A kako i koliko ugljen hidrata da unosim, u kojo hrani se nalaze ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne ja sam samo pomeno whey oces da postavim sliku tog lika al da ne seruckate da nije tako fejk i naduven od toga m?ovo nema veze sa istinom,verovatno namerno kontriras ili ne znas ovu tematiku pa lupetas...ljudi,nemojte da pricate gluposti o necemu sta ne znate,ima ovde momaka koji dolaze i uce sa ovog foruma,pocetnici u svakom pogledu,i neko napise nesto poput ovog i taj pocetnik u startu ima pogresnu informaciju o treninzima,suplementima,ishrani...ako je neko pitao za savet onda mu dajte istinit savet koji je tacan i dobar,a ne pogresan..
A kako i koliko ugljen hidrata da unosim, u kojo hrani se nalaze ?
Kreni prvo sa osnovama, sta su ugljeni hidrati i zasto su bitni. Posle potrazi na netu povezanost sportskih aktivnosti sa ugljenim hidratima
Video sam njihov planm i radim trenutno po njemu, i sad pauziram 1 dan vezbam jedan pauziram 3 trening dana u nedelji nego mi sad malo cudno sto radim tako malo, i sve mi se cini da nece biti rezultata
Ma ja ne trazim toliko mase ja hocu samo onako da se vidi a ne samo definicijaOvo me podseca na TadijuKoji vam je *****?! Sta ste se utripovali da izgledate ko da su vas strsljenovi izujedali?! Po meni, na prvom mestu zdravlje, snaga, pa izgled. Pri tom, smatram da je naruseno zdravlje ako ti se misici toliko stegnu da ne mozes da ispruzis ruku u potpunosti, kao sto znam par takvih. Dalje, od prevelike mase ce ti i uspon na 3-4 sprat biti problem, o trcanju i da ne razmisljas jer bilderi samo misle na masu, prvenstveno gornjeg dela tela, a sto je ta masa neupotrebljiva nema veze. Bolje da budes kao Brus Li nego kao oni naduvani.
ma ne kad ovo izjavis odma te okarakterisu ko zgolju a tu nema na sta da se drka ko na naduvaneOvo me podseca na TadijuKoji vam je *****?! Sta ste se utripovali da izgledate ko da su vas strsljenovi izujedali?! Po meni, na prvom mestu zdravlje, snaga, pa izgled. Pri tom, smatram da je naruseno zdravlje ako ti se misici toliko stegnu da ne mozes da ispruzis ruku u potpunosti, kao sto znam par takvih. Dalje, od prevelike mase ce ti i uspon na 3-4 sprat biti problem, o trcanju i da ne razmisljas jer bilderi samo misle na masu, prvenstveno gornjeg dela tela, a sto je ta masa neupotrebljiva nema veze. Bolje da budes kao Brus Li nego kao oni naduvani.
Inace brat mi je Ifbb i trener je on mi je rekao slobodno..
drustvo i balavci koji nemaju veze sa teretan mi pune glavu
preporucujes li neki dobar kreatin