Prosveta

Hajde da ne pricamo o efikasnosti ili neefikasnosti zena na tom polju. Neka to bude druga tema. Ili postavite tu temu na podforumu "zene", iako je deci potrebna figura oca pa i u skolstvu iskustvo sa muskarcem.. Ovo je tema o muskarcima.

Hajde da ne pricamo o efikasnosti ili neefikasnosti zena na tom polju. Neka to bude druga tema. Ili postavite tu temu na podforumu "zene", iako je deci potrebna figura oca pa i u skolstvu iskustvo sa muskarcem.. Ovo je tema o muskarcima.

ja sam imao ucitelja starog kova mi smo mu bili poslednja generacija pred penziju, i mogu da ti kazem da nastavnice sto su dosle kasnije kao razredne nisu bile ni 5% predavaci ko taj covek. a muskarci se proteruju svim sredstvima sa laganih radnih mesta, gde polovnjace procene da mogu da uvale trule guzove. tu odjednom prestaje da vazi ravnopravnost.

ja sam imao ucitelja starog kova mi smo mu bili poslednja generacija pred penziju, i mogu da ti kazem da nastavnice sto su dosle kasnije kao razredne nisu bile ni 5% predavaci ko taj covek. a muskarci se proteruju svim sredstvima sa laganih radnih mesta, gde polovnjace procene da mogu da uvale trule guzove. tu odjednom prestaje da vazi ravnopravnost.

Znaci po tvom iskustvu oni su proterivani sa posla. Kako to rade, imas li neki uvid ako je tako?

Zato sto u modernim brakovima sve vise zene vaspitavaju djecu i to novi poredak zloupotrebljava...............

ima tu necega..:think:

- - - - - - - - - -

kako su zene preuzele prosvetu kao lagan i lagodan posao i uopste taj rad sa deom , deca nikad gluplja i zatupljenija , totalan pad znanja.

vid samo rezultate u drugim sferama gde dominiraju zene..npr u pravosudju,

Evo prost primer pismenog zadatka iz srpskog jezika ,gde devojcica dobija opis vrhunski rad- sto bi rekli -petica , za totalnu glupost :hahaha:: tema- nekad si.

Nekad si:

"Некад си ми добар,
некад не ваљаш...
Ваљаш, ваљаш, ваљаш момак,
да ме забављаш...."
Као...А у ствари је безобразан понекад.

mislim da je ovo - bezobrazan- odnelo prevagu kod nastavnice, kojoj sam inace u lice skresao da je razvedena kravetina i da koristi previse masne kreme.:whistling:

Back