Protein i Kreatin da ili ne

ovo nema veze sa istinom,verovatno namerno kontriras ili ne znas ovu tematiku pa lupetas...ljudi,nemojte da pricate gluposti o necemu sta ne znate,ima ovde momaka koji dolaze i uce sa ovog foruma,pocetnici u svakom pogledu,i neko napise nesto poput ovog i taj pocetnik u startu ima pogresnu informaciju o treninzima,suplementima,ishrani...ako je neko pitao za savet onda mu dajte istinit savet koji je tacan i dobar,a ne pogresan..
ma ne ja sam samo pomeno whey oces da postavim sliku tog lika al da ne seruckate da nije tako fejk i naduven od toga m?

Video sam njihov planm i radim trenutno po njemu, i sad pauziram 1 dan vezbam jedan pauziram 3 trening dana u nedelji nego mi sad malo cudno sto radim tako malo, i sve mi se cini da nece biti rezultata

Tačno znam gde grešiš i šta ti je problem ali....(uveko ono ali)... Da si pročitao celu temu, kao što mislim da nisi, našao bi isto ili slično pitanje na koje je već odgovoreno. Ja radim full body varijantu od 2x nedeljno, mada malo izmenjenu varijantu i jedva stignem da se oporavim za sledeći trening. I na istom mestu imaš o principima ishrane kao i o UH

Poslednja izmena:
Ovo me podseca na Tadiju :) Koji vam je *****?! Sta ste se utripovali da izgledate ko da su vas strsljenovi izujedali?! Po meni, na prvom mestu zdravlje, snaga, pa izgled. Pri tom, smatram da je naruseno zdravlje ako ti se misici toliko stegnu da ne mozes da ispruzis ruku u potpunosti, kao sto znam par takvih. Dalje, od prevelike mase ce ti i uspon na 3-4 sprat biti problem, o trcanju i da ne razmisljas jer bilderi samo misle na masu, prvenstveno gornjeg dela tela, a sto je ta masa neupotrebljiva nema veze. Bolje da budes kao Brus Li nego kao oni naduvani.

Ovo me podseca na Tadiju :) Koji vam je *****?! Sta ste se utripovali da izgledate ko da su vas strsljenovi izujedali?! Po meni, na prvom mestu zdravlje, snaga, pa izgled. Pri tom, smatram da je naruseno zdravlje ako ti se misici toliko stegnu da ne mozes da ispruzis ruku u potpunosti, kao sto znam par takvih. Dalje, od prevelike mase ce ti i uspon na 3-4 sprat biti problem, o trcanju i da ne razmisljas jer bilderi samo misle na masu, prvenstveno gornjeg dela tela, a sto je ta masa neupotrebljiva nema veze. Bolje da budes kao Brus Li nego kao oni naduvani.
Ma ja ne trazim toliko mase ja hocu samo onako da se vidi a ne samo definicija

ma ne kad ovo izjavis odma te okarakterisu ko zgolju a tu nema na sta da se drka ko na naduvane

Dođe plavuša u teretanu, a bodi-bilder skine majicu!
Plavuša će:
- Uh, kakve grudi
- To je 100 kila dinamita.
Skine bodi-bilder trenerku.
Plavuša će:
- Uh, kakve noge
- To je 100 kila dinamita
Skine bodi-bilder sve ostalo, a plavuša pobegne vrišteći.
Stiže on plavušu i upita je:
- Zašto bežiš?
- Ja se uplašila, toliko dinamita, a tako kratak fitilj!

Evo ovako da krenemo aktivno se bavim 9 meseci kuci sa tegovima plus street workout ali kada radim zgibove i propadanja dodajem po pet kila max mi je propadanja da uradim 10 sa 15 kilograma dodatne tezine imam 15 godina napunio 11 februara.Od letos 181 cm 55 kg sada imam 182 67 kg ne vidim salo dodao sam misice pogotovo upper body..E sad mene zanima kreatin posto sve intenzivnije treninge radim upale imam jace nego kad sam pocinjao...Da li smem da koristim i zasto pisu ne smeju deca ispod 18.Inace brat mi je Ifbb i trener je on mi je rekao slobodno..E sad mene malo strah ali ipak jednom se zivi haha..Citao sam o kreatinu kako nastaje kako se pije sve sve ali evo neko na mom da odgovori da budem siguran:D I da li moze se zaustaviti rast mada me verujem da cu jos rasti presisao sam caleta i dedu haha

Inace brat mi je Ifbb i trener je on mi je rekao slobodno..

Tebi je brat ifbb i trener i pored njegovog strucnog i profesionalnog misljenja ti pitas ovde koje koga za savet dal da pijes kreatin??verovatno ce neko naleteti sto nikad nije usao u teretanu ili sto ima dve leve noge i slicni pa da te posavetuju...evo i mog saveta i misljenja,kreatin nema nikakvog nezeljenog dejstva po organizam coveka,kao i njegov zaostatak i rast..naravno da neces stati sa rastom zbog kreatina,odakle ti to??naravno da ti nece biti zgoreg ako budes koristio cak sta vise imaces lepih rezultata u toku koriscenja,dobices na snazi,kilazi,izgledu...slobodno ga koristi..medicina jos nije zabelezila nus pojave od kreatina,tako da je bezveze pricati o tome..

drustvo i balavci koji nemaju veze sa teretan mi pune glavu

preporucujes li neki dobar kreatin

Nemoj da pitas nikog ovako ako vec imas brata bodibildera koji ako je ifbb i bivsi takmicarac i trener...on ce ti merodavno reci sta i kako,nece ti reci nesto da bi pogresio i unistio svoje zdravlje...osloni se na njegove savete a internet koristi za sporednu edukaciju jer ti je bukvalno sve dostupno,za svako tvoje pitanje ima i odgovora...pisu ljudi od struke,treneri,nutricionisti,bilderi itd..poseti ciljne forume da bi se edukovao...

sto se tice preporuke svaki kreatin monohidrat(koji i sam koristim konstantno) je isti,bukvalno isti...razlikuje se samo proizvodjac i njihova cena..imas sad creatin monohidrata da kupis gde ne prelazi cena 1300 din-500gr...upravljaj se po toj ceni kad budes kupovao..necu da reklamiram ni sajt,ni proizvodjaca,ovo sto sam ti napisao je dovoljno da kupis proizvod..

Back