ПРОТЕРАНА ЦРНОГОРСКА АМБАСАДОРКА

Да ли овакве мере треба применити и на Хрватску и Албанију?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ostavimo se mi prazne priče nego da vidimo ko treba da plati za izdaju Srbije ili da ostanemo samo na beskorisnim raspravama:rtfm:.

Па не мислиш ваљда да ће Борис Тадић председник Србије и ДС-а чији је отац саветник Мила Ђукановића, а оснивач странке ДС црногорски удбаш Мићуновић ДА УЧИНИ НЕШТО ШТО БИ ЛИЧИЛО НА КАЗНУ ЦРНОЈ ГОРИ - све су то приче за малу децу... игранке које су унапред договорене - ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ ДОКЛЕн ЋЕ ТО НАРОД ДА ТРПИ...

sve je se znalo...sve je smisljeno unapred....a ovo sa ambasadorkom što neko reče prodavanje magle. Eto nove ambasadorke ili ambasadora za mesečak dana...
A slučaj " Nezavisno Kosovo" je sad pred Međunarodnim sudom pravde".
Agonija se produžava pa me ne čudi što je Crna Gora bas sad dala podršku N.K. samo par dana po izglasavanj u U.N. o ovom slučaju. Sve smišljeno. Mamu im....:otkacio:

Палма је будала која баца прашину у очи,сада се сетио у октобру када је прошла летња сезона да прича о бојкоту летовалишта у Црној Гори.Где је био у јуну,јулу,августу.....
то је исто као када би Словенци бојкототвали ЕГЗИТ у децембру:)
001pivots2.jpg

погоди ко је Палма?

..mmm.. ovaj dole nije.., a ovaj gore nije zbunjen:think:

Нисам за неку конфронтацију али пробали смо лијепо и не иде, нико нас не поштује. Хајде да пробамо ђоном, чини ми се да то у посљедње вријеме ферцера. Чини ми се да овим државама више требамо ми него они нама. Ако не успије-ништа, појели смо гов....едину, неће бити први пут.
Наравоученије: ..еби док можеш! Кад не будеш могао, други сигурно неће пропустити прилику.

a xe8iga nekoga dopale dve države (npr. Srbe: Srbija& Republika Srpska; Albanci: Albanija i Kosovo) a nekog samo jedna (Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Slovenci...)

dakle ako želimo sve da se svede da svak ima jednu

onda treba ukinuti RepSrpsku i vratit Kosovo natrag...:idea:;)

;)

srbija ce uskoro imati i trecu drzavu pa ce se ondak zovemo uss sto mu dodje
united states of serbia pa ti sad vidi

ja samo želim biti realan ništa više...nije mi problem reč kad ove "moje" patriJote počnu da lupaju ...pa mi nije problem reč ni za druge..stvari sagledavam što objektivinije :idea:

opet ovaj mantra o nekoj krajni...alo bre pa ko se toga seća sem par 8oli0a u Zemunu koju lochu shljivovicu i krkchu prasetinu o državni troshak...i ono u pauzama od punih ustiju jedva da kažu onu "antologijsku" Krajna je Srbija":hahaha:

ma vidi ti njega:rotf:
ajd daću ti zelenu bonu da ladiš malo:mrgreen:

pusti ti bone kada nemas argumenata odma lupetas..........to sto se tebi ne daje krajina tvoj problem i niko te ne pita,dok ti non stop mantras o kosovu.:rtfm:

krajina za kosovo ni pedalj dalje,zato sto je to isti slucaj.:rtfm:

Kako brate da mrzim Crnogorce,ja sam poreklom iz C.Gore.Znam vrlo dobro situaciju dole.

Medjutim,sada ce nesto napisati licno,jer mi je ovo posebno tesko palo,mnogo tesko.

U Srbiji zivim evo skoro 20.god.
Zena mi odavde,troje dece mi se rodilo u Srbiji.
Nemam rodjenog brata,jedinac sam.Roditelji mi dole sami.
Najblizi mi rod,brat od strica,koji je na referendumu glasao za otcepljenje,i od tada do danasnjeg dana ne komuniciramo,a posle ovoga pogotovo.
Deda mi je bio tesko ranjen u Mojkovackoj bitci,jedva zivu glavu izvukao,celog zivota nosio barjak srpski i time se dicio.
Svi preci se redom izjasnjavali kao Srbi.

Kada sam svog rodjenog brata od strica pitao pred referendum kako moze da glasa protiv svojih predaka,nonsantno mi je rekao da ga nije zato briga,i da kao on hoce zivi,i da je procenio da cemu guzici biti bolje.
To je za mene bilo previse,rekao sam mu da mi vise,sto se mene tice,nismo nikakav rod.Jednostavno sam ga otpisao,i rekao deci da upamte da strica vise nemaju.Za mene je umro.

E kad mogu da otpisem najblize sto imam,e mogu i tu nakaradnu danasnju C.Goru.
Znam da dole ima mnogo postenih ljudi,koji su za svoje ubedjenje zrtvovali,posao,egzistenciju,karijere i sve moguce,samo da bi ostali dosledni svojim precima,i svom srpstvu.Ljudi su prezivljali i prezivljavaju pravu golgotu,koju ljudi ovde ne mogu da shvate,od raznih ucena,pretnji i svega i svacega.

IZRODA JE BILO I BICE UVEK,SAMO JE JOS TEZE KADA VAM TO BUDE NAJBLIZI ROD.:sad2::sad2:

Svaka čast...

Back