post koji si lajkovao a tebi se ne svidja ta ispravka možeš da ukloniš svoj lajk
Ok,kako se uklanja lajk?
Ako ponovo kliknem na "podrzavam" izabje mi par varijanti,a meni treba brisanje?

Samo klikneš ponovo na 'podržavam' ne ulazeći u ponuđene opcije .
A hhhhaaa damy...

Коју боју конца користиш када нижеш мак ?

teram-mak-na-konac-solja.png

Back