Protest ispred Američke ambasade

Да ли нам користи данашњи протест?

• Да апсолутно!

• Не никако!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
myrjana:
Ne moras da me podsechas cija je ona cerka - tu bar iver od klade nije otisao daleko. Svaka cast na glumi, ali politicki su tragedija. Cudi me da ti je nepoznato sa kim se druzila doticna persona, kada se vech toliko interesujes za politiku. Vidim i da je neko odusevljen sto je rodila bebu - prosto ne mogu da verujem da je to jedna od zasluga koju joj pripisujete.
O njenoj "nevinosti" najbolje svedoci cinjenica da se udala za bivseg monaha. Prethodno je bila sa doticnim (necu mu spominjati ime) gospodinom 15 godina u semi, a onda ga naprasno ostavi i uhvati se za monaha. Tokom te dugogodisnje veze imala je uporedo sesije po manastirima sirom zemlje, a posebno Kosova. Vidim da su joj te akcije bas bile od koristi...
Toliko o bebi

Kada je rec o tome ko se na nju poziva, mislim da bi trebalo da vas bude sramota da kazete da se na nju pozivaju deca sa Kosova. To je bolesno i sumorno. Svaka zloupotreba dece i manipulacija njima zasluzuje ne osudu vech hitno pritvaranje onih koji to cine. Setite se samo neslavne emisije "Kljuc" i nacina na koji je to cinila Natasa Miljkovich. Te stvari su grozne i trebalo bi da ih izbegavate. Deca sa Kosova. Pobogu! Deca!

...prodaj ovu svoju pricu zutoj stampi - ne verujem da bi ti je i oni objavili...a sve samo zato sto u njoj vidis politickog protivnika....jadno

Alekasandar2:
Либерални мозак никада не може да оболи од деменције. То му је природно стање.

0443vx6.jpg

*BILJA*:
Odlicno ja tebe razume, i ne shvatam te pogresno.
Ovde je samo prica o tome da JA nisam pisala ono sto sam citirala, nego videla na jednom transparentu.
Znam da obican Rus voli Srbe, i obican Srbin voli Ruse. I, lepo je sto si ovo podelio s nama.
Pozdravi svog prijatelja Andeja i u moje ime:)

Onda ok, nisam ispratio šta si pisala pa zato izvinjenje.
Hoću hvala! Imam dosta prijatelja tamo samo oni nemogu da shvate zašto ovde nije dobro došao njihov kapital i zašto u određenim ministarstvima i sekretarijatima pa i u ambasadama sede neke gospođe ali doći će sve na svoje mesto.

Pa šta?:
Onda ok, nisam ispratio šta si pisala pa zato izvinjenje.
Hoću hvala! Imam dosta prijatelja tamo samo oni nemogu da shvate zašto ovde nije dobro došao njihov kapital i zašto u određenim ministarstvima i sekretarijatima pa i u ambasadama sede neke gospođe ali doći će sve na svoje mesto.
Reci im, da to mnogi ni ovde ne shvataju.
I reci mu da drama koja se odigrava pred nasim ocima, umrtvljuje nas narod. Politcari su nam bez definisane politike, bez zvanicno definisanih nacionalnih interesa, pa je obican narod u fazi lutanja, u tami, bez jasne vizije sopstvenog opstanja.
Ali, nijedna noc ne traje vecno, a pred zoru je najtamnije, znaci, sve ce doci na svoje:)

Back