Je l nije problem da se pije gazirana minerala voda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l nije problem da se pije gazirana minerala voda?
Kakvi su rezultati?...tako sam se hranila sa prekidima punih 5 godina...
...nisam jela krompir, pasulj, rižu, gradak i sočivo...naravno i hleb...
...sve ostalo se jede normalno u količinama koje ti odgovaraju... podrazumeva se da voće ne jedeš...
Odlicno je voda s ledom, malo iscedjnog limna, jedna kriska limunaPa to, ja samo vodu i po neki put gazuranu da se rashladim
Odlični su bili tada.Kakvi su rezultati?
To je i neka neminovnost, uglavnom posle prvih desetak danaDa li vam se desavala da kilogrami stoje, tj da se ne smanjuju 3,4 dana? Da li ima ta faza?
Ja planiram jos 2 nedelje da drzim, nadam se 12do 15 kg manje, posle toga normalno da se obrati pažnju na jelovnikTo je i neka neminovnost, uglavnom posle prvih desetak dana
euforije nastaje period sumnje i covek sam sebi postavlja pitanja
da li to da i dalje radi ili da sve batali.
Neko je vec ovde i pisao ( mislim da je bio Sizif) da ni skidanje recimo 10 kg
nista ne pomaze ukoliko covek ne shvati da mora da promeni svoj zivot u smislu
da zaboravi na raznoraze djakonije.
To je i neka neminovnost, uglavnom posle prvih desetak dana
euforije nastaje period sumnje i covek sam sebi postavlja pitanja
da li to da i dalje radi ili da sve batali.
Neko je vec ovde i pisao ( mislim da je bio Sizif) da ni skidanje recimo 10 kg
nista ne pomaze ukoliko covek ne shvati da mora da promeni svoj zivot u smislu
da zaboravi na raznoraze djakonije.
Ne postoje nikakvi univerzalni recepti za zdravlje i srecu coveka.Ali opet ja dosta sam fizicki aktivan (svaki dan basket i pomalo zgibovi, sklekovi, setnje, itd) i zivim bez cigareta, alkohola, kafe , tako da dzaba i dijeta bez fizicke aktivnosti ili ukoliko nisi prvo batalio te lose nezdrave navike.
Tako da ljudi jedite sta vam se jede ali se i krecite.
Pa kao sto meni recimo ne pada na pamet da se odricem rostilja, pohovane piletine, pice ili slatkisa, mislim niko i ne kaze da sad treba ziveti isposnickim zivotom i da je to neko dugorocno resenje, ok pomalo alkohola u manjim kolicinama ne moze da skodi (narocito ukoliko zivis relativno zdravo, hranis se relativno pravilno i nemas i neke druge nezdrave navike).
Mislim mozda ne postoje neki univerzalni recepti, mislim koliko puta vidis nekog ne znam ko ima 50 godina a drogira se od osnovne skole, pa si u fazonu " auuu pa ovaj jos ziv , kako vise nije umro dosad" ili maltene u zivotu nije pojeo nista na kasiku ili neku vocku pa i dalje ziv i zdrav a opet imas i one koji nisu imali nikakve poroke, ono navijao sat svako jutro da bi isao rano na trcanje, brojao svaku kaloriju, kljukao se kojekakvim vitaminima, proteinskim sejkovima pa sa 25 ili 30 godina dobio neku bolestinu i umro.
Naravno ne postoje nikakve garancije ni zasta, ali opet malo tim nekim zdravim navikama i zdravim nacinom zivota u izvesnoj meri povecavamo verovatnocu da cemo ostati zdravi, da cemo duze ostati mladi, vitalni, itd.
Odprilike mislim da bi neki univerzalni recept bio (ukoliko tako nesto postoji) neka umerenost u svemu, ono ne biti zeljan nicega a ne preterivati ni u cemu (pa ni sa preterano zdravim zivotom , jer i to uglavnom ode u neku drugu krajnost u neki psihicki poremecaj, opsesiju, hipohondriju, ortoreksiju......).