Protest "jedan po jedan" u Sankt Peterburgu zbog ubistva aktivistkinje

Ne volim teorije urote, no dvije mogućnosti nisu nerealne:

a) obični krimosi, luđaci

b) djelo zapadnih službi zbog demonizacije Putina

Putin je nemilosrdan, no nije glup. A ovo je posve kontraproduktivno.
Ma pod a, ruski patrijota ali najverovatnije nema veze sa državom nego psihopata koji verovatno kao glavnu pretnju vidi gejeve,nije isključeno da je i sam gej ali odbacuje to u sebi, neke serijske ubice ubijaju žene jer su ih majke zlostavljale. Konkretno od ovoga nikakva promena u Rusiji neće biti, povoljno bi bilo za Putina da što pre uhapsi psihopatu kao što je i dva svinjara koji su proganjali novinara.

Poslednja izmena:
Ma pod a, ruski patrijota ali najverovatnije nema veze sa državom nego psihopata koji verovatno kao glavnu pretnju vidi gejeve,nije isključeno da je i sam gej ali odbacuje to u sebi, neke serijske ubice ubijaju žene jer su ih majke zlostavljale. Konkretno od ovoga nikakva promena u Rusiji neće biti, povoljno bi bilo za Putina da što pre uhapsi psihopatu kao što je i dva svinjara koji su proganjali novinara.

Izgleda prekomplicirano, napisao si cijeli roman. To je neki bolesnik, a možda je u pitanju zapravo nasilna pljačka, a i droga-vjerojatno.

Osim tog, postoji u svijetu iskrivljena slika o Rusiji- kod njih pojedinci homo mogu i usvajati djecu, dok kod nas u RH ne mogu (kao ni u većini zemalja gdje su im priznati civilne unije).

Sami homo mislim da nemaju veze s tom ideologijom, to je nešto šire i dublje, neka dekadencija po svijetu.

Back